Eταιρεία απολύμανσης | απεντόμωσης στην αθήνα

Εταιρεία απολύμανσης | απεντόμωσης

Με σεβασμό στον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον η fast service διενεργεί απολυμάνσεις – απεντομώσεις και μυοκτονίες στην Αθήνα, όλες οι εφαρμογές γίνονται με πιστοποιημένα εντομοκτόνα που επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια.

Καταπολεμούμε με επιτυχία έντομα, ποντίκια και μικρόβια, παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς. Έντομα όπως οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια που έχουν συχνή και ετήσια εμφάνιση καταπολεμούνται συνήθως δύο φορές το έτος.

Η απεντόμωση γίνετε 2 φορές στο έτος…

Τα έντομα ..
μεταφέρουν στον άνθρωπο μολύνσεις, μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες.

Tο τσίμπημα.. των εντόμων σε ορισμένες περιπτώσεις είναι επώδυνο, δεν αφήνει σημάδια.

Η απεντόμωση.. γίνεται δύο φορές το έτος, την Άνοιξη και το φθινόπωρο.

Συνεργείο απολύμανσης.. ασφαλείς απεντομώσεις, για ενήλικες, παιδιά, κατοικίδια.

Απολύμανση για κορονοϊό – covid-19

Μείνετε ασφαλής

Απολύμανση για κορονοϊό – covid-19, με αποτέλεσμα, χαμηλές τιμές, και πιστοποίηση, απολύμανση για κορονοϊό στην Αθήνα, καταπολεμάμε με αποτέλεσμα το στέλεχος του κορονοιού με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα εξοντώνουν ακαριαία τον κορονοϊό σε κατοικημένους και εξωτερικούς χώρους.

Πακέτα εργασιών και απεντομώσεις | απολυμάνσεις

Εταιρεία απολύμανσης | απεντόμωσης

Δίνουμε λύσεις με χαμηλές τιμές, ως εταιρεία απολύμανσης – απεντόμωσης προσφέρουμε στην πολυκατοικία πακέτα εργασιών, με οικονομία στα μηνιαία έξοδα, ταχύτητα στην εργασία, και ταυτόχρονα δωρεάν απολυμάνσεις – απεντομώσεις και μυοκτονίες, κερδίστε δωρεάν εφαρμογές απεντομώσεων και εξοικονομήστε χρήματα για την πολυκατοικία.

Γνωρίζουμε την κατάσταση των πολυκατοικιών και προσφέρουμε με αρκετά χαμηλό κόστος δύο απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες ανά έτος, οικονομικά και με ασφάλεια, ως εταιρεία απολύμανσης – απεντόμωσης είμαστε πιστοποιημένη με ISO: 9001.

Με τα πακέτα εργασιών από τις απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες πετυχαίνετε και χαμηλές τιμές  στην συντήρηση πυροσβεστήρων, την έκδοση κοινοχρήστων, την συντήρηση του καυστήρα   την απολύμανση για μικροοργανισμούς.

Οι απεντομώσεις και οι απολυμάνσεις του πακέτου εργασιών αναφέρονται στον ψεκασμό, και όχι την χρήση τζελ ή άλλων μεθόδων απεντόμωσης.

Απολύμανση ζήσε την καθαριότητα..

εταιρεία απολύμανσης – απεντόμωσης στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Νιώσε ασφαλής..

Με την απολύμανση νιώθεις ασφαλείς, σίγουρος και απαλλαγμένος από έντομα, μικρόβια, ιούς, βακτήρια και ποντίκια.

Απολύμανση με την Fast Service…

Ασφάλεια.. ως εταιρεία απολύμανσης – απεντόμωσης έχουμε πιστοποιηθεί με ISO: 9001.

Εμπειρία… στις απολυμάνσεις για, μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς από το 1995.

Αποτέλεσμα.. διενεργούμε αποτελεσματικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με πιστοποιημένα σκευάσματα..

Οικονομία.. για περισσότερα από είκοσι χρόνια στις απολυμάνσεις διατηρούμε χαμηλές τιμές.

Διαφορές από οικολογική και βιολογική απεντόμωση

Οικολογική απεντόμωση.

Η προστασία, του περιβάλλοντος των φυσικών πόρων των ανθρώπων και των κατοικίδιων αποτελούν στόχο της εταιρείας. Ως εταιρεία απολύμανσης – απεντόμωσης επιλέγουμε εντομοκτόνα με αυστηρά κριτήρια, σκοπός, να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.
  • Ελάχιστη υπολειμματική δράση.
  • Αβλαβή φάρμακα για τα ωφέλιμα έντομα.
  • Υψηλή αποτελεσματικότητα.

Βιολογική απεντόμωση.

Βιολογική απεντόμωση θεωρείτε η καταπολέμηση εντομών χωρίς χημικά εντομοκτόνα, βιολογική απεντόμωση είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει διότι για την καταπολέμηση των εντόμων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χημικά εντομοκτόνα, συνεπώς ο όρος βιολογική απεντόμωση ή απολύμανση δεν υφίσταται.

Η απολύμανση είναι τρόπος ζωής..

Eταιρεία απολύμανσης - απεντόμωσης στην αθήνα με χαμηλές τιμές

Απολυμάνσεις
Βάλτε την απολύμανση στην ζωή σας, απαλλαγείτε από μικρόβια.

Eταιρεία απολύμανσης - απεντόμωσης για κατσαρίδες, κορονοϊό, ποντίκια

Απεντομώσεις
Απαλλαγείτε από τα έντομα, μεταφέρουν ασθένειες & μικρόβια.

Συχνές ερωτήσεις πελατών..

Που γίνονται ψεκασμοί

Οι ψεκασμοί εφαρμόζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ανάλογα το είδος των απεντομώσεων ακολουθείται και διαφορετικό πρωτόκολλο.

Εποχή απεντομώσεων

Ο ψεκασμός γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το έτος ή με την εμφάνιση των εντόμων, σύνηθες περίοδοι είναι τους μήνες Απρίλιος, Μάϊος και Σεπτέμβριος, Οκτώβριος.

Ώρα εφαρμογής απεντομώσεων

Η χρονική διάρκεια του ψεκασμού εξαρτάται και από το είδος της εφαρμογής. Σε χώρο έως 250 τ.μ η μέση διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου 30 λεπτά της ώρας, σε μεγαλύτερους χώρους ο χρόνος η ολοκλήρωση του ψεκασμού ποικίλη ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα που θα πρέπει να ψεκαστούν.

Πότε καθαρίζετε ο ψεκασμένος χώρος;

Εφαρμογές με ψεκασμό θα πρέπει να μην καθαριστούν τουλάχιστον για 5 ημέρες, ειδικότερα απαγορεύετε η χρήση νερού στις ψεκασμένες επιφάνειες. Η δράση των εντομοκτόνων συνεχίζεται και μετά το πέρας του ψεκασμού.

Διάρκεια απολύμανσης;

Οι απολυμάνσεις έχουν μικρή διάρκεια καταπολέμησης μικροβίων σε αντίθεση με τις απεντομώσεις η μικροβιοκτόνα δράση δεν διαρκεί τρείς έως έξη μήνες, οι απολυμάνσεις καταπολεμούν τα μικρόβια την ώρα του ψεκασμού και μερικές ώρες αργότερα.

Γιατί να επιλέξετε την Fast Service;

Η Fast Service έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών. Διαθέτει έμπειρα συνεργεία απεντομώσεων και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, είναι στην διάθεση του καταναλωτή να λύσει κάθε πρόβλημα.

Scroll to Top
Καλέστε