Απολύμανση επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα από 40€

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων, γραφείων, σχολείων κ.α και απεντόμωση επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές, καταπολεμάμε με αποτέλεσμα κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλου, κορονοϊό και άλλα επιβλαβή μικρόβια και έντομα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων για κορονοϊό – covid 19

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων με την Fast Service…

Ασφάλεια.. H Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001, παρέχει αποτελεσματικές απολυμάνσεις σε επαγγελματικούς χώρους.

Εμπειρία.. H Fast Service διενεργεί απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων για έντομα, μικρόβια, ιούς με ασφάλεια από το 1995.

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στην απολύμανση επαγγελματικών χώρων έχουμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου παροχή.

Αποτέλεσμα.. H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων δεν την αμελούμε…

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων

Οι επαγγελματικοί χώροι είναι χώροι που διέρχονται και συναθροίζονται πολλοί άνθρωποι, εργαζόμενοι, πελάτες, περαστικοί.  Η Fast Service διενεργεί απολύμανση για μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς σε επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, φροντιστήρια, σχολεία, καφετέριες κ.α η απολύμανση επαγγελματικών χώρων είναι επιβεβλημένη και ταυτόχρονα πολύ σημαντική, διατηρεί την υγιεινή του επαγγελματικού χώρου και προσφέρει καθαριότητα.  Ασθένειες, επιδημίες,  και μικρόβια συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού “απειλούν” καθημερινά την υγεία των ανθρώπων, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και ο Πειραιάς.

Απεντόμωση επαγγελματικών χώρων

Κλείστε την πόρτα στα έντομα, οι επαγγελματικοί χώροι έχουν συνήθως μεγάλο δίκτυο αποχέτευσης με αποτέλεσμα η εμφάνιση των κατσαρίδων να είναι διαρκείς η απεντόμωση επαγγελματικών χώρων για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α επιβάλλετε να γίνεται δύο (2) φορές στο έτος, ιδανικές περίοδοι είναι η Άνοιξη και το φθινόπωρο, Ο ψεκασμός στους επαγγελματικούς χώρους γίνεται σε φρεάτια, στην αποχέτευση, το κλιμακοστάσιο, τους κοινόχρηστους χώρους, τους χώρους εργασίας, το υπόγειο και σε χώρους σκοτεινούς με υγρασία, έντομα όπως οι κατσαρίδες μεταφέρουν μικρόβια από τις αποχετεύσεις.

Απολύμανση επαγγελματικού χώρου ζήσε την καθαριότητα..

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Νιώσε ασφαλής..

Στην απολύμανση επαγγελματικών χώρων νιώθεις σίγουρος και ταυτόχρονα απαλλαγμένος από έντομα, μικρόβια, ιούς, βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων με παιδιά ή κατοικίδια…

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων με παιδιά

Η απολύμανση επαγγελματικών χώρων με παιδιά θεωρείτε εντελώς ακίνδυνη, θα πρέπει όμως να τηρούνται βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας:

  • Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απολύμανση επαγγελματικού χώρου τα παιδιά θα πρέπει να μην παρευρίσκονται στην επιχείρηση.
  • Μετά την εφαρμογή και για μισή ώρα τα παιδιά παραμένουν εκτός του χώρου που απολυμάνθηκε
  • Τα παιδιά δεν πρέπει να αγγίξουν τον ψεκασμένο χώρο ή αντικείμενα που έχουν ψεκαστεί.
  • Εάν υπάρχει αλλεργικό παιδί στον επαγγελματικό χώρο (παιδικό σταθμό, σχολείο, παιδότοπο κ.α) θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία πριν από την απολύμανση της επιχείρησης.

Απολύμανση επαγγελματικού χώρου με ζώα

Η απολύμανση επαγγελματικών χώρων με ζώα είναι απόλυτα ασφαλείς, τα ζώα δεν αγγίζουν και δεν γλύφουν ψεκασμένες επιφάνειες, στην διάρκεια της εφαρμογής κρατάμε εκτός του χώρου που γίνετε η εφαρμογή τα ζώα ή περιορισμένα στα κλουβιά τους και επιτρέπουμε να κινηθούν μόλις στεγνώσει ο ψεκασμένος χώρος.

Στην απεντόμωση επαγγελματικών χώρων και μυοκτονία θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στα ζώα να πλησιάσουν τα δολώματα που τοποθετούνται για τα ποντίκια, έχει παρατηρηθεί ότι στην προσπάθεια να παίξουν με τα δολώματα μπορεί να καταπιούν μικρή ποσότητα δολώματος.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων μαζί μας.

Απολύμανση κορονοϊού στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Απολύμανση σε επαγγελματίες εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση κορωνοϊού στην Αθήνα

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων με ασφάλεια σε ξενοδοχεία, καταστήματα, σχολεία, εστιατόρια κ.α.

Απολύμανση για κορονοϊό με πιστοποίηση

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολυμάνσεις για κορονοϊό με την μέθοδο του ψεκασμού.

Απολυμάνσεις για κορονοϊό με φθηνές τιμές

Οικολογική.. απολυμάνσεις για κορονοϊό με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων… χρηστικές συμβουλές…

Πότε πρέπει να γίνετε η απολύμανση επαγγελματικού χώρου

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν το χρόνο που πρέπει να γίνετε η απολύμανση επαγγελματικού χώρου, οι τακτικές ετήσιες απολυμάνσεις θα πρέπει να γίνονται δύο φορές το έτος στις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο, όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγονται που διαφοροποιούν τα χρονικά διαστήματα όπως:

  • Η μόλυνση του επαγγελματικού χώρου από κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια οι συγκεκριμένες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται με την εμφάνιση των εντόμων.
  • Η εμφάνιση ποντικιών, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνει με την εμφάνιση των τρωκτικών άσχετα με την χρονική περίοδο.
  • Προσβολή από μικρόβια και ιούς, όπως κοξάκκι, μηνιγγίτιδα, κορονοϊός (covid 19), σαλμονέλα κ.α η απολύμανση στον επαγγελματικό χώρο για τους παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να γίνει όταν υπάρξει προσβολής.

Κατά βάση η προληπτική απολύμανση επαγγελματικών χώρων θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος στις συγκεκριμένες εποχές που έχουμε και την εμφάνιση των κατσαρίδων.

Ο προληπτικές απολυμάνσεις που γίνεται 2 φορές το έτος δεν ισχύουν για όλους του επαγγελματικούς χώρους. Επαγγελματικοί χώροι όπως εστίαση, τροφίμων, ξενοδοχείων, κουρείων κ.α. οι συχνότητα των προληπτικών απολυμάνσεων προβλέπονται από την υγειονομική νομοθεσία.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων τι να προσέξουμε..

Τα εντομοκτόνα κατά κανόνα είναι σκευάσματα που διαλύονται σε νερό με αντίστοιχη αναλογία, τα εντομοκτόνα ψεκάζονται σε συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να εξοντωθούν τα έντομα, μετά την απολύμανση στην επιχείρηση θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα να μην καθαρίσουμε τους χώρους που έγινε η εφαρμογή απολύμανσης.

Μετά την απολύμανση επαγγελματικών χώρων θα πρέπει να μην ξεπλυθεί τουλάχιστον για μία εβδομάδα, όσο περισσότερο αφήνουμε τα εντομοκτόνα να δράσουν τόσο περισσότερο αποτέλεσμα θα έχουμε μετά την απολύμανση της επιχείρησης.

Στην περίπτωση της μυοκτονίας δεν αγγίζουμε τα δολώματα των ποντικιών και δεν τα μετακινούμε από τους χώρους που έχουν τοποθετηθεί.

Ιδανική εποχή για την απολύμανση επαγγελματικών χώρων

Ιδανική εποχή για την απολύμανση επαγγελματικών χώρων είναι η Άνοιξη και συγκεκριμένα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος.

Πόσο διαρκεί η απολύμανση σε επιχειρήσεις

Τα αποτελέσματα από την απολύμανση επαγγελματικών χώρων - επιχειρήσεων α έχει διάρκεια περίπου πέντε (5) με έξη (6) μήνες.

Χρονική διάρκεια της εφαρμογής

Για να ολοκληρωθεί η απολύμανση επαγγελματικού χώρου έως 250 τετραγωνικά μέτρα θα χρειασθούν 30 με 45 λεπτά της ώρας.

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αθήνα..

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων - επιχειρήσεων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Επιλογή συνεργείου για την απολύμανση επαγγελματικού χώρου

Η απεντόμωση γίνεται με χημικά εντομοκτόνα σκευάσματα, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κατασκευαστές των σκευασμάτων.

Σύμφωνα με την νομοθεσία και την λογική η εφαρμογές για την απολύμανση επιχειρήσεων και επαγγελματικών χώρων θα πρέπει να γίνονται από εταιρείες ή απολυμαντές που έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια νομοθεσία οι αδειούχες εταιρείες θα πρέπει να απασχολούν επιστήμονες για την παρασκευή των δόσεων απολύμανσης καθώς και για την επιλογή, αγορά των σκευασμάτων.

Προσοχή στις εταιρείες ή απολυμαντές που διενεργούν απολύμανση επαγγελματικών χώρων – επιχειρήσεων με πολύ χαμηλό κόστος.. οι περισσότεροι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπους και κατοικίδια.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων δείτε απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απολύμανση επαγγελματικών χώρων δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε