Απολύμανση κουνουπιών – καταπολέμηση από 25€

Απολύμανση κουνουπιών

Απολύμανση κουνουπιών από την Fast Service με φθηνές τιμές, άμεσα και με πιστοποίηση. Το επιστημονικό προσωπικό και οι εκπρόσωποι της εταιρείας είναι στην διάθεση σας να λύσουν οποιαδήποτε απορία.

Απολύμανση κουνουπιών | καταπολέμηση κουνουπιών με φθηνές τιμές

Καταπολέμηση κουνουπιών.. δίνουμε λύση..

Στην Fast Service ΕΤΕ χρησιμοποιούμε ασφαλή σκευάσματα για το αστικό περιβάλλον και τους χώρους που εκτελούνται οι εφαρμογές για την απολύμανση κουνουπιών.

Απολύμανση κουνουπιών…

Ασφάλεια..
πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO:9001, παρέχει ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις για κουνούπια.

Εμπειρία.. διενεργεί απολύμανση κουνουπιών, απολυμάνσεις για παθογόνους μικροοργανισμούς και μυοκτονίες με ασφάλεια από το 1995.

Αποτέλεσμα.. στην καταπολέμηση κουνουπιών χρησιμοποιεί πιστοποιήμενα σκευάσματα νέας γενιά, με άριστα αποτελέσματα.

Οικονομία.. για περισσότερα από είκοσι χρόνια στην απολύμανση κουνουπιών και άλλων εντόμων διατηρεί χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου εφαρμογές απολύμανσης.

Απολύμανση κουνουπιών σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους

Απολύμανση κουνουπιών

Τα κουνούπια αγαπάνε τα λιμνάζοντα νερά και τους χώρους πρασίνου. Σε κατάλληλες συνθήκες η εξάπλωση τους είναι ραγδαία και αν δεν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σύντομα θα είναι εκτός ελέγχου. Σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους που έχουν κήπο ή βεράντα μπορεί να δημιουργηθεί εστία μόλυνσης από κουνούπια.

Τα κουνούπια εισχωρούν στους εσωτερικούς χώρους σε αναζήτηση τροφής ή προστασίας από τις κλιματικές συνθήκες. Προσελκύονται από την κίνηση, την σωματική θερμότητα, την υγρασία, το διοξείδιο του άνθρακα που εκπέεται με την αναπνοή.

Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα για την καταπολέμηση των κουνουπιών,  ποτίζουμε πρωινές ώρες, τους θερινούς μήνες διενεργούμε απολύμανση κουνουπιών με πιστοποιημένα συνεργεία.

Απολυμάνσεις κουνουπιών, τιμές

Η τιμή χρέωσης για την απεντόμωση κουνουπιών δεν είναι είναι σταθερή! Υπάρχουν όμως και Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές χρέωσης. Αλλά μην ανησυχείτε, η τιμή χρέωσης μπορεί να δοθεί με ακρίβεια μετά από επιτόπια εκτίμηση. Η αρχική τιμή χρέωσης ξεκινάει από μόλις 25 ευρώ!
Βασική προϋπόθεση για να κρατήσετε χαμηλή τιμή χρέωσης στην καταπολέμηση των κουνουπιών είναι η άμεση αντιμετώπιση του παρασίτου.

Απολύμανση κουνουπιών με παιδιά ή κατοικίδια

Απολύμανση κουνουπιών | καταπολέμηση κουνουπιών στην Αθήνα | ψεκασμός για κουνούπια

Απολύμανση κουνουπιών με παιδιά ή κατοικίδια

Η καταπολέμηση κουνουπιών με ψεκασμό είναι εντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά ή τα κατοικίδια, όταν διενεργείτε από πιστοποιημένα συνεργεία. Η επιλογή των σκευασμάτων γίνεται με αυστηρά κριτήρια και πρέπει να πληρούν όλες τις προδιαγραφές.

Η απολύμανση κουνουπιών σε εξωτερικούς χώρους γίνεται με υδατοδιαλυτά σκευάσματα, τα οποία είναι άοσμα και άχρωμα, με αντλία χαμηλής πίεσης. Ο ψεκασμός για κουνούπια διενεργείται κυρίως σε χώρους πρασίνου και πιθανές εστίες μόλυνσης.

Απολύμανση κουνουπιών… δεν την αμελούμε

Τα κουνούπια μεταδίδουν ασθένειες

Το τσίμπημα των κουνουπιών τις περισσότερες φορές προκαλεί κνησμό και εξανθήματα. Όταν τα κουνούπια είναι μολυσμένα μεταδίδουν ασθένειες και στον άνθρωπο. Διαφορετικά είδη κουνουπιών μεταδίδουν και διαφορετικές ασθένειες.

Ασθένειες που μεταδίδονται με τα κουνούπια είναι η ελονοσία και ο κίτρινος πυρετός. Στην Ελλάδα έχουν υπάρξει κρούσματα από τον ιό του δυτικού Νείλου και Δάγκειου πυρετού.

Τα κουνούπια αναπαράγονται με ταχείς ρυθμούς, όταν αντιληφθούμε την παρουσία τους απευθυνόμαστε σε συνεργεία για την άμεση απολύμανση κουνουπιών.

Απολυμάνσεις κουνουπιών - απεντόμωση κουνουπιών στην Αθήνα

Ψεκασμός κουνουπιών με ασφάλεια και οικονομία

Βιολογικός κύκλος κουνουπιών

Ο βιολογικός κύκλος των κουνουπιών περιλαμβάνει τέσσερα στάδια, αυγό, προνύμφη, νύμφη και ακμαίο. Η διάρκεια του βιολογικού κύκλου εξαρτάται από τις κλιματικές συνθήκες και κυρίως από την θερμοκρασία. Τα αρσενικά άτομα ζουν κατά μέσο όρο μία εβδομάδα ενώ τα θηλυκά ένα μήνα.

Τα αυγά εκκολάπτονται σε 1 με 3 μέρες, ως προνύμφη μένει για 7 με 10 μέρες και ως νύμφη για 3 μέρες.
Το ακμαίο (ενήλικο) έχει την ικανότητα να πετάει, όλα τα υπόλοιπα στάδια ανάπτυξής του είναι υδρόβια.

Τα κουνούπια τρέφονται με νέκταρ λουλουδιών, εκκρίσεις εντόμων, ώριμα φρούτα. Τα θηλυκά κουνούπια χρειάζονται αίμα ως πηγή πρωτεϊνών για την ανάπτυξη των ωοθηκών και την ωρίμανση των αυγών. Σε κάθε ωοτοκία, ανάλογα με το είδος, γεννούν από 30 έως 500 αυγά.

Περιβάλλον ανάπτυξης

Τα κουνούπια δεν αναπτύσσονται σε συνθήκες ξηρασίας. Εκτός από το ενήλικο άτομο όλα τα υπόλοιπα στάδια χρειάζονται υγρασία για να αναπτυχθούν. Με μικρές πιθανότητες επιβιώνουν σε περιοχές με υγρή λάσπη.

Το φυσικό τους περιβάλλον αποτελούν τα ποτάμια, οι λίμνες, τα έλη, οι βάλτοι. Στο αστικό περιβάλλον επιβιώνουν σε λιμνάζοντα νερά που υπάρχουν σε κήπους, γλάστρες, πάρκα, υπονόμους.

Έχουν την ικανότητα να μεταφέρονται σε πολύ μεγάλες αποστάσεις με τον άνεμο.

Aπoλύμανση κουνουπιών με οικολογικά σκεύασματα

Ψεκασμός για κουνούπια | απολύμανση κουνουπιών στην Αθήνα

Ψεκασμός..
κουνουπιών σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση για κουνούπια | Καταπολέμηση κουνουπιών με φθηνές τιμες | ψεκασμός για κουνούπια

Απολύμανση.. κουνουπιών σε σπίτια με παιδιά ή κατοικίδια

Απολύμανση κουνουπιών | Καταπολέμηση κουνουπιών στο σπίτι με φθηνές τιμές

Απεντόμωση.. κουνουπιών με οικολογικά σκεύσματα

Απολύμανση κουνουπιών | Απεντόμωση κουνουπιών | απεντομώσεις κουνουπιών

Πιστοποιημένες.. απολυμάνσεις κουνουπιών.

Απολύμανση κουνουπιών και μέτρα προστασίας

Πως μας επισκέπτονται..

Η πλήρης καταπολέμηση των κουνουπιών από ένα μέρος είναι σχεδόν αδύνατη, έχουν την ικανότητα να μεταφέρονται σε μεγάλες αποστάσεις πολύ γρήγορα και έχουν ραγδαίο ρυθμό αναπαραγωγής. Εντοπίζουμε τις εστίες μόλυνσης και κάνουμε συστηματικές απεντομώσεις για κουνούπια.

Λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα καταπολέμησης και με συχνή απολύμανση κουνουπιών μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τον πληθυσμό. Η απολύμανση κουνουπιών είναι πιο αποτελεσματική όταν τα κουνούπια βρίσκονται σε πρώιμα στάδια νωρίς την άνοιξη.

Προληπτικά μέτρα για την καταπολέμηση κουνουπιών

Ποτίζουμε νωρίς το πρωί για να μην υπάρχει υγρασία κατά την διάρκεια της νύχτας.

Απομακρύνουμε τα στάσιμα νερά συστηματικά.

Ανανεώνουμε συχνά τις ποτίστρες των κατοικίδιων.

Κλαδεύουμε αυστηρά την βλάστηση τους θερινούς μήνες. Κουρεύουμε συχνά το γκαζόν.

Χρησιμοποιούμε σήτες και κουνουπιέρες.

Αντικαθιστούμε σπασμένους σωλήνες νερού.

Οι αγωγοί όμβριων υδάτων και τα αρδευτικά κανάλια θα πρέπει να καθαρίζονται συχνά.

 

Απολύμανση κουνουπιών και είδη

Aedes albopictus (Ασιατικό κουνούπι τίγρης)

Χαρακτηρίζεται από το έντονο άσπρο και μαύρο ριγωτό χρώμα σε όλο του το σώμα. Κατάγεται από τις Ασιατικές χώρες, όμως τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, όπως και στην Ελλάδα.

Είναι ιδιαίτερα επιθετικό είδος και αντίθετα με τα υπόλοιπα κουνούπια πετά και τρέφεται την ημέρα. Μπορεί να μεταδώσει ασθένειες όπως ο κίτρινος πυρετός, ο Δάγκειος πυρετός κ.α. καθώς και νηματώδη παράσιτα που προκαλούν φιλαρίαση.

Anopheles spp. (Κώνωψ ο ανωφελής)

Τα κουνούπια αυτού του γένους αναγνωρίζονται από την ευθεία στάση του σώματός τους και από τα μικρά στίγματα στα φτερά τους. Ζουν από 18 μέρες έως 4 με 5 βδομάδες.

Μετά από τσίμπημα σε μολυσμένο άτομο μπορούν να μεταφέρουν ασθένειες όπως η ελονοσίας, η εγκεφαλίτιδα και η φιλαρίαση.

Cullex spp. (Κοινό κουνούπι)

Έχει ομοιόμορφα φτερά, διακεκομμένη προβοσκίδα και προς τα κάτω σε σχέση με το σώμα του. Γεννάει περίπου 100 αυγά στην επιφάνεια του νερού.

Ζει 10 με 15 μέρες τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ τους φθινοπωρινούς μπορεί να επιβιώσει για μεγαλύτερο διάστημα. Μεταφέρει την ασθένεια της εγκεφαλίτιδας και σε τροπικές περιοχές την φιλαρίαση.

spp. (Κώνωψ ο αηδής)

Έχει ασημένιο χρώμα θώρακα και μυτερή κοιλία. Οι προνύμφες του είδους μπορούν να επιβιώσουν χωρίς νερό για αρκετό καιρό.

Το ακμαίο ζει 10 με 15 μέρες τους θερμούς μήνες ενώ σε ψυχρές συνθήκες για μερικούς μήνες. Μπορεί να μεταδώσει την ασθένεια του κίτρινου πυρετού.

Απολύμανση κουνουπιών με οικολογικά σκευάσματα

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διαφύλαξη των φυσικών πόρων αποτελούν στόχο της εταιρείας κατά την απολύμανση κουνουπιών. Η επιλογή των φαρμάκων για την καταπολέμηση των κουνουπιών γίνεται με αυστηρά κριτήρια και θα πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις από τον κατασκευαστή:

1. Πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

2. Ελάχιστη υπολειμματική δράση.

3. Αβλαβή φάρμακα για τα ωφέλιμα έντομα.

4. Υψηλή αποτελεσματικότητα.

Συχνές ερωτήσεις πελατών..

Χώροι εφαρμογής & απολύμανση κουνουπιών

Η απολυμανση κουνουπιών γίνεται πάντα σε εξωτερικούς χώρους πρασίνου ή συγκέντρωσης υγρασίας όπως κήπους, γκαζόν, συντριβάνια κ.α.

Απομάκρυνση από τον χώρο και απολύμανση κουνουπιών

Κατά την διάρκεια της καταπολέμησης κουνουπιών ή μετά την εφαρμογή δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο σας. Χρειάζεται μόνο προσοχή να μην πλησιάσουν μικρά παιδιά στις ψεκασμένες επιφάνειες.

Κατάλληλη εποχή για την καταπολέμηση κουνουπιών

Η απολύμανση κουνουπιών ξεκινάει την άνοιξη και διαρκεί μεχρι το φθινόπωρο. Με την εμφάνιση του προβλήματος απευθυνόμαστε σε πιστοποιημένα συνεργεία απεντομώσεων.

 

Διάρκεια εφαρμογής για την απεντόμωση κουνουπιών

Η διάρκεια της καταπολέμησης κουνουπιών εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου. Για ένα χώρο 250 τ.μ η διάρκεια της εφαρμογής είναι περίπου 30 λεπτά, σε μεγαλύτερες επιφάνειες ο χρόνος για την ολοκλήρωση του ψεκασμού εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα.

Απολύμανση για κουνούπια με την Fast Service

Η Fast Service διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων για κουνούπια και άλλα έντομα, πιστοποίηση ISO και χαμηλές τιμές. Με την δική σας συνεργασία εγγυάται άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα.

Απεντομώσεις κουνουπιών και ασφάλεια μικρών παιδιών

Η απολύμανση για κουνούπια είναι εντελώς ακίνδυνη για παιδιά ή κατοικίδια όταν ακολουθούμε τις οδηγίες των επαγγελματιών και γίνεται από πιστοποιημένα συνεργεία απεντομώσεων.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολυμάνσεις για κουνούπια | ψεκασμός για κουνούπια | καυστήρες

Καυστήρες

Απεντόμωση για κουνούπια | απεντομώσεις για κουνούπια | απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Ψεκασμος κουνουπιών | Απολύμανση για κουνούπια στο σπίτι | Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση κουνουπιών | απολυμάνσεις κουνουπιών | κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση για κουνούπια | απεντόμωση κουνούπια | Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απεντόμωση κουνουπιών | απεντομώσεις κουνουπιών | καθαρισμοί

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε