Απεντόμωση – απεντομώσεις στην Αθήνα από 20€

Απεντόμωση με την Fast Service

Η εταιρεία FAST SERVICE ETE δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Πειραιά και προάστια από το 1995 στις απεντομώσεις σπιτιών, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, σχολείων, φροντιστηρίων, επαγγελματικών & δημόσιων χώρων. Με τον όρο απεντόμωση, εννοούμε τον ψεκασμό για την καταπολέμηση εντόμων όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κουνούπια, τσιμπούρια κ.α, τα οποία θεωρούνται εστία μολύνσεων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Απεντόμωση - Απεντομώσεις - ψεκασμός με φθηνές τιμές στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Απεντόμωση πολυκατοικιών ενδεικτικές τιμές

  • Απεντόμωση έως 5 διαμερίσματα από 45€
  • Απεντόμωση από 5 έως 10 διαμερίσματα από 55€
  • Απεντόμωση από 10 έως 20 από διαμερίσματα 65€
  • Απεντόμωση από 20 έως 30 από διαμερίσματα 75€

Οι παραπάνω τιμές είναι αρχικές, για περισσότερα των 30 διαμερισμάτων κατόπιν συμφωνίας, οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Η απεντόμωση γίνετε 2 φορές στο έτος…

Τα έντομα ..
μεταφέρουν στον άνθρωπο μολύνσεις και παθογόνους μικροοργανισμούς, μπορεί να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις και αλλεργίες.

Tο τσίμπημα.. από έντομα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι και επώδυνο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφήνει σημάδια στην επιδερμίδα.

Η απεντόμωση.. γίνεται δύο φορές το έτος, την Άνοιξη και το φθινόπωρο, τις συγκεκριμένες περιόδους υπάρχει αναπαραγωγή.

Συνεργείο απεντόμωσης.. η Fast Service διενεργεί πιστοποιημένες απεντομώσεις, ασφαλείς για ενήλικες, παιδιά ή κατοικίδια, με οικολογικά μη τοξικά εντομοκτόνα.

Απεντόμωση στο σπίτι & στην πολυκατοικία

Απεντόμωση στο σπίτι.

Έντομα που θα συναντήσουμε στο σπίτι το διαμέρισμα ή την μονοκατοικία είναι, η κατσαρίδα το μυρμήγκι και τα κουνούπια, τα συγκεκριμένα έντομα εμφανίζονται κάθε χρόνο, ο ψύλλος, κοριός, τσιμπούρι συνήθως μεταφέρονται από άλλο μολυσμένο χώρο.

Ο ψεκασμός στο σπίτι το διαμέρισμα ή την μονοκατοικία για κατσαρίδες, μυρμήγκια και κουνούπια γίνεται κατ’ ελάχιστο δύο φορές το χρόνο με την μέθοδο του ψεκασμού, εφαρμόζετε σε φρεάτια περιμετρικά της αυλής επάνω σε δέντρα ή φυτά στα μπαλκόνια, αντιθέτως η απεντόμωση για ψύλλους, κοριούς, τσιμπούρια γίνεται με την εμφάνιση του παρασίτου, οι απεντομώσεις επαναλαμβάνονται μέχρι την ολική εξαφάνιση τους.

Απεντόμωση στην πολυκατοικία

Ψεκασμό στην πολυκατοικία διενεργούμε κατ’ ελάχιστο δύο φορές το έτος. Ο ψεκασμός αφορά κυρίως τις κατσαρίδες και εφαρμόζετε στους κοινόχρηστους χώρους, τα φρεάτια και το λεβητοστάσιο. Η απεντόμωση στην πολυκατοικία συνδυάζεται με απολύμανση και μυοκτονία, δηλαδή την καταπολέμηση ποντικιών,  και με την απολύμανση για την εξάλειψη των μικροβίων που μεταφέρουν τα έντομα, ιδιαιτέρως οι κατσαρίδες που ζουν και κινούνται στους υπονόμους.

Δωρεάν απεντομώσεις πολυκατοικιών με τα πακέτα εργασιών

Δωρεάν εφαρμογές απεντομώσεων με τα πακέτα της εταιρείας

Πακέτα εργασιών για πολυκατοικίες, προσφέρουν λύσεις, οικονομία, ταχύτητα, και δωρεάν εργασίες, κερδίστε δωρεάν εφαρμογές απεντομώσεων και εξοικονομήστε χρήματα για την πολυκατοικία.

Με χαμηλό κόστος σας προσφέρουν δύο απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες ανά έτος απλά, οικονομικά και με ασφάλεια, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία με ISO: 9001.

Εκτός από τις απεντομώσεις το πακέτο εργασιών για πολυκατοικίες περιλαμβάνει την συντήρηση πυροσβεστήρων, την έκδοση κοινοχρήστων, την συντήρηση του καυστήρα   την απολύμανση για μικροοργανισμούς.

Οι απεντομώσεις του πακέτου εργασιών αναφέρονται στον ψεκασμό, και όχι την χρήση τζελ ή άλλων μεθόδων.

Με τα πακέτα εργασιών η εταιρεία ευελπιστεί να βοηθήσει ουσιαστικά τα κτίρια και τις πολυκατοικίες στην χαμηλότερη κατανομή των μηνιαίων εξόδων, και ταυτόχρονα να καλύπτει όλες τις αναγκαίες για το κτίριο υπηρεσίες.

Aπεντόμωση – απεντομώσεις σε όλη την Αθήνα…

Ψεκασμός για έντομα σε πολυκατοικίες

Εφαρμογές απεντομώσεων
για έντομα σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Ψεκασμός για κατσαρίδες σε σπίτια

Ψεκασμοί σε σπίτια και πολυκατοικίες με παιδιά ή κατοικίδια

Οικολογική απεντόμωση για σπίτια η πολυκατοικίες

Πιστοποιημένες.. απεντομώσεις σε σπίτια & πολυκατοικίες.

Έμπειρο συνεργείο απεντόμωσης

Απεντομώσεις από έμπειρα συνεργεία με οικολογικά σκευάσματα.

Εμπειρία σε επαγγελματικούς χώρους από το 1995

Απεντομώσεις επαγγελματικών χώρων

Η Fast Service ΕΤΕ διενεργεί  ψεκασμούς και μυοκτονίες σε επαγγελματικούς χώρους, παρέχει φάκελο παρασιτοκτονίας σύμφωνα με την υπ αρ. 2718/08-10/2013, καλύπτει άμεσα όλες τις ανάγκες οικονομικά και με ασφάλεια.

Εκτός από τον ψεκασμό σε επαγγελματικούς χώρους διενεργούμε υποκαπνισμό, τζελ, μικροσταγονίδια κ.α.

Πελάτες μας είναι Πρεσβείες, εργοστάσια, καταστήματα, βιοτεχνίες, πλοία, ξενοδοχεία, σχολεία, φροντιστήρια, super market, γηροκομεία, στρατιωτικές μονάδες, καφετέριες, εστιατόρια και δημόσιες υπηρεσίες.

Στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε επαγγελματία και το άριστο αποτέλεσμα.

Η συνεργασία με τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις εταιρείες κ.α γίνεται είτε με μεμονωμένες εφαρμογές απεντόμωσης ή με ετήσιες συμβάσεις συνεργασίας.

Απεντόμωση ξενοδοχείων, σχολείων, εστιατορίων και επαγγελματικών χώρων με πιστοποίηση.

Στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών που έχουν οι επαγγελματικοί χώροι, παρέχουμε φάκελο παρασιτοκτονίας για κάθε επαγγελματία, το επιστημονικό προσωπικό μελετά και συντάσσει τον φάκελο και τον παραδίδει έτοιμο στον πελάτη για κάθε υγειονομικό έλεγχο.

Οικολογική & βιολογική απεντόμωση

Οικολογική απεντόμωση.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διαφύλαξη των φυσικών πόρων αποτελούν στόχο της εταιρείας. Η επιλογή των φαρμάκων γίνεται με αυστηρά κριτήρια και θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.
  • Ελάχιστη υπολειμματική δράση.
  • Αβλαβή φάρμακα για τα ωφέλιμα έντομα.
  • Υψηλή αποτελεσματικότητα.

Βιολογική απεντόμωση.

Βιολογική θεωρείται η καταπολέμηση εντομών χωρίς χημικά σκευάσματα, βιολογική απεντόμωση δεν μπορεί να υπάρξει αφού για την καταπολέμηση εντόμων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χημικά σκευάσματα (εντομοκτόνα), συνεπώς ο όρος βιολογική απεντόμωση ή απολύμανση δεν υφίσταται.

 

Ψεκασμός στην βεράντα το μπαλκόνι ή τον κήπο

Απεντόμωση - ψεκασμός για έντομα στον κήπο με χαμηλές τιμές

Απεντόμωση – ψεκασμός στον κήπο ή την βεράντα

Έντομα όπως τα κουνούπια, τα τσιμπούρια και οι σφήκες συνήθως δημιουργούν προβλήματα στον κήπο ή την βεράντα. Ο πληθυσμός τους εξαρτάται από τα είδη των φυτών, την περιοχή που μένουμε και το μέγεθος του κήπου.

Για τα τσιμπούρια θα πρέπει να ελέγχουμε συχνά τα κατοικίδια, σε περίπτωση μόλυνσης αρχικά απευθυνόμαστε στον κτηνίατρο και κατόπιν σε πιστοποιημένο συνεργείο για την απεντόμωση.

Για τα κουνούπια απομακρύνουμε τα υπολείμματα βλάστησης, δεν δημιουργούμε στάσιμα νερά και κάνουμε απεντόμωση σε τακτικά διαστήματα με την εμφάνιση τους.

Όλες οι εφαρμογές..

Ψεκασμός με υδατοδιαλυτά φάρμακα

Με χαμηλή πίεση

Ο ψεκασμός με χαμηλή πίεση πραγματοποιείται με αντλία ψεκασμού, το εντομοκτόνο διάλυμα διοχετεύεται σε όλες τις επιφάνειες που περνούν τα έντομα ή κάνουν φωλιές. Στους εσωτερικούς χώρους γίνεται ψεκασμός σε αποθηκευτικούς χώρους, σε τουαλέτες και σιφώνια. Στους εξωτερικούς χώρους ο ψεκασμός γίνεται περιμετρικά και στα φρεάτια.

Με υψηλή πίεση

Ο ψεκασμός με υψηλή πίεση γίνεται με ειδικά βενζινοκίνητα μηχανήματα και ενδείκνυται για μεγάλους υπαίθριους χώρους. Τα εντομοκτόνα φάρμακα που χρησιμοποιούνται έχουν επιλεκτική δράση και καταπολεμούν μόνο τα επιζήμια έντομα.

Απεντομώσεις με νεφελοψεκασμό

Οι απεντομώσεις με νεφελοψεκασμό γίνονται με ειδικά μηχανήματα (fogger), τα οποία διασπούν το εντομοκτόνο σκεύασμα σε μικροσταγονίδια δημιουργώντας ψυχρό νέφος. Τα σταγονίδια έχουν μεγαλύτερη διεισδυτικότητα σε σχισμές, χαραμάδες δυσπρόσιτα σημεία. Η μέθοδος χρησιμοποιείται για βιομηχανικούς χώρους, μεγάλες αποθήκες και χώρους με έντονη προσβολή.

Απεντομώσεις με gel

Το gel χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών και τις κατσαρίδας σε εσωτερικούς χώρους όπως κουζίνα, μπάνιο κ.α. Τοποθετείται σε σημεία όπως εσοχές ντουλαπιών, μεντεσέδες, σωληνώσεις νιπτήρων και σημεία που συχνάζουν έντομα. Το gel είναι άοσμο και μη τοξικό οπότε θεωρείται “φιλικό” προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Απεντομώσεις με υποκαπνισμό

Με την μέθοδο του υποκαπνισμού καταπολεμώνται ξυλοφάγα έντομα και έντομα αποθηκών, όπως το σκαθάρι του καπνού. Εφαρμόζεται σε κλειστούς χώρους για να αποφεύγεται η διαρροή του υλικού (αποθήκες, σιλό). Είναι εξειδικευμένη μέθοδος και αφορά επαγγελματικούς χώρους.

Απεντόμωση με παγίδες

Οι παγίδες με κόλλα για έρποντα ή ιπτάμενα έντομα χρησιμοποιούνται για την σύλληψη και τον έλεγχο του πληθυσμού των εντόμων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Έντομα που καταπολεμά η απεντόμωση;

Με την εφαρμογή της απεντόμωσης καταπολεμάμε τα περισσότερα έντομα, είναι ασφαλές διαδικασία με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πότε γίνεται η απεντόμωση;

Απεντόμωση κάνουμε κατ ελάχιστο δύο φορές το χρόνο όταν πρόκειται για κατσαρίδες, και με την εμφάνιση των επιζήμιων εντόμων όταν επρόκειτο για κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α.

Πότε μπορώ να καθαρίσω το σπίτι μετά την απεντόμωση;

Εξαρτάται από την εφαρμογή, όταν πρόκειται για ψεκασμό αφήνουμε να δράσει το εντομοκτόνο τουλάχιστον τρείς με τέσσερίς μέρες.

Απεντόμωση με παιδιά ή κατοικίδια

Ψεκασμός στο σπίτι με παιδιά ή κατοικίδια

Ο ψεκασμός στο σπίτι με παιδιά ή κατοικίδια είναι ακίνδυνη, εφόσον ακολουθούμε τις οδηγίες των επαγγελματιών και επιλέγουμε πιστοποιημένα συνεργεία για τις εφαρμογές. Κάποιοι άνθρωποι εσφαλμένα αποφασίζουν να προχωρήσουν μόνοι τους σε απεντόμωση στο σπίτι θεωρώντας πιο ασφαλή τα σκευάσματα (φάρμακα) του εμπορίου.

Τα εντομοκτόνα του εμπορίου συνήθως είναι μεγάλης τοξικότητας και η χρήση τους από μη επαγγελματίες μπορεί να οδηγήσει σε κίνδυνο τα κατοικίδια, τα παιδιά και τους ίδιους τους καταναλωτές.

 

Ο ψεκασμός με παιδιά είναι ακίνδυνος όταν γίνεται από επαγγελματίες…

 

Η FAST SERVICE ΕΤΕ διαθέτει σύστημα συμμόρφωσης ISO:9001 και άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών (ποντίκια) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι έμπειροι απολυμαντές της εταιρείας διενεργούν τις εφαρμογές απεντομώσεων στο σπίτι με ακρίβεια και προσοχή για τα παιδιά ή τα κατοικίδια.

Τα εντομοκτόνα φάρμακα έχουν πιστοποίηση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) και είναι κατάλληλα για την εφαρμογή σε εσωτερικούς χώρους.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί οικολογικά εντομοκτόνα χαμηλής τοξικότητας, που καθιστούν τον ψεκασμό “φιλικό” προς τον άνθρωπο και τα ζώα.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας είναι στην διάθεση του καταναλωτή να ενημερώσει για την κάθε εφαρμογή και να δώσει ειδικές οδηγίες όπου κρίνεται απαραίτητο.

Απεντόμωση με παιδιά και κατοικίδια στην Αθήνα

 

Απεντόμωση με τζελ

Απεντόμωση με τζελ, ένα διαφορετικός τρόπος εκτός του ψεκασμού για την απεντόμωση στο σπίτι ή το διαμέρισμα είναι και το τζελ, είναι απόλυτα ασφαλές και εφαρμόζεται κυρίως στην κουζίνα ή το μπάνιο για την καταπολέμηση της μικρής κατσαρίδας, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να εφαρμοστεί σε ντουλάπια κουζίνας, νεροχύτη κ.α

Συχνές ερωτήσεις πελατών..

Χώροι εφαρμογής απεντομώσεων

Οι ψεκασμοί εφαρμόζονται σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, ιδιωτικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Ανάλογα το είδος των απεντομώσεων σε επαγγελματικούς χώρους θα πρέπει να επιλέγετε και η ώρα εφαρμογής.

Χρόνος εφαρμογής απεντομώσεων

Ο ψεκασμός γίνεται κατ’ ελάχιστον δύο φορές το έτος ή με την εμφάνιση των εντόμων, ιδανικές περίοδοι για τους ψεκασμούς είναι η αρχή της Άνοιξης τους μήνες Απρίλιος και Μάϊος και αρχές του Φθινοπώρου τους μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος .

Διάρκεια απεντομώσεων

Η διάρκεια του ψεκασμού εξαρτάται από το είδος της εφαρμογής. Για ένα χώρο 250 τ.μ η διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου 30 λεπτά της ώρας, σε μεγαλύτερες επιφάνειες ο χρόνος για την ολοκλήρωση του ψεκασμού ποικίλη ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα.

Απομάκρυνση κατά την εφαρμογή

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής και μετά, δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο σας, θα πρέπει όμως να δώσετε προσοχή στις ψεκασμένες επιφάνειες απομακρύνοντας από αυτές μικρά παιδιά.

Ασφάλεια εντομοκτόνων

Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται είναι όλα πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. Τα εντομοκτόνα είναι χαμηλής τοξικότητας και είναι “φιλικά” προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Γιατί με την Fast Service

Η Fast Service διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό είναι στην διάθεση του καταναλωτή να λύσει κάθε πρόβλημα.

Επιλέξτε άλλη εργασία.

Απεντόμωση - Απεντομώσεις δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Απεντόμωση - Απεντομώσεις δείτε απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Απεντόμωση - Απεντομώσεις δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απεντόμωση - Απεντομώσεις δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απεντόμωση - Απεντομώσεις δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απεντόμωση - Απεντομώσεις δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Δείτε περισσότερα έντομα…

Κοριός

Οι κοριοί έντομα άπτερα, της οικογένειας Cimicidae, με λατινική ονομασία Cimex Lectularious. Είναι το πιο διαδεδομένο είδος διότι προτιμά να τρέφεται με ανθρώπινο αίμα. Υπάρχουν και άλλα είδη κοριών όπως ο Cimex pipistrelli (Ευρώπη) και Cimex adjunctus (σε όλες τις ανατολικές ΗΠΑ) τα οποία τρέφονται με αίμα ζώων.

Δείτε περισσότερα

Ψύλλος

Ο βιολογικός κύκλος των ψύλλων περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: αυγό, προνύμφη, νύμφη και ενήλικο έντομο. Τα ενήλικα άτομα τρέφονται με αίμα, για επιβίωση και αναπαραγωγή. Οι θηλυκοί ψύλλοι γεννούν 4 με 8 αυγά μετά από κάθε μύζηση αίματος.

Δείτε περισσότερα

Μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια αγαπάνε την κουζίνα και τις γλάστρες στην βεράντα. Η εξάπλωση των μυρμηγκιών γίνεται ραγδαία και αν δεν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σύντομα θα είναι εκτός ελέγχου, απεντόμωση μυρμηγκιών (καταπολέμηση μυρμηγκιών) μπορεί να γίνει με τζελ ή ψεκασμό και δίνεται οριστικά λύση στο πρόβλημα.

Δείτε περισσότερα

Σφήκες

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο. Οι σφήκες έχουν ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε σχέση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, μεταξύ αυτών και των μελισσών. Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Δείτε περισσότερα

Τσιμπούρι

Ο κύκλος ζωής των τσιμπουριών περιλαμβάνει τέσσερα στάδια το αβγό, την προνύμφη, την νύμφη και το ενήλικο άτομο. Το θηλυκό εναποθέτει τα αβγά σε προστατευμένα μέρη, ρωγμές, σχισμές. Από τα αβγά βγαίνουν οι προνύμφες που εισχωρούν σε ξενιστή και τρέφονται για μερικές μέρες οπότε αποκολλούνται.

Δείτε περισσότερα

Κατσαρίδες

Το χρώμα των κατσαρίδων ποικίλλει από ανοιχτόχρωμο καφέ έως μαύρο, με στίγματα ή γραμμές. Το μεγαλύτερο είδος που έχει καταγραφεί είναι 8cm και το μικρότερο 2mm. Στο στόμα φέρουν μόρια μασητικού τύπου που τις καθιστούν παμφάγα έντομα.

Δείτε περισσότερα

Κουνούπι

Τα κουνούπια αγαπάνε τα λιμνάζοντα νερά και τους χώρους πρασίνου. Σε κατάλληλες συνθήκες η εξάπλωση τους είναι ραγδαία και αν δεν αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα σύντομα θα είναι εκτός ελέγχου. Σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους που έχουν κήπο ή βεράντα μπορεί να δημιουργηθεί εστία μόλυνσης από κουνούπια.

Δείτε περισσότερα

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε