Eξωτερική διαχείριση κτιρίων & μεγάρων στην Αθήνα

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων

Ως εταιρεία διαχείρισης η Fast Service ασχολείται με την εξωτερική διαχειρίση κτιρίων και μεγάρων από το 1995.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να επιλύσει με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Η εξωτερική διαχείριση κτιρίων και μεγάρων αφορά την πλήρη ανάθεση κοινοχρήστων σε εταιρεία, την επισκευή βλαβών, την πληρωμή λογαριασμών κ.α. αντί ιδιοκτήτη εντός του κτιρίου.

Η Fast Service λειτουργεί με ανθρωποκεντρική αντίληψη, στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποιήση και διευκόλυνση των πελατών της.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων με την Fast Service

Η φιλοσοφία 
βασίζεται στην διευκόλυνση των πελατών και την καλή λειτουργία του κτιρίου.

Η ανάθεση κοινοχρήστων σε εταιρεία και λοιπών εργασίων σας απαλλάσει από τις ευθύνες του κτιρίου.

Οι εργαζόμενοι  είναι άμεσα διαθέσιμοι για την επίλυση κάθε προβλήματος του κτιρίου.

Η διαχείριση  του κτιρίου γίνεται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων & μεγάρων | παροχές

Εξωτερική διαχείριση μεγάρων και κτιρίων παρέχουμε

Η Fast Service για την εξυπηρέτηση των πελάτων της διαθέτει συνεργεία καθαρισμού κτιρίων, ιδιόκτητα εργαστήρια αναγόμωσης πυροσβεστήρων, συνεργεία απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας, τεχνικούς καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου, συνεργάτες για το αποχετευτικό σύστημα, την προμήθεια πετρελαίου κτλ.

Υπάλληλοι της εταιρείας περνούν τακτικά από το κτίριο ή μέγαρο για την συλλογή λογαριασμών ΔΕΚΟ, την ανάρτηση ανακοινώσεων, την καταμέτρηση του πετρελαίου, τον έλεγχο μικροβλαβών.

Η εταιρεία για την αλλαγή λαμπτήρων δεν χρεώνει στο κτίριο εργασία ηλεκτρολόγου. Η αλλαγή πραγματοποιείται από τους υπαλλήλους της εταιρείας.

Όταν προκύψουν βλάβες που αντιστοιχούν σε μεγάλα χρηματικά ποσά η εταιρεία για την εξωτερική διαχείριση κτιρίων αρχικά παίρνει έγκριση από την Γενική Συνέλευση και στην συνέχεια προχωρά στην επισκευή.

Η εταιρεία για την εξωτερική διαχείριση κτιρίων και μεγάρων δεν βρίσκεται συνεχώς εντός του κτιρίου, ενθαρρύνουμε τους πελάτες να μας ειδοποιούν άμεσα για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων και μεγάρων..σας λύνουμε το πρόβλημα

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων - μεγάρων - ανάθεση κοινοχρήστων σε εταιρεία

Απαλλαγείτε από το άγχος..

αναθέστε την εξωτερική διαχείριση κτιρίων ή μεγάρων στην Fast Service, αναλαμβάνουμε για εσάς όλες τις εργασίες.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων | διαδικασία παραλαβής

Η παραλαβή διαχείρισης κτιρίων ή μεγάρων περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

Γενική συνέλευση, στην οποία η πλειοψηφία των συνιδιοκτητών υπογράφουν πρακτικό στο οποίο αναφέρεται ότι την εξωτερική διαχείριση του κτιρίου αναλαμβάνει η Fast Service.

Παραδίδονται στην εταιρεία τα στοιχεία των διαμερισμάτων ή εργασιακών χώρων του κτιρίου, οι τρέχοντες λογαριασμοί ΔΕΚΟ, κλειδιά της εισόδου, ταράτσας, λεβητοστασίου εφόσον υπάρχουν.

Παραλαμβάνεται το αποθεματικό του κτιρίου ή μεγάρου το οποίο φυλάσσεται σε τραπεζικό λογαριασμό, αν δεν υπάρχει δημιουργείται τους επόμενους μήνες.

Καταγράφεται η ποσότητα πετρελαίου της δεξαμενής και οι ενδείξεις των ωρομετρητών.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων - μεγάρων- Ανάθεση κοινοχρήστων σε εταιρεία

Περισσότερες πληροφορίες για την εξωτερική διαχείριση κτιρίων & μεγάρων

Πληροφορίες για την διαχείριση κτιρίων

Η ύπαρξη διαχειριστή σε ένα κτίριο ή μέγαρο είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Οι υποχρεώσεις του διαχειριστή απορρέουν από το καταστατικό του κτιρίου και την ισχύουσα νομοθεσία. Η λειτουργία του κτιρίου και οι σχέσεις των συνιδιοκτητών ρυθμίζονται από το καταστατικό του κτιρίου

Ο διαχειριστής επιλέγεται μέσω της γενικής συνέλευσης. Σε περίπτωση που κανένας ιδιοκτήτης ή ένοικος δεν επιθυμεί  την ανάληψη των καθηκόντων διαχείρισης τότε απευθύνονται σε εξωτερική διαχείριση κτιρίων. Όταν οι συνιδιοκτήτες δεν συμφωνούν ούτε στην ανάθεση της διαχείρισης σε εξωτερική εταιρεία αναλαμβάνει την επίλυση της υπόθεσης το πρωτοδικείο.

Ο διαχειριστής, είτε εξωτερικός είτε εσωτερικός, είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τις εντολές της γενικής συνέλευσης και να μην παραμελεί τα καθήκοντα του σε όλη την θητείας του. Σύμφωνα με το άρθρο 714 του Αστικού Κώδικα: «ο εντολοδόχος ευθύνεται για κάθε πταίσμα του».

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων & μεγάρων | αρχείο

Εξωτερική διαχείριση κτιριών - μεγάρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Διατήρηση αρχείου πληρωμών

Σε κάθε κτίριο, μέγαρο ή πολυκατοικία ορίζεται συγκεκριμένος υπάλληλος της εταιρείας ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου και την επικοινωνία με τους ενοίκους ή τους ιδιοκτήτες.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ και άλλων εξόδων του κτιρίου. Για κάθε εργασία που εκτελείται στο κτιρίο υπάρχουν νόμιμα παραστατικά τα οποία φυλάσσονται σε όλη την θητεία της εταιρείας.

Διατηρείται αρχείο με όλες τις αποδείξεις πληρωμών και τα νόμιμα παραστατικά, οποιαδήποτε στιγμή οι ένοικοι ή οι ιδιοκτήτες μπορούν να κάνουν έλεγχο στο αρχείο της εταιρείας για το κτίριο.

Εξωτερική διαχείριση μεγάρων | αρμοδιότητες

Υπηρεσίες και αρμοδιότητες διαχείρισης

Ο διαχειριστής έχει πλήθος αρμοδιοτήτων, όπως έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων, εξόφληση λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, πετρέλαιο κτλ) και συνεργείων, φύλαξη αποθεματικού, ανάθεση και επίβλεψη επισκευών, διευθέτηση ετήσιων συντηρήσεων πυροσβεστήρων, ανελκυστήρα και καυστήρα, απολύμανση και απεντόμωση του κτιρίου.

Η γρήγοροι ρυθμοί της εποχής και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος συχνά καθιστούν σχεδόν αδύνατο να μπορούν οι ενοικιαστές ή οι ιδιοκτήτες ακινήτων να αναλάβουν την διαχείριση.

Η Fast Service σας απαλλάσσει από το άγχος της διαχείρισης αναλαμβάνει για εσάς όλες τις εργασίες του κτιρίου, όπως επίσης και την είσπραξη χρεών από ασυνεπείς οφειλέτες.

Οικονομικά πακέτα εργασίων για ακίνητα

Πακέτα εργασιών για κτίρια ή μέγαρα

Εκτός από την ανάθεση κοινοχρήστων σε εταιρεία και την εξωτερική διαχείριση κτιρίων, η Fast Service παρέχει στους πελάτες της τα οικονομικά πακέτα εργασιών. Τα πακέτα προσφέρουν στα κτίρια ή τα μέγαρα πλήθος εργασιών με οικονομικές τιμές και δωρεάν εργασίες…

Δωρεάν μία απεντόμωση

Δωρεάν μία απολύμανση

Δωρεάν μία βλάβη καυστήρα

Δωρεάν ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δωρεάν πυροσβεστήρες ανά όροφο

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων στην Αθήνα με φθηνές τιμές - πακέτα εργασίων

Εξωτερική διαχείριση μεγάρων | καταστατικό

Πληροφορίες για το καταστατικό ακινήτου

Η σύνταξη καταστατικού ακινήτου δεν είναι υποχρεωτική από το νόμο, αλλά η ύπαρξη του ρυθμίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των συνιδιοκτητών όπως και την εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου.

Το καταστατικό συντάσσεται από συμβολαιογράφο και αποκτά ισχύ από την καταχώρηση του στο Υποθηκοφυλάκειο ή στο Κτηματολογικό Γραφείο. Το καταστατικό δεσμεύει τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους μετέπειτα αγοραστές ή κληρονόμους.

Με το καταστατικό ρυθμίζονται ζητήματα μεταξύ των συνιδιοκτητών όπως η χρήση των κοινόχρηστων χώρων, οι αρμοδιότητες του διαχειριστή, θέματα που αφορούν την θέρμανση και τον ανελκυστήρα κ.α.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καταστατικό οι σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών ρυθμίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία που ρυθμίζει ότι:

  • Όλοι οι συνιδιοκτήτες είναι υποχρεωμένοι να συνεισφέρουν στα κοινόχρηστα έξοδα με βάση την αξία του χώρου τους.
  • Ο κάθε συνιδιοκτήτης έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τους κοινόχρηστους χώρους ή πράγματα, να αναλαμβάνει επισκευή ή αντικατάσταση αυτών χωρίς να βλάπτει τα δικαιώματα των υπολοίπων.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων & μεγάρων… συχνές ερωτήσεις…

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων | αποθεματικό

Παραλαμβάνουμε αποθεματικό ίσο ή μεγαλύτερο από τα μηνιαία έξοδα του κτιρίου ή μεγάρου. Αν δεν υπάρχει αποθεματικό δημιουργείται μέσα στους επόμενους μήνες. Το αποθεματικό φυλάσσεται σε τραπεζικό λογαριασμό, σε περίπτωση λήξης της συνεργασίας επιστρέφεται στους εκπροσώπους του κτιρίου.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων | είσπραξη κοινοχρήστων

Η έκδοση κοινοχρήστων γίνεται κάθε μήνα για να καλύπτονται τα μηνιαία έξοδα του κτιρίου. Η εξόφληση από τους ένοικους γίνεται μέσω τραπέζης. Η Fast Service διαθέτει λογαριασμούς στις τέσσερις μεγάλες τράπεζες για την διευκόλυνση των πελατών της.

Εξωτερική διαχείριση κτιριών | έλεγχος

Σε εβδομαδιαία βάση στέλνουμε υπάλληλο για τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας του κτιρίου. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ενθαρρύνουμε τους ενοικιαστές να μας ειδοποιούν για την άμεση διευθέτηση οποιουδήποτε προβλήματος.

Διαχείριση κτιρίων και μεγάρων στην Fast Service

Η Fast Service έχει εμπειρία στον χώρο της διαχείρισης κτιρίων και μεγάρων από το 1995. Διαθέτει όλα τα συνεργεία για την εύρυθμη λειτουργία των κτιρίων, προσφέρει άμεση επίλυση προβλημάτων, συχνή ενημέρωση οφειλετών, έλεγχο εξωτερικών συνεργατών.

Εξωτερική διαχείριση κτιρίων | έναρξη συνεργασίας

Η έναρξη της συνεργασίας γίνεται με ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο καταγράφεται αναλυτικά το αποθεματικό του κτιρίου. Το συμφωνητικό δεν αποτελεί δέσμευση, αλλά εξασφάλιση των ενοίκων. Η μοναδική δέσμευση είναι η ενημέρωση της εταιρείας 2 μήνες πριν την λήξη της συνεργασίας και την παράδοση της διαχείρισης και πάλι σε ένοικο του κτιρίου.

Aρχείο αποδείξεων του κτιρίου.

Η εταιρεία για κάθε εργασία που εκτελείται στο κτίριο φυλάσσει στο αρχείο της το αντίστοιχο νόμιμο παραστατικό και τις αποδείξεις. Το αρχείο του κτιρίου είναι στην διάθεση των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών για έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Καλέστε