Πυροσβεστήρες, αναγόμωση πυροσβεστήρων στην Αθήνα από 5€

Αναγόμωση πυροσβεστήρων όλων των ειδών

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση και αναγόμωση πυροσβεστήρων ξηράς σκόνης, αφρού, διοξειδίου του άνθρακα (CO2) & wet chemical με συνέπεια στην Αθήνα και τον Πειραιά από το 1997. Η Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας με ISO 9001 για να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλή ποιότητα εργασιών, στην εταιρεία εργάζονται έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί πυρασφάλειας.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - γέμισμα πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Δωρεάν πυροσβεστήρες σε πολυκατοικίες

Κερδίστε δωρεάν πυροσβεστίκο εξοπλισμό στην πολυκατοικία με τα πακέτα εργασιών τις εταιρείας, δείτε περισσότερα

Ο έλεγχος των πυροσβεστήρων γίνεται ανά έτος…

Το τεχνικό τμήμα ..
της εταιρείας απαρτίζεται από αδειούχους τεχνίτες πυρασφάλειας με πολυετή παρουσία στον χώρο.

Βλάβη πυροσβεστήρα.. Οι τεχνικοί μας είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε κάθε βλάβη πυροσβεστήρα καθώς και στο γέμισμα πυροσβεστήρων άμεσα και με αξιοπιστία.

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων.. πρέπει να γίνεται ανά πέντε (5) έτη, και ο έλεγχος μια φορά (1) το έτος.

Έλεγχος πυροσβεστήρων.. είναι σημαντικός προλαμβάνει το πέτρωμα της σκόνης και την απώλεια πίεσης.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων και πώληση

Αυτόματος πυροσβεστήρας λεβητοστασίου στην Αθήνα

Αυτόματος πυροσβεστήρας λεβητοστασίου 12 κιλών

Πυροσβεστήρα αυτοκινήτου με φθηνές τιμές

Πυροσβεστήρας αυτοκινήτου ξηράς σκόνης 2 κιλών

Τροχήλατος πυροσβεστήρας για βενζινάδικα Στην Αθήνα

Τροχήλατος πυροσβεστήρας 50 κιλών

Πυροσβεστήρας διοξειδίου c02 με φθηνές τιμές στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Πυροσβεστήρας κουζίνας CO2 2κιλών

Δωρεάν πυροσβεστήρες 6kg ξηράς σκόνης σε πολυκατοικίες

Δωρεάν πυροσβεστικός εξοπλισμός

Η Εταιρεία Fast Service δημιούργησε την υπηρεσία «Χρησηδανεισμός πυροσβεστήρων», βοηθώντας έτσι κάθε ιδιώτη στην Αθήνα που επιθυμεί να διατηρήσει ή να βελτιώσει την πυρασφάλεια του χώρο του.

Η υπηρεσία σας απαλλάσσει τόσο από το κόστος αγοράς όσο και από το κόστος αντικατάστασης του πυροσβεστικού εξοπλισμού σας, σας παρέχει Δωρεάν φορητούς πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 6 κιλών χωρίς περιορισμό στην ποσότητα.

Πόσο κοστίζει η αναγόμωση πυροσβεστήρων;

Τιμές αναγόμωσης πυροσβεστήρων;

Οι τιμές αναγόμωσης πυροσβεστήρων διαμορφώνονται ανάλογα με το είδος των πυροσβεστήρων, του κατασβεστικού υλικού που περιέχουν, τον αριθμό των πυροσβεστήρων και τις εργασίες που πρέπει να υλοποιήθούν.

Σε περιπτώσεις πολλών τεμαχίων οι τιμές ξεκινούν από τα 5€ ανά τεμάχιο.

 

Πόσο κοστίζει η αναγόμωση πυροσβεστήρων

Συντήρηση πυροσβεστήρων σε ιδιόκτητα εργαστήρια

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες Αθήνα

Εργαστήρια πυροσβεστήρων της Fast Service

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα εργαστήρια για την συντήρηση πυροσβεστήρων, την αναγόμωση και την υδραυλική δοκιμή. Στα εργαστήρια της Fast Service κάθε πυροσβεστήρας περνά τον προ-εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να καταγραφεί η ταυτότητα του και να αξιολογηθεί η υλική του κατάσταση.

Ακολουθεί ο εργαστηριακός έλεγχος καταλληλόλητας με βάση το έτος κατασκευής, που περιλαμβάνει την εργασία είτε της συντήρησης είτε της αναγόμωσης είτε της υδραυλικής δοκιμής..

 

Πυροσβεστήρες και είδη κατασβεστικών υλικών

Πυροσβεστήρας ξηράς σκόνης.

Η ξηρά σκόνη ενδείκνυνται για την καταπολέμηση πυρκαγιών κατηγορίας A Β C Ε. Η σκόνη ως κατασβεστικό υλικό χρησιμοποιείται με αυτόματους, φορητούς και τροχήλατους πυροσβεστήρες χαμηλής πίεσης.

Η σκόνη είναι κακός αγωγός του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει άριστα αποτελέσματα σε Πυρκαγιές στερεών, υγρών & αερίων καυσίμων.

Η συντήρηση πυροσβεστήρων ξηράς σκόνης πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας μια φορά το έτος.

Πυροσβεστήρας Δ. Άνθρακα CO2.

Ο πυροσβεστήρας CO2 διαθέτει ως κατασβεστικό υλικό το διοξείδιο του άνθρακα, είναι ιδανικός για την καταπολέμηση πυρκαγιών κατηγορίας Β, C & E .

Η κατάσβεση βασίζεται στην κατάψυξη. Το διοξείδιο του άνθρακα κάνει οριστική κατάσβεση χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Η αναγόμωση και η συντήρηση πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας.

Πυροσβεστήρας Αφρού & Νερού.

Ο Πυροσβεστήρας Αφρού & Νερού είναι κατάλληλος για πυρκαγιές των κατηγοριών Α & Β. Όπως και οι διοξειδίου δεν αφήνουν κατάλοιπα μετά την κατάσβεση.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση σε ηλεκτρικό ρεύμα και ηλεκτρικές συσκευές. Διακρίνονται σε φορητούς & τροχήλατους.

Η συντήρηση πυροσβεστήρων αφρού ή νερού πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας μια φορά το έτος.

Πυροσβεστήρας αυτοκινήτου.

Ο πυροσβεστήρας αυτοκινήτου πρέπει να είναι τύπου ξηράς κόνεως κατάλληλος για τις κατηγορία πυρκαγιάς A, B, C και ηλεκτρικό ρεύμα τάσης έως 1000 V κατασβεστική ικανότητα 8Α, 34Β, C.

Ο πυροσβεστικός εξοπλισμός που προμηθεύουμε τους πελάτες μας είναι πιστοποιημένος σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Το γέμισμα πυροσβεστήρων για αυτοκίνητα ή αναγόμωση πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας.

Πυροσβεστήρες για το σπίτι και την κουζίνα

Πυροσβεστικός εξοπλισμός για το σπίτι και την κουζίνα

Η εταιρεία εξυπηρετεί στην πυρασφάλεια σπίτια και διαμερίσματα, κάθε σπίτι ή διαμέρισμα θα πρέπει για την ασφάλεια του να έχει τον απαραίτητο αριθμό πυροσβεστήρων. Πυροσβεστήρας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ο ξηράς σκόνης (ξηράς κόνεως) 6 kg και ο πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα 2 και 5 kg αντίστοιχα.

Ο κάθε τύπος πυροσβεστήρα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ο πυροσβεστήρας ξηράς σκόνης λόγω του υλικού κατάσβεσης εφόσον χρησιμοποιηθεί σε κλειστό χώρο θα πρέπει να γίνει πολύ καλός καθαρισμός του χώρου, η πουδραρισμένη σκόνη εισχωρεί σε πολλά σημεία και συσκευές. Ο πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα λόγω της φύσης του κατασβεστικού υλικού  μετά την ενδεχόμενη κατάσβεση δεν χρειάζεται καθαρισμός του χώρου.

Πυροσβεστήρες για το σπίτι και την κουζίνα

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σε Αθήνα και Πειραιά…

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σε πολυκατοικίες - κατοικίες - επαγγελματικούς χώρους

Συντήρηση πυροσβεστήρων
εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σκόνης - διοξειδίου - λεβητοστασίου

Εξυπηρετούμε
στην αναγόμωση πυροσβεστήρων σπίτια, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - γέμισμα πυροσβεστήρων με φθηνές τιμές

Εμπειρία από το 1995, έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν την αναγόμωση των πυροσβεστήρων.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων συντήρηση -πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Εγγύηση.. σε συντήρηση, αναγόμωση και υδραυλική δοκιμή.

Εξυπηρετούμε όλους τους επαγγελματικούς χώρους

Πυροσβεστήρες για επαγγελματικούς χώρους

Σε κάθε επαγγελματικό χώρο υπάρχει μελέτη πυρασφάλειας, σύμφωνα με την μελέτη τοποθετούνται πυροσβεστήρες και μέσα πυρασφάλειας. Στην μελέτη πυρασφάλειας που έχει γίνει αποκλειστικά για τον επαγγελματικό χώρο προβλέπονται ο τύπος και το υλικό κατάσβεσης των πυροσβεστήρων.

Η συντήρηση πυροσβεστήρων και μέσων θα πρέπει να γίνεται μια φορά το έτος. Οι πυροσβεστήρες θα πρέπει να βρίσκονται σε εμφανή σημείο και να είναι εύκολα προσβάσιμοι τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σε επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα

Αναγόμωση πυροσβεστήρων… συχνές ερωτήσεις

Πότε γίνεται η αναγόμωση των πυροσβεστήρων;

Η αναγόμωση των πυροσβεστήρων γίνεται ανά πέντε (5) έτη και περιλαμβάνει την αλλαγή του κατασβεστικού υλικού (γέμισμα πυροσβεστήρα), τα κατασβεστικά υλικά είναι η ξηρά σκόνη, το διοξείδιο του άνθρακα, αφρός κ.α.

Διαφορές αναγόμωσης πυροσβεστήρων και συντήρησης;

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων με την συντήρηση πυροσβεστήρων έχουν δύο βασικές διαφορές, στην αναγόμωση πυροσβεστήρων γίνεται η συντήρηση του πυροσβεστήρα και ταυτόχρονα η αντικατάσταση του κατασβεστικού υλικού, η εργασία της αναγόμωσης γίνετε ανά πέντε (5) έτη. Στην συντήρηση των πυροσβεστήρων η εργασία γίνεται μια φορά το έτος και δεν αντικαθιστάτε το κατασβεστικό υλικό.

Στην αναγόμωση πυροσβεστήρων αντικαθίστανται ανταλλακτικά;

Μπορεί να γίνει αντικατάσταση ανταλλακτικών όταν αυτά κριθούν ακατάλληλα, σύνηθες φθαρμένα ανταλλακτικά είναι το μανόμετρο και το ελαστικό εκτόξευσης του κατασβεστικού υλικού.

Γιατί πρέπει να γίνεται η ετήσια συντήρηση πυροσβεστήρων;

Η συντήρηση πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση ούτως ώστε ο πυροσβεστικός εξοπλισμός να είναι σε θέση να λειτουργήσει, ειδικά στους πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης υπάρχει ο κίνδυνος η σκόνη να πετρώσει με αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει την στιγμή της κατάσβεσης.

Πολύ σημαντικός είναι και ο έλεγχος πίεσης των πυροσβεστήρων, όλοι οι πυροσβεστήρες έχουν εγκλωβισμένη πίεση στο εσωτερικό τους, η εγκλωβισμένη πίεση βγάζει το κατασβεστικό υλικό έκτος της φιάλης και το κατευθύνει στην εστία της φωτιάς, δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ το μανόμετρο του πυροσβεστήρα δείχνει πληρότητα, είναι απλά κολλημένο και ο πυροσβεστήρας είναι άδειος.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων αυτοκινήτων και πώληση

Πυροσβεστήρες αυτοκινήτων ξηράς σκόνης

Η εταιρεία εξυπηρετεί στην πυρασφάλεια και τα αυτοκίνητα.  Καλύπτουμε την πυρασφάλεια των αυτοκινήτων με πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης 2 ή 3 kg αντίστοιχα.

Η συντήρηση πυροσβεστήρων αυτοκινήτου γίνεται ετήσια ή μετά από κατάσβεση. Αναγόμωση σε πυροσβεστήρες αυτοκίνητων γίνεται μόνον στους ξηράς σκόνης.

Πυροσβεστήρες αυτοκινήτων τύπου αεροζόλ

Πυροσβεστήρας που έχει την δυνατότητα αναγόμωσης είναι ο πυροσβεστήρας ξηράς σκόνη, οι τύπου αεροζόλ ή πυροσβεστήρας μιας χρήσης Πυροσβεστήρες αυτοκινήτων - Αναγόμωση πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές δεν μπορούν να αναγομωθούν.

Μετά από κατάσβεση με πυροσβεστήρα τύπου αεροζόλ ή μίας χρήσης ο πυροσβεστήρας πετάγεται. Η κατάσβεση σε πυρκαγιά αυτοκινήτου θα πρέπει να γίνεται αυστηρά στα πρώτα στάδια της, αποφεύγουμε την κατάσβεση όταν η πυρκαγιά βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού ή θανάτου.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων αυτοκινήτου - πώληση πυροσβεστήρων αυτοκινήτου

Αναγόμωση πυροσβεστήρων με την Fast Service

Η εταιρεία έχει ιδιόκτητα εργαστήρια αναγόμωσης, συντήρησης και υδραυλικής δοκιμής πυροσβεστήρων, με αποτέλεσμα να μπορεί να διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα το κόστος των εργασιών.

Πιστοποιημένα κατασβεστικά υλικά

Στην αναγόμωση των πυροσβεστήρων ξηράς σκόνης, διοξειδίου του άνθρακα, wet chemical κ.α. χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα και πιστοποιημένα κατασβεστικά υλικά,

Παραλαβή πυροσβεστήρων

Η παραλαβή των πυροσβεστήρων γίνεται από τον χώρο του πελάτη, οι πυροσβεστήρες συντηρούνται στα εργαστήρια της εταιρείας και επιστρέφονται στο πελάτη.

Πόσο κοστίζει η αναγόμωση πυροσβεστήρων?

Το κόστος για την αναγόμωση πυροσβεστήρων εξαρτάται από το είδος, τον αριθμό, το κατασβεστικό υλικό των πυροσβεστήρων και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

3μήνοι έλεγχοι των πυροσβεστήρων από τον ιδιοκτήτη

Έλεγχος πυροσβεστήρα από τον ιδιοκτήτη.

Όλοι οι πυροσβεστήρες έχουν στο εσωτερικό τους εγκλωβισμένη πίεση (άζωτο), το προωθητικό αέριο χρησιμοποιείται στον πυροσβεστήρα προκειμένου να μπορέσει το κατασβεστικό υλικό να βγει από την φιάλη του πυροσβεστήρα στην κατάσβεση, ειδικά οι πυροσβεστήρες χαμηλής πίεσης στεγανοποιούν το προωθητικό αέριο με ελαστικά oring.

Μετά την αναγόμωση του πυροσβεστήρα ή την συντήρηση και μέχρι τον επόμενο έλεγχο από την εταιρεία πυρασφάλειας, ο ιδιοκτήτης του πυροσβεστικού εξοπλισμού υποχρεούται από τον νόμο σε τακτικά χρονικά διαστήματα να ελέγχει τον πυροσβεστικό εξοπλισμό που έχει στην κατοχή του, και συγκεκριμένα την ένδειξη πίεσης του μανόμετρου.

 

Αναγόμωση - γέμισμα πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Επιλέξτε άλλη εργασία.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε καυστήρες

Πυροσβεστήρες

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Συντήρηση πυροσβεστήρων.. όλα τα στάδια

Στάδια για την συντήρηση πυροσβεστήρων

Η διαδικασία για τον έλεγχο ή την αναγόμωση του πυροσβεστικού εξοπλισμού ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα, ο πελάτης είναι πάντα ενημερωμένος για όλα τα στάδια των εργασιών.

α) Τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία.

  • 1) Ο πελάτης ενημερώνετε για την τιμή.
  • 2) Ορίζετε συγκεκριμένο ραντεβού για την παραλαβή του πυροσβεστικού εξοπλισμού.

β) Παραλαβή πυροσβεστήρων από την εταιρεία.

  • 1) Αυτοκίνητο της εταιρείας έρχεται στον χώρο του πελάτη.
  • 2) Παραλαμβάνει τον πυροσβεστικό εξοπλισμό.
  • 3) Παραδίδει στον πελάτη πυροσβεστήρες ιδιοκτησία της εταιρείας για να έχει πυρασφάλεια όσο χρονικό διάστημα ο πυροσβεστικός εξοπλισμός του συντηρείται.

γ) Διαδικασία οπτικού ελέγχου.

  • 1) Ο πυροσβεστικός εξοπλισμός του πελάτη μεταφέρεται στα εργαστήρια της εταιρείας.
  • 2) Ακολουθείτε οπτικός και εσωτερικός έλεγχος από τους τεχνικούς.
  • 3) Ο πελάτης ενημερώνετε για την κατάσταση του πυροσβεστικού εξοπλισμού του.

γ) Διαδικασία αναγόμωσης ή  συντήρησης πυροσβεστήρων.

  • 1) Έλεγχος κατάστασης κατασβεστικού υλικού και αντικατάσταση εάν είναι φθαρμένο.
  • 2) Αντικατάσταση κατασβεστικού υλικού εφόσον έχει παρέλθει η πενταετία για πυροσβεστήρες χαμηλής πίεσης, και δεκαετία για πυροσβεστήρες υψηλής πίεσης.
  • 3) Αναγόμωση πυροσβεστήρων η συντήρηση.

δ) Ολοκλήρωση της διαδικασίας και επιστροφή στον πελάτη.

  • 1) Κλείνετε τηλεφωνικό ραντεβού για την επιστροφή.
  • 2) Αυτοκίνητο της εταιρείας επιστρέφει των πυροσβεστικό εξοπλισμό στον πελάτη.
  • 3) Παραλαμβάνει τους πυροσβεστήρες της εταιρείας που άφησε στον πελάτη για την προστασία του όσο ο εξοπλισμός του βρισκόταν σε συντήρηση.

Η μεταφορά του πυροσβεστικού εξοπλισμού δεν έχει χρέωση, μικρές χρεώσεις υπάρχουν στην περίπτωση που ο πυροσβεστικός εξοπλισμός βγει ακατάλληλος είτε στο σύνολο είτε μεμονωμένα.

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε