Απολύμανση για τσιμπούρια – καταπολέμηση από 45€

Απολύμανση για τσιμπούρια

Η Fast Service ΕΤΕ διενεργεί απολύμανση για τσιμπούρια από το 1995, διαθέτει πιστοποίηση ISO:9001 και άδεια εφαρμογής απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα.

Απολύμανση για τσιμπούρια - καταπολέμηση τσιμπουριών στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Απολύμανση για τσιμπούρια.. δίνουμε λύση..

Στην FAST SERVICE, έχουμε εμπειρία στην καταπολέμηση τσιμπουριών (απολυμάνσεις τσιμπουριών) από το 1995, διενεργούμε εφαρμογές για τσιμπούρια με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Απολύμανσεις για τσιμπούρια από το 1995..

Άριστο αποτέλεσμα.. και άμεσο εγγυάται η εταιρεία στην καταπολέμηση τσιμπουριών.

Τα εντομοκτόνα.. φάρμακα που χρησιμοποιεί είναι πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. και κατάλληλα για εφαρμογές σε όλους τους χώρους.

Οικολογικά.. και φιλικά με χαμηλή τοξικότητα είναι τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στόχος της εταιρείας.. είναι το οριστικό αποτέλεσμα στην απολύμανση για τσιμπούρια η χαμηλές τιμές και η ασφαλείς απεντομώσεις σε άνθρωπο και κατοικίδια.

Απεντόμωση τσιμπουριών σε σπίτια και διαμερίσματα…

Απολύμανση για τσιμπούρια-καταπολέμηση τσιμπουριών με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Απολύμανση τσιμπουριών, τρόπος μεταφοράς

Σε μεγάλες αποστάσεις το τσιμπούρι μεταφέρεται μέσω των ξενιστών του. Ξενιστές του τσιμπουριού είναι όλα τα σπονδυλωτά είδη, με πιο συνηθισμένα τα σκυλιά, τις γάτες, τον άνθρωπο. Έχει την ικανότητα να αναρριχάται μέχρι να εντοπίσει τον κοντινότερο ξενιστή του, που μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση έως και δέκα μέτρα.

Ελέγχουμε συχνά τα κατοικίδια για τσιμπούρια, ειδικά μετά από βόλτα στην ύπαιθρο ή το πάρκο, συμβουλευόμαστε τον κτηνίατρο μας για τον κατάλληλο και τακτικό αποπαρασιτισμό τους.

Φροντίζουμε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ή του χώρου εργασίας να απομακρύνουμε τα υπολείμματα βλάστησης.

Σε βόλτα στην εξοχή δεν αφήνουμε εκτεθειμένα μέρη του σώματος, στα χέρια φοράμε γάντια. Αποφεύγουμε να καθόμαστε στο έδαφος ή την άμμο της παραλίας χωρίς προστασία.

Απολύμανση για τσιμπούρια με παιδιά ή κατοικίδια…

Απολύμανσεις τσιμπουριών με παιδιά ή κατοικίδια

Η καταπολέμηση τσιμπουριών είναι εντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά ή τα κατοικίδια όταν γίνεται από επαγγελματίες και πιστοποιημένα συνεργεία απεντομώσεων.

Στην Fast Service βάζουμε αυστηρά κριτήρια στην επιλογή φαρμάκων, πρέπει να πληρούν όλες τις προδιαγραφές, να έχουν πιστοποίηση για εσωτερικούς ή εξωτερικούς κατοικημένους χώρους και να είναι χαμηλής τοξικότητας και υπολειμματικής δράσης.

Ψεκασμός τσιμπουριών

Η βασική μέθοδος που χρησιμοποιείται στις απολυμάνσεις για τσιμπούρια είναι ο ψεκασμός χαμηλής πίεσης με υδατοδιαλυτά εντομοκτόνα. Η απεντόμωση τσιμπουριών διενεργείται με άοσμο και άχρωμο σκεύασμα.

Εσωτερικά ο ψεκασμός γίνεται σε όλο το δάπεδο και εξωτερικά σε όλες τις επιφάνειες που προβλέπεται. Ο συνολικός αριθμός εφαρμογών για την καταπολέμηση των τσιμπουριών εξαρτάται από τον πληθυσμό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Απολύμανση για τσιμπούρια- απολυμάνσεις τσιμπουριών στο σπίτι με παιδιά και κατοικίδια-ψεκασμός τσιμπουριών

Βιολογικός κύκλος & περιγραφή τσιμπουριών

Βιολογικός κύκλος

Ο κύκλος ζωής των τσιμπουριών περιλαμβάνει τέσσερα στάδια το αβγό, την προνύμφη, την νύμφη και το ενήλικο άτομο. Το θηλυκό εναποθέτει τα αβγά σε προστατευμένα μέρη, ρωγμές, σχισμές. Από τα αβγά βγαίνουν οι προνύμφες που εισχωρούν σε ξενιστή και τρέφονται για μερικές μέρες οπότε αποκολλούνται.

Μετά από μερικές εβδομάδες μετατρέπονται σε νύμφες και επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία. Το ενήλικο μπορεί να παραμείνει 6 με 9 μήνες μέχρι να βρει τον τελικό ξενιστή, να αρχίσει την απομύζηση και να ξεκινήσει από την αρχή η διαδικασία αναπαραγωγής. Τα θηλυκά μπορούν να εναποθέσουν έως και 10.000 αβγό στην ζωή τους.

Περιγραφή τσιμπουριών

Τα τσιμπούρια ή κρότωνες είναι αρθρόποδα αραχνοειδή και ανήκουν στην υπόταξη Acari. Αντίθετα με τα έντομα δεν φέρουν πτέρυγες και σύνθετους οφθαλμούς. Το σώμα τους έχει δύο βασικά μέρη την γνάθο και την κοιλία, όταν απομυζούν αίμα η κοιλία διογκώνεται. Έχουν τέσσερα ζεύγη ποδιών και κεραίες.

Στα στοματικά μόρια φέρουν αγκαθωτή λόγχη που τους δίνει την ικανότητα να προσκολλούν στους ξενιστές και να απομυζούν αίμα. Τα αρσενικά είναι 2 με 6 χιλιοστά και τα θηλυκά 3 με 16 χιλιοστά. Η ράχη των αρσενικών έχει σκούρο καφέ χρώμα, ενώ στα θηλυκά σκούρο καφέ είναι μόνο το εμπρόσθιο τμήμα της.

Οικολογική απολύμανση για τσιμπούρια με ασφάλεια…

Απολυμάνσεις για τσιμπούρια-απεντομώσεις τσιμπουριών με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Πιστοποίηση ISO και απεντομώσεις τσιμπουριών

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για τις απολυμάνσεις τσιμπουριών, φέρουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους, έχουν πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας και υπολειμματικής δράσης. Η Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία με ISO:9001 και διαθέτει άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Απεντόμωση για τσιμπούρια και εγγύηση

Η εταιρεία στις απεντομώσεις τσιμπουριών προσφέρει εγγύηση. Διενεργεί ψεκασμούς τσιμπουριών βασισμένες σε πρωτόκολλα, για κάθε εφαρμογή ανοίγεται νέο πρωτόκολλο εργασίας. Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας δίνει συμβουλές για την κάθε περίπτωση προσβολής και οι έμπειροι απολυμαντές διενεργούν την απολύμανση τσιμπουριών με ακρίβεια και ασφάλεια.

 

Καταπολέμηση τσιμπουριών (ψεκασμός) σε Αθήνα και Πειραιά…

Απολύμανση για τσιμπούρια ψεκασμός για τσιμπούρια - στην Αθήνα

Απολύμανση για τσιμπούρια
εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση για τσιμπούρια ψεκασμός για τσιμπούρια στην Δυτική Αττική

Απεντόμωση για τσιμπούρια με ασφάλεια σε σπίτια, διαμερίσματα με παιδιά ή κατοικίδια.

Απολύμανση για τσιμπούρια ψεκασμός για τσιμπούρια με φθηνές τιμές

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση για τσιμπούρια με την μέθοδο του ψεκασμού.

Απολύμανση για τσιμπούρια ψεκασμός για τσιμπούρια με παιδιά η κατοικίδια

Οικολογική.. απεντόμωση για τσιμπούρια με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση για τσιμπούρια δεν την αμελούμε…

Επιπτώσεις στον άνθρωπο

Τα τσιμπούρια με τα νύγματα εκτός από ενόχληση μεταφέρουν στον άνθρωπο ασθένειες. Τα συμπτώματα των ασθενειών εκδηλώνονται σε διάστημα δύο έως έξι εβδομάδων. Τα πιο συνηθισμένα νοσήματα που μεταδίδουν τα τσιμπούρια είναι η Πιροπλάσμωσις, η Ερλιχίωσις και η νόσος του Lyme. Με διαταραχές όπως πυρετός, πόνοι στους μύες, εξανθήματα συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας και προχωράμε άμεσα σε απολύμανση για τσιμπούρια στον μολυσμένο χώρο.

Επιπτώσεις στα κατοικίδια

Τα τσιμπούρια στα κατοικίδια αρχικά προκαλούν ενόχληση και δυσφορία, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί με εκνευρισμό και ανορεξία. Σε περίπτωση μόλυνσης το κατοικίδιο έχει συμπτώματα όπως κατάπτωση, εμετούς, διάρροια, αίμα στα ούρα. Τα σκυλιά για να απαλλαγούν από τα τσιμπούρια ξύνονται και μπορεί να φτάσουν στο σημείο να δαγκωθούν.

Επαγγελματική απεντόμωση για τσιμπούρια

Απεντομώσεις για τσιμπούρια, προσβολή

Τα τσιμπούρια προσβάλουν όλους τους χώρους. Στην ύπαιθρο βρίσκονται σε δάση, λιβάδια, θαμνότοπους, στις πόλεις σε πάρκα, άλση, κήπους. Εσωτερικά μολύνουν σπίτια, αποθήκες, super markets, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία κ.α. Αν δεν λάβουμε μέτρα για την καταπολέμηση τσιμπουριών, γρήγορα μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Έχουν ταχύ ρυθμό ανάπτυξης, τα θηλυκά γεννούν 200 αυγά την φορά, συνολικά στην ζωή τους 10.000.

Προσκολλώνται στο δέρμα του ανθρώπου ή των ζώων μόλις βρεθούν σε κατάλληλες συνθήκες. Είναι εύκολο ένα τσιμπούρι να μεταφερθεί από το κατοικίδιο στον άνθρωπο με την επαφή. Στο σώμα του ανθρώπου προσκολλώνται σε σημεία όπως οι μασχάλες, η βουβωνική χώρα, τα αυτιά. Μόλις αντιληφθούμε την παρουσία τους διενεργούμε απολύμανση για τσιμπούρια με πιστοποιημένο συνεργείο .

Απολυμάνσεις τσιμπουριών, τιμές

Η τιμή χρέωσης για την απεντόμωση τσιμπουριών συνήθως δεν είναι σταθερή! Υπάρχουν πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές χρέωσης. Αλλά μην ανησυχείτε, η τιμή χρέωσης μπορεί να δοθεί με ακρίβεια μετά από επιτόπια εκτίμηση. Η αρχική τιμή χρέωσης ξεκινάει από μόλις 45 ευρώ!
Βασική προϋπόθεση για να κρατήσετε χαμηλή τιμή χρέωσης στην καταπολέμηση των τσιμπουριών είναι η άμεση αντιμετώπιση του παρασίτου.

Απολύμανση για τσιμπούρια .. περισσότερη ενημέρωση..

Χώροι εφαρμογής και απολύμανση για τσιμπούρια

Όλοι οι χώροι μπορούν να προσβληθούν από τσιμπούρια, επαγγελματικοί ή ιδιωτικοί. Προτιμούν ζεστά και σκοτεινά μέρη για αναπαραγωγή, σε αυτά εστιάζουμε στην καταπολέμηση τσιμπουρίων.

Διάρκεια απολύμανσης για τσιμπούρια

Η διάρκεια της καταπολέμησης τσιμπουριών εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου. Για ένα χώρο 250 τ.μ η διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου 30 λεπτά, σε μεγαλύτερες επιφάνειες ο χρόνος για την ολοκλήρωση του ψεκασμού εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα.

Απολύμανση για τσιμπούρια και αποτέλεσμα

Ακολουθώντας τις όδηγίες του επιστημονικού προσωπικού και των έμπειρων απολυμαντών της εταιρείας, η απολύμανση για τσιμπούρια έχει άριστο αποτέλεσμα. Πολύ σημαντική είναι η καλή συνεργασία από τον πελάτη.

Απολύμανση για τσιμπούρια και ασφάλεια μικρών παιδιών

Η απολύμανση για τσιμπούρια είναι εντελώς ακίνδυνη για παιδιά ή κατοικίδια όταν γίνεται από επαγγελματίες και πιστοποιημένα συνεργεία απεντομώσεων.

Απομάκρυνση από τον χώρο την ώρα της εφαρμογής

Κατά την διάρκεια της απολύμανσης για τσιμπούρια ή μετά την εφαρμογή δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο σας. Χρειάζεται μόνο προσοχή να μην πλησιάσουν μικρά παιδιά στις ψεκασμένες επιφάνειες.

Απολύμανση για τσιμπούρια με την Fast Service

Η Fast Service διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων, πιστοποίηση ISO και χαμηλές τιμές. Με την δική σας συνεργασία εγγυάται άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα.

Πότε κάνουμε απεντόμωση τσιμπουριών?

Απεντόμωση για τσιμπούρια διενεργούμε άμεσα με την εμφάνιση κρούσματος.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολυμάνσεις για τσιμπούρια | ψεκασμός για τσιμπούρια | καυστήρες

Καυστήρες

Απεντόμωση για τσιμπούρια | απεντομώσεις για τσιμπούρια | απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Ψεκασμος τσιμπουριών | Απολύμανση για τσιμπούρια στο σπίτι | Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση τσιμπουριών | απολυμάνσεις τσιμπουριών | κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση για τσιμπούρια | καταπολέμηση τσιμπουριών | Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απεντόμωση τσιμπουριών | απεντομώσεις τσιμπουριών | καθαρισμοί

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε