Απολύμανση ψύλλων | αντιμετώπιση από 45€

Απολύμανση ψύλλων και καταπολέμηση

Η Fast Service ειδικεύεται στην απολύμανση ψύλλων – ψεκασμός με ασφάλεια από το 1995, διαθέτει έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και εξειδικευμένα συνεργεία απεντόμωσης.

Απολύμανση ψύλλων - καταπολέμηση ψύλλων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Απολύμανση ψύλλων.. δίνουμε λύση..

Στην FAST SERVICE, έχουμε εμπειρία στην καταπολέμηση ψύλλων (απολυμάνσεις ψύλλων) από το 1995, διενεργούμε εφαρμογές για ψύλλους με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Απολύμανση ψύλλων από το 1995..

Άριστο αποτέλεσμα.. και άμεσο εγγυάται η εταιρεία στην καταπολέμηση ψύλλων

Τα εντομοκτόνα.. φάρμακα που χρησιμοποιεί είναι πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. και κατάλληλα για εφαρμογές σε όλους τους χώρους.

Οικολογικά.. με χαμηλή τοξικότητα και φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Στόχος της εταιρείας.. είναι το οριστικό αποτέλεσμα στην απολύμανση ψύλλων η χαμηλές τιμές και η ασφάλεια σε άνθρωπο και κατοικίδια.

Απολύμανση ψύλλων σε σπίτια και διαμερίσματα…

Απολύμανση ψύλλων σε σπίτια και διαμερίσματα στην Αθήνα

Απολυμάνσεις ψύλλων σε σπίτια και διαμερίσματα

Οι ψύλλοι μεταφέρονται  στο χώρο κυρίως μέσω των κατοικίδιων (κυρίως από γάτες ή σκύλους). Ο θηλυκός ψύλλος γεννά σε μέρη χωρίς φως, σε σχισμές και γωνίες με σκόνη. Η εστία μόλυνσης εντοπίζεται κυρίως στα μέρη που συχνάζουν τα κατοικίδια και σταδιακά επεκτείνεται σε όλο το σπίτι. Χαρακτηριστικό των ψύλλων είναι η μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής.

Οι ψύλλοι γίνονται εύκολα αντιληπτοί από τον άνθρωπο, παρά το μικρό τους μέγεθος, διότι κάνουν άλματα περίπου ένα μέτρο μέσα στον χώρο. Το τσίμπημα των ψύλλων είναι πολύ ενοχλητικό για τον άνθρωπο και υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών όπως ο μελιταίος πυρετός. Όταν αντιληφθούμε την παρουσία τους απευθυνόμαστε άμεσα σε πιστοποιημένα συνεργεία απεντομώσεων για την απολύμανση ψύλλων στο σπίτι.

Ανάλογα με τον πληθυσμό, ίσως χρειαστεί περισσότερες από μία εφαρμογές για την πλήρη καταπολέμηση των ψύλλων.

Απολύμανση ψύλλων με παιδιά ή κατοικίδια…

Απολύμανση ψύλλων με παιδιά ή κατοικίδια

Ορισμένοι καταναλωτές εσφαλμένα επιλέγουν να προχωρήσουν μονοί τους στην απολύμανση ψύλλων σε εσωτερικούς είτε εξωτερικούς χώρους, με χρήση αμφιβόλου ποιότητας εντομοκτόνων, καταλήγοντας να χάσουν χρόνο και χρήματα χωρίς να υπάρχει καν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος του ψεκασμού στην αντιμετώπιση ψύλλων είναι εντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά ή τα κατοικίδια όταν διενεργείται από πιστοποιημένα συνεργεία. Η επιλογή των εντομοκτόνων γίνεται με αυστηρά κριτήρια, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και έχουν πιστοποίηση από τον Ε.Ο.Φ..

Πριν από την απολύμανση ψύλλων το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας δίνει συγκεκριμένες οδηγίες ξεχωριστά για κάθε περίπτωση προσβολής. Ο ψεκασμός των ψύλλων διενεργείται από τους έμπειρους απολυμαντές της εταιρείας με ασφάλεια, ακρίβεια και προσοχή.

Ψεκασμός ψύλλων - απολύμανση ψύλλων με φθηνές τιμές

Βιολογικός κύκλος & Τσίμπημα ψύλλων

Βιολογικός κύκλος των ψύλλων

Ο βιολογικός κύκλος των ψύλλων περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: αυγό, προνύμφη, νύμφη και ενήλικο έντομο. Τα ενήλικα άτομα τρέφονται με αίμα, για επιβίωση και αναπαραγωγή. Οι θηλυκοί ψύλλοι γεννούν 4 με 8 αυγά μετά από κάθε μύζηση αίματος. Τα αυγά εκκολάπτονται σε προνύμφες μετά από λίγες μέρες. Τα θηλυκά έντομα συνήθως γεννούν στο τρίχωμα των ζώων και από εκεί διασκορπίζονται στα μέρη που συχνάζουν τα ζώα.

Οι προνύμφες τρέφονται με οργανική ύλη και ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας μετατρέπονται σε νύμφες μέσα σε κουκούλια που κατασκευάζουν. Σε αυτό το στάδιο μένουν από λίγες μέρες έως και μερικούς μήνες, μέχρι να εξελιχθούν σε ενήλικα έντομα.

Τσίμπημα ψύλλων και ασθένειες

Το τσίμπημα του ψύλλου προκαλεί ερεθισμό, έντονο κνησμό και φλεγμονή. Τα τσιμπήματα των ψύλλων είναι σε ομάδες και μπορούν να προκαλέσουν Τσίμπημα ψύλλων - καταπολέμηση ψύλλων- ψεκασμός ψύλλων. αλλεργική αντίδραση και μόλυνση, συνήθως εντοπίζονται στα κάτω άκρα.

Τα είδη των ψύλλων με ξενιστές τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) μεταφέρουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως ο ενδημικός τύφος και η πανώλη. Οι ψύλλοι της γάτας και του σκύλου μεταφέρουν εντερικά παράσιτα, σε περίπτωση κατάποσης προσβάλουν τον άνθρωπο. Επίσης είναι φορείς ασθενειών όπως ο μελιταίος πυρετός.

Οικολογικές απολυμάνσεις ψύλλων με ασφάλεια…

Απολύμανση ψύλλων στο σπίτι - αντιμετώπιση ψύλλων

Εφαρμογές  απολύμανσης ψύλλων

Η απολύμανση ψύλλων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους γίνεται με υδατοδιαλυτά φάρμακα με την μέθοδο του ψεκασμού. Κατά την εφαρμογή εσωτερικά ψεκάζεται όλο το δάπεδο και εξωτερικά ψεκάζονται  επιφάνειες όπου προβλέπεται.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απεντόμωση ψύλλων, είναι νέας γενιάς και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους, είναι πολύ φιλικά και δεν χρειάζεται να απομακρυνθούμε από το χώρο κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Τα εντομοκτόνα φάρμακα έχουν χαμηλή τοξικότητα, ελάχιστη υπολειμματική δράση και χαρακτηρίζονται ως οικολογικά.

Απολύμανση ψύλλων (ψεκασμός) σε Αθήνα και Πειραιά…

Απολύμανση ψύλλων - ψεκασμός ψύλλων στην Αθήνα

Απολύμανση για ψύλλους
εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Ψεκασμός για ψύλλους - απεντομώσεις ψύλλων

Απολύμανση ψύλλων με ασφάλεια σε σπίτια, διαμερίσματα με παιδιά ή κατοικίδια.

Οικολογική απεντόμωση για ψύλλους

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση ψύλλων με την μέθοδο του ψεκασμού.

Οικολογική απεντόμωση για ψύλλους

Οικολογική.. απεντόμωση ψύλλων με χαμηλή τοξικότητα.

Πληροφορίες για το έντομο…

Πληροφορίες για τους ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι άπτερα αρθρόποδα έντομα, μικρού μεγέθους (1,5 – 3,3 χιλ.), καφέ χρώματος, Ψεκασμός ψύλλων - Απολύμανση ψύλλων στο σπίτι με φθηνές τιμέςπου τρέφονται με αίμα από τα θηλαστικά, τα πτηνά και τον άνθρωπο. Στο κεφάλι δεν έχουν μάτια αλλά διαθέτουν κεραίες, έχουν πλευρικά πιεσμένο σώμα για να κινούνται εύκολα στο τρίχωμα των ζώων.

Τα πόδια τους είναι μακριά, ειδικά τα πίσω , επιτρέποντας τους να κάνουν μεγάλα άλματα έως και 200 φορές το ύψος του σώματος τους. Κατατάσσονται στους καλύτερους άλτες μεταξύ όλων των γνωστών εντόμων. Έχουν σκληρό και στιλπνό σώμα που καλύπτεται από τρίχες και μικρά αγκάθια. Για την αντιμετώπιση ψύλλων απευθυνόμαστε σε εξειδικευμένα συνεργεία απεντομώσεων.

Ενήλικο έντομο (ψύλλος)

Οι ενήλικες ψύλλοι μπορούν να ζήσουν χωρίς ξενιστή από μερικές μέρες έως και δύο βδομάδες. Σε μεγάλες αποστάσεις ταξιδεύουν μόνο μέσω κάποιου ξενιστή. Ο ‘ψύλλος της γάτας’ (Ctenocephalides felis ) είναι το είδος που αντιμετωπίζουμε συχνότερα στο σπίτι. Τα υπόλοιπα είδη που εμφανίζονται συχνά είναι ο ψύλλος των σκύλων (Ctenocephalides canis), ο ψύλλος του ανθρώπου (Pulex irritans), ο ψύλλος των αρουραίων του Βορρά (Nosopsyllus fasciatus), ο ανατολικός ψύλλος των αρουραίων (Xenopsylla cheopis).

 

Επαγγελματική απεντόμωση ψύλλων

Μέτρα για την αντιμετώπιση ψύλλων

Μετά από την διαπίστωση ύπαρξης ψύλλων στον χώρο, θα πρέπει να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία απεντόμωσης ψύλλων η οποία να ειδικεύεται στην αντιμετώπιση τους για να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Η σωστή διαδικασία είναι να γίνεται απεντόμωση ψύλλων στον χώρο και ταυτόχρονα καθαρισμός των κατοικίδιων αν έχουν μολυνθεί με οδηγίες του κτηνιάτρου.

Στα κατοικίδια κάνουμε συχνό έλεγχο για τον εντοπισμό ψύλλων και εφαρμόζουμε προληπτική ή θεραπευτική αγωγή.

Στο σπίτι κάνουμε σχολαστικό σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, με ιδιαίτερη προσοχή στα μέρη που συχνάζουν και αναπαύονται τα κατοικίδια, αμέσως απορρίπτουμε την σακούλα.

Απολυμάνσεις ψύλλων, τιμές

Η τιμή χρέωσης για την απεντόμωση ψύλλων δεν μπορεί είναι είναι σταθερή! Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τις τιμές χρέωσης. Αλλά μην ανησυχείτε, η τιμή χρέωσης μπορεί να δοθεί με ακρίβεια μετά από επιτόπια εκτίμηση. Η αρχική τιμή χρέωσης ξεκινάει από μόλις 45 ευρώ!
Βασική προϋπόθεση για να κρατήσετε χαμηλή τιμή χρέωσης στην καταπολέμηση των ψύλλων είναι η άμεση αντιμετώπιση του παρασίτου.

Απολύμανση ψύλλων.. περισσότερη ενημέρωση..

Εφαρμογές για την αντιμετώπιση των ψύλλων

Η σύνηθες εφαρμογή για την καταπολέμηση – απεντόμωση ψύλλων είναι ο ψεκασμός, διενεργείτε εσωτερικά και εξωτερικά του μολυσμένου χώρου.

Απεντομώσεις ψύλλων & διάρκεια εφαρμογής

Η απολύμανση ψύλλων για ένα σπίτι ή διαμέρισμα έως 120τ.μ. έχει διάρκεια 45 λεπτά της ώρας, για εξωτερικούς χώρους η διάρκεια εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα που θα πρέπει να γίνει η εφαρμογή.

Απεντομώσεις ψύλλων με την Fast Service

Η Fast Service ΕΤΕ διαθέτει εμπειρία στις απολυμάνσεις ψύλλων από το 1995 με πλήθος ικανοποιημένων πελατών. Εγγυάται οριστική αντιμετώπιση ψύλλων, σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό και τους έμπειρους απολυμαντές της, με χαμηλές τιμές.

Πληθυσμός ψύλλων

Οι ψύλλοι πολλαπλασιάζονται με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς, ελέγχετε τακτικά τα υπόγεια τους κήπους και γενικότερα σημεία που μπορούν να δημιουργήσουν φωλιές.

Από που έρχονται οι ψύλλοι στο σπίτι ?

Οι ψύλλοι εισέρχονται στο σπίτι με τα κατοικίδια τα αδέσποτα και τα τρωκτικά. Στις αγροτικές περιοχές προέρχονται από τα οικόσιτα ζώα.

Συνέπειες από το τσίμπημα των ψύλλων ?

Τα τσιμπήματα των ψύλλων προκαλούν φαγούρα, ερεθισμό και φλεγμονή. Είναι φορείς ασθενειών, απευθυνόμαστε άμεσα σε εξειδικευμένα συνεργεία απεντομώσεων μετά την εμφάνιση του εντόμου.

Αποτελέσματα από την απολύμανση ψύλλων ?

Ακολουθώντας τις οδηγίες του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας θα έχετε άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολυμάνσεις για ψύλλους | ψεκασμός για ψύλλους | καυστήρες

Καυστήρες

Απεντόμωση για ψύλλους | απεντομώσεις ψύλλων | απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Ψεκασμος ψύλλων | Απολύμανση για ψύλλους στο σπίτι | Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση ψύλλων | απολυμάνσεις ψύλλων | κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση για ψύλλους | καταπολέμηση ψύλλων | Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απεντόμωση ψύλλων | απεντομώσεις ψύλλων | καθαρισμοί

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε