Απολύμανση ξενοδοχείων | απεντόμωση σε 1 ώρα

Απολύμανση ξενοδοχείων

Η Fast Service ΕΤΕ δραστηριοποιείται στις απολυμάνσεις ξενοδοχείων από το 1995. Με την απολύμανση καταπολεμούνται με επιτυχία όλοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοί. Με την χρήση ειδικών σκευασμάτων αντιμετωπίζουμε ιούς (Covid 19), ακάρεα, βακτήρια.

Απολύμανση ξενοδοχείων

Απολύμανση ξενοδοχείων | απεντόμωση ξενοδοχείων στην Αθήνα

Απολυμάνσεις ξενοδοχείων

Απολύμανση ξενοδοχείων στην Αθήνα με την Fast Service…

Ασφάλεια.. είναι πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001, παρέχει ασφάλεια και αποτέλεσμα στις απολυμάνσεις ξενοδοχείων.

Εμπειρία.. διενεργεί απολυμάνσεις ξενοδοχείων και άλλων επαγγελματικών χώρων για έντομα και παθογόνους μικροοργανισμούς από το 1995.

Οικονομία.. για περισσότερα από πέντε χρόνια στην απολύμανση ξενοδοχείων διατηρεί χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου εφαρμογές.

Αποτέλεσμα.. διενεργεί αποτελεσματικές απολυμάνσεις ξενοδοχείων, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Απολύμανση ξενοδοχείων και απεντόμωση με πιστοποίηση ISO

Η Fast Service διαθέτει πιστοποίηση ISO και άδεια εφαρμογής απολυμάνσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Συμβαδίζει με την τεχνολογία, δημιουργεί καινοτομίες και εξασφαλίζει την ποιότητα σε κάθε εφαρμογή
Έχει ανθρωποκεντρική αντίληψη για τους πελάτες που την εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί της.
Η απολύμανση ξενοδοχείων είναι η διενέργεια εφαρμογής για την καταπολέμηση ιών, μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών.
Απολύμανση ξενοδοχείων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Απολύμανση ξενοδοχείων για κορονοϊό (Covid 19)

Απολύμανση για κορονοϊό | covid-19 στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Απολύμανση και ψεκασμός για Covid 19

Η απολύμανση ξενοδοχείων για κορονοϊό είναι απαραίτητη διαδικασία για την διατήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής και ασφάλειας για τους επισκέπτες.

Η μέθοδος απολύμανσης είναι ο ψεκασμός με υδατοδιαλύτα απολυμαντικά υγρά σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και όλες τις επιφάνειες.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται κατά τον ψεκασμό των ξενοδοχείων είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και δεν απαιτείται η απομάκρυνση του προσωπικού.

Πριν την εφαρμογή δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία του χώρου, τα απολυμαντικά υγρά δεν προκαλούν ζημιές σε ηλεκτρονικές συσκευές ή άλλα είδη.

Μετά την εφαρμογή, αφήνουμε το απολυμαντικό υγρό να δράσει περίπου μισή ώρα και χρησιμοποιούμε με ασφάλεια τον χώρο.

Απολύμανση ξενοδοχείων και απεντόμωση

Απολύμανση ξενοδοχείων | απεντόμωση ξενοδοχείων στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Νιώσε ασφαλής..

Απολύμανση ξενοδοχείων και απεντόμωση γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις καταπολεμάμε παθογόνους μικροοργανισμούς, έντομα και τρωκτικά.

Απεντόμωση ξενοδοχείων και μυοκτονία

Απεντόμωση ξενοδοχείων

Τα ξενοδοχεία έχουν μεγάλο δίκτυο αποχέτευσης με αποτέλεσμα η εμφάνιση των κατσαρίδων να είναι συχνή. Η απεντόμωση ξενοδοχείων για κατσαρίδες και μυρμήγκια επιβάλλετε να πραγματοποιείται τουλάχιστον δύο (2) φορές το έτος, ιδανικές περίοδοι είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο.

Ο ψεκασμός γίνεται στα φρεάτια, την αποχέτευση, το κλιμακοστάσιο, τους κοινόχρηστους χώρους, τους χώρους εργασίας, το υπόγειο και σε χώρους αποθήκευσης.

Η απεντόμωση για ψύλλους, τσιμπούρια και κοριούς γίνεται με την εμφάνιση των εντόμων και μέχρι την εξάλειψη τους.

Τα έντομα, όπως οι κατσαρίδες, είναι φορείς ασθενείων και η καταπολέμηση τους κρίνεται απαραίτητη για την διατήρηση της δημόσιας υγείας.

Μυοκτονία ξενοδοχείων

Μυοκτονία ξενοδοχείων είναι η διαδικασία καταπολέμησης τρωκτικών, όπως ποντίκια και αρουραίοι. Τα τρωκτικά χαρακτηρίζονται από γρήγορους ρυθμούς αναπαραγωγής, προσαρμοστικότητα και ευελιξία.

Είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία καθώς είναι φορείς ασθενειών, όπως η σαλμονέλα. Στα ξενοδοχεία δημιουργούν προβλήματα κυρίως στα αποθηκευμένα προϊόντα και στους χώρους της κουζίνας.

Στην μυοκτονία χρησιμοποιούνται δολωματικοί σταθμοί, είναι ανθεκτικές πλαστικές θήκες με πλαϊνές οπές που επιτρέπουν μόνο στα τρωκτικά να εισέλθουν για να τραφούν με το δόλωμα (ποντικοφάρμακο).

Η τοποθέτηση των δολωματικών σταθμών γίνεται από τα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας.

Απολύμανση και μυοκτονία.. όλες οι εφαρμογές..

Απεντομώσεις και απολυμάνσεις ξενοδοχείων με υδατοδιαλυτά σκευάσματα

Με χαμηλή πίεση

Ο ψεκασμός με χαμηλή πίεση πραγματοποιείται με αντλία ψεκασμού, το σκεύασμα διοχετεύεται σε όλες τις επιφάνειες. Εσωτερικά κατά την απεντόμωση γίνεται ψεκασμός σε αποθηκευτικούς χώρους, σε τουαλέτες και σιφώνια, εξωτερικά γίνεται περιμετρικά και στα φρεάτια. Κατά την απολύμανση γίνεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Με υψηλή πίεση

Ο ψεκασμός με υψηλή πίεση γίνεται με ειδικά βενζινοκίνητα μηχανήματα και ενδείκνυται για μεγάλους υπαίθριους χώρους. Τα εντομοκτόνα φάρμακα που χρησιμοποιούνται έχουν επιλεκτική δράση και καταπολεμούν μόνο τα επιζήμια έντομα.

Απεντομώσεις με νεφελοψεκασμό

Οι απεντομώσεις με νεφελοψεκασμό γίνονται με ειδικά μηχανήματα (fogger), τα οποία διασπούν το εντομοκτόνο σκεύασμα σε μικροσταγονίδια δημιουργώντας ψυχρό νέφος. Τα σταγονίδια έχουν μεγαλύτερη διεισδυτικότητα σε σχισμές, χαραμάδες δυσπρόσιτα σημεία. Η μέθοδος χρησιμοποιείται για βιομηχανικούς χώρους, μεγάλες αποθήκες και χώρους με έντονη προσβολή.

Απεντομώσεις με gel

Το gel χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών και τις κατσαρίδας σε εσωτερικούς χώρους όπως κουζίνα, μπάνιο κ.α. Τοποθετείται σε σημεία όπως εσοχές ντουλαπιών, μεντεσέδες, σωληνώσεις νιπτήρων και σημεία που συχνάζουν έντομα. Το gel είναι άοσμο και μη τοξικό οπότε θεωρείται “φιλικό” προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Απεντομώσεις με υποκαπνισμό

Με την μέθοδο του υποκαπνισμού καταπολεμώνται ξυλοφάγα έντομα και έντομα αποθηκών, όπως το σκαθάρι του καπνού. Εφαρμόζεται σε κλειστούς χώρους για να αποφεύγεται η διαρροή του υλικού (αποθήκες, σιλό). Είναι εξειδικευμένη μέθοδος και αφορά επαγγελματικούς χώρους.

Απεντόμωση με παγίδες

Οι παγίδες με κόλλα για έρποντα ή ιπτάμενα έντομα χρησιμοποιούνται για την σύλληψη και τον έλεγχο του πληθυσμού των εντόμων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Απολύμανση ξενοδοχείων και απεντόμωση ξενοδοχείων μαζί μας.

Ψεκασμός ξενοδοχείων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Απολύμανση ξενοδοχείων εξυπηρετούμε Αθήνα, Πειραιά και προάστεια.

Απολύμανση ξενοδοχείων στην Αθήνα

Απολύμανση ξενοδοχείων γρήγορα με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

Απεντόμωση ξενοδοχείων | μυοκτονία ξενοδοχείων

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση για ξενοδοχεία.

Οικολογική-απεντόμωση ξενοδοχείων στην Αθήνα

Οικολογική.. απολυμάνση ξενοδοχείων με χαμηλής τοξικότητας σκευάσματα.

Απολύμανση ξενοδοχείων… χρηστικές συμβουλές…

Πότε πρέπει να γίνετε η απολύμανση ή απεντόμωση ξενοδοχείων

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν το χρόνο που πρέπει να γίνετε η απολύμανση ξενοδοχείων. Οι τακτικές ετήσιες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται δύο φορές το έτος στις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο, όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που διαφοροποιούν τα χρονικά διαστήματα όπως:

  • Η μόλυνση του ξενοδοχείου από κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια οι συγκεκριμένες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται με την εμφάνιση των εντόμων.
  • Η εμφάνιση ποντικιών, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνει με την εμφάνιση των τρωκτικών άσχετα με την χρονική περίοδο.
  • Προσβολή από μικρόβια και ιούς, όπως κοξάκκι, μηνιγγίτιδα, κορονοϊός (covid 19), σαλμονέλα κ.α η απολύμανση για τους παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να γίνει όταν υπάρξει προσβολής.

Κατά βάση η προληπτική απολύμανση ξενόδοχείων θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος. Επαγγελματικοί χώροι όπως εστίαση, τροφίμων, ξενοδοχείων, κουρείων κ.α. οι συχνότητα των προληπτικών απολυμάνσεων προβλέπονται από την υγειονομική νομοθεσία.

Απεντομώσεις ξενοδοχείων τι να προσέξουμε..

Τα εντομοκτόνα κατά κανόνα είναι σκευάσματα που διαλύονται σε νερό και ψεκάζονται σε συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να εξοντωθούν τα έντομα. Μετά την απολύμανση αφήνουμε το εντομοκτόνο να δράσει για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Στην περίπτωση της μυοκτονίας δεν αγγίζουμε τα δολώματα των ποντικιών και δεν τα μετακινούμε από τους χώρους που έχουν τοποθετηθεί.

Ιδανική εποχή για την απολύμανση ξενοδοχείων

Ιδανική εποχή για την απολύμανση ξενοδοχείων είναι η άνοιξη και συγκεκριμένα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος και το φθινόπωρο.

Πόσο διαρκεί η απολύμανση ξενοδοχείων

Το αποτέλεσμα από την απολύμανση ξενοδοχείων έχει διάρκεια περίπου πέντε (5) με έξι (6) μήνες. Η έπομενη απολύμανση όμως εξαρτάται από τις οδηγίες της υγειονομικής υπηρεσίας.

Χρονική διάρκεια της εφαρμογής

Η χρονική διάρκεια της εφαρμογής εξαρτάται από το μέγεθος του ξενοδοχείου κατά μέσο όρο είναι δύο ώρες.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολυμάνσεις ξενοδοχείων | ψεκασμός ξενοδοχείων | καυστήρες

Καυστήρες

Απεντόμωση ξενοδοχείων | απεντομώσεις για ξενοδοχεία | απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Ψεκασμος ξενοδοχείων | Απολύμανση για ξενοδοχεία | Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση ξενοδοχείων | απολυμάνσεις ξενοδοχείων | κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση ξενοδοχείων | απεντόμωση ξενοδοχείων | Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απεντόμωση ξενοδοχείων | απεντομώσεις ξενοδοχείων | καθαρισμοί

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε