Υπηρεσίες απολύμανσης από 20€ στην Αθήνα

Υπηρεσίες απολύμανσης από 20€ στην Αθήνα

Με σεβασμό στον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον η fast service διενεργεί απολυμάνσεις – απεντομώσεις και μυοκτονίες στην Αθήνα, όλες οι εφαρμογές γίνονται με πιστοποιημένα εντομοκτόνα που επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια.

Η απολύμανση σας προφυλάσσει από ιούς, βακτήρια, μικροοργανισμούς, καταστρέφει και αδρανοποίηση όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς σε επιφάνειες, αντικείμενα και χώρους, ειδικά απολυμαντικά υγρά μειώνουν δραστικά το υιικό φορτίο που βρίσκετε σε ένα χώρο.

Οι ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες απειλούν καθημερινά την υγεία των ανθρώπων και των κατοικίδιων, με την απολύμανση – μικροβιοκτονία επαναφέρουμε τον χώρο τις επιφάνειες και τα αντικείμενα σε αποδεκτά επίπεδα μόλυνσης.

Υπηρεσίες απολύμανσης προσφέρουν..

Μείωση
του υιικού φορτίου σε αντικείμενα και επιφάνειες.

Αδρανοποιεί η καταστρέφει ιούς, βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Προσφέρει καθαρούς χώρους με χαμηλό υυικό φορτίο.

Εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό ότι δεν θα νοσήσουμε από επικίνδυνους ιούς.

Απολύμανση για covid-19

Κορονοϊός – covid-19

Αποτελεσματική απολύμανση για κορονοϊό – covid-19 με χαμηλές τιμές και πιστοποίηση, καταπολεμάμε με αποτέλεσμα το στέλεχος του κορονοιού με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα εξοντώνουν ακαριαία τον κορονοϊό σε κατοικημένους και εξωτερικούς χώρους, μείνετε ασφαλής μείνετε προστατευμένοι.

Πακέτα εργασιών για απεντομώσεις – απολυμάνσεις

Υπηρεσίες απολύμανσης με πακέτα εργασιών

Υπηρεσίες απολύμανσης σε πολυκατοικίες, ουσιαστική λύση με χαμηλές τιμές, ως εταιρεία προσφέρουμε στις πολυκατοικίες οικονομικά πακέτα εργασιών, μειώνουν τα μηνιαία έξοδα, εξασφαλίζουν την εργασία με ταχύτητα, και ταυτόχρονα προσφέρουν δωρεάν απολυμάνσεις – απεντομώσεις και μυοκτονίες, κερδίστε δωρεάν εφαρμογές απεντομώσεων – απολυμάνσεων και εξοικονομήστε χρήματα για την πολυκατοικία.

Με γνώμονα την οικονομική κατάσταση των πολυκατοικιών προσφέρουμε με χαμηλό κόστος δύο απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες ανά έτος, απλά, οικονομικά και με ασφάλεια, είμαστε πιστοποιημένη με ISO: 9001.

Με τα πακέτα εργασιών από τις απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες πετυχαίνετε και χαμηλές τιμές  στην συντήρηση πυροσβεστήρων, την έκδοση κοινοχρήστων, την συντήρηση του καυστήρα   την απολύμανση για μικροοργανισμούς.

Οι απεντομώσεις και οι απολυμάνσεις του πακέτου εργασιών αναφέρονται στον ψεκασμό, και όχι την χρήση τζελ ή άλλων μεθόδων απεντόμωσης.

Η απολύμανση προσφέρει καθαριότητα..

Υπηρεσίες απολύμανσης με φθηνές τιμές και για κορονοϊό.

Νιώσε ασφαλής..

Διατήρησε τον χώρου καθαρό, απαλλαγμένο από επιβλαβή μικρόβια, ιούς και έντομα, ζήσε την καθαριότητα.

Υπηρεσίες απολύμανσης με την Fast Service…

Ασφάλεια.. έχουμε πιστοποιηθεί με ISO: 9001 για να παρέχουμε ασφαλείς απολυμάνσεις – απεντομώσεις.

Εμπειρία… στις απολυμάνσεις στις απεντομώσεις και στις μυοκτονίες από το 1995.

Αποτέλεσμα.. αποτελεσματικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με πιστοποιημένα σκευάσματα..

Οικονομία.. για περισσότερα από είκοσι χρόνια στις απολυμάνσεις διατηρούμε χαμηλές τιμές.

Στις υπηρεσίες απολύμανσης αναλαμβάνουμε

Απολύμανση σε ιδιώτες και επαγγελματίες

Έχουμε άδεια για τις εφαρμογές απεντόμωσης Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Τα εντομοκτόνα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούμαι είναι ασφαλή για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις και εφαρμόζονται από αδειούχους επαγγελματίες. Παρέχει πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη σε επαγγελματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος.  Μελετάμε προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες των χώρων, με σκοπό την σωστή και ασφαλή αντιμετώπιση εντόμων και τρωκτικών σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Στις υπηρεσίες απολύμανσης Αναλαμβάνουμε:

 • Μονοκατοικίες
 • Πολυκατοικίες
 • Διαμερίσματα.
 • Γραφεία.
 • Καταστήματα.
 • Επαγγελματίες τροφίμων και ποτών.
 • Επαγγελματίες Παρασκευής Φαγητού.
 • Εστίαση.
 • Χώρους εκδηλώσεων – γάμων.
 • Κέντρα Διασκέδασης.
 • Φαρμακοβιομηχανίες.
 • Ναυτιλιακές.
 • Ξενοδοχεία.
 • Ενοικιαζόμενα δωμάτια.
 • Σχολεία.
 • Φροντιστήρια.
 • Παιδική και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Η απολύμανση είναι τρόπος ζωής..

Υπηρεσίες απολύμανσης για ιούς, μικρόβια, κορονοϊό - covid-19

Απολυμάνσεις
Βάλτε την απολύμανση στην ζωή σας, απαλλαγείτε από μικρόβια.

Υπηρεσίες απολύμανσης για κατσαρίδες, κοριούς, τσιμπούρια, ψύλλους

Απεντομώσεις
Απαλλαγείτε από τα έντομα, μεταφέρουν ασθένειες & μικρόβια.

Διαφορές από οικολογική & βιολογική απεντόμωση

Οικολογική απεντόμωση.

Υπηρεσίες απολύμανση με οικολογικά σκευάσματα, η προστασία, του περιβάλλοντος των φυσικών πόρων των ανθρώπων και των κατοικίδιων αποτελούν στόχο της εταιρείας. Ως εταιρεία απολύμανσης – απεντόμωσης επιλέγουμε εντομοκτόνα με αυστηρά κριτήρια, σκοπός, να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • 1. Πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.
 • 2. Ελάχιστη υπολειμματική δράση.
 • 3. Αβλαβή φάρμακα για τα ωφέλιμα έντομα.
 • 4. Υψηλή αποτελεσματικότητα.

Βιολογική απεντόμωση.

Βιολογική απεντόμωση θεωρείτε η καταπολέμηση εντομών χωρίς χημικά εντομοκτόνα, βιολογική απεντόμωση είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει διότι για την καταπολέμηση των εντόμων χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χημικά εντομοκτόνα, συνεπώς ο όρος βιολογική απεντόμωση ή απολύμανση δεν υφίσταται.

Συχνές ερωτήσεις πελατών..

Που γίνονται ψεκασμοί

Οι ψεκασμοί εφαρμόζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ανάλογα το είδος των απεντομώσεων ακολουθείται και διαφορετικό πρωτόκολλο.

Εποχή απεντομώσεων

Ο ψεκασμός γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το έτος ή με την εμφάνιση των εντόμων, σύνηθες περίοδοι είναι τους μήνες Απρίλιος, Μάϊος και Σεπτέμβριος, Οκτώβριος.

Ώρα εφαρμογής απεντομώσεων

Η χρονική διάρκεια του ψεκασμού εξαρτάται και από το είδος της εφαρμογής. Σε χώρο έως 250 τ.μ η μέση διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου 30 λεπτά της ώρας, σε μεγαλύτερους χώρους ο χρόνος η ολοκλήρωση του ψεκασμού ποικίλη ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα που θα πρέπει να ψεκαστούν.

Γιατί πρέπει να απολυμάνεται ο χώρος

Ο χώρος που κατοικούμε ή εργαζόμαστε καθώς και τα αντικείμενα μολύνονται με διάφορους ιούς, μικρόβια ή έντομα, με την απολύμανση διατηρούμαι χαμηλό υιικό φορτίο και απαλλασσόμαστε από έντομα και τρωκτικά.

Οικιακοί χώροι που χρήζουν απολύμανσης.

Από τα ποιο ευάλωτα σημεία σε ένα οικιακό περιβάλλον είναι οι κουζίνα και το μπάνιο. Και οι δύο χώροι φιλοξενούν τόσο μικρόβια όσο και έντομα.

Επαγγελματικοί χώροι που χρήζουν απολύμανσης.

Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να εφαρμόζετε απολύμανση, ιδιαίτερες ανάγκες σε απολύμανση έχουν οι χώροι εστίασης, ξενοδοχεία, super market και μια σειρά άλλων επαγγελμάτων.