Απολύμανση σπιτιών στην Αθήνα από 40€

Απολύμανση σπιτιών στην Αθήνα

Αποτελεσματική, με χαμηλές τιμές, απολύμανση σπιτιών και απεντόμωση σπιτιών στην Αθήνα, καταπολεμάμε με αποτέλεσμα κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλου, κορονοϊό και άλλα επιβλαβή μικρόβια και έντομα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Απολύμανση σπιτιών στην Αθήνα

Απολύμανση σπιτιών - απεντόμωση σπιτιών με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Απολυμάνσεις σπιτιών στην Αθήνα

Απολύμανση σπιτιών στην Αθήνα με την Fast Service…

Ασφάλεια.. H Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001, παρέχει αποτελεσματικές απολυμάνσεις σε σπίτια και διαμερίσματα.

Εμπειρία.. H Fast Service διενεργεί απολυμάνσεις σπιτιών και διαμερισμάτων για έντομα, μικρόβια, ιούς με ασφάλεια από το 1995.

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στην απολύμανση σπιτιών έχουμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου παροχή.

Αποτέλεσμα.. H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί απολυμάνσεις σπιτιών και διαμερισμάτων, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Απολύμανση σπιτιών δεν την αμελούμε…

Απολύμανση σπιτιών

Απολύμανση για μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, βίλες και σπίτια, είναι επιβεβλημένη και πολύ σημαντική, διατηρεί την υγιεινή του χώρου και προσφέρει καθαριότητα.  Ασθένειες, επιδημίες,  και μικρόβια συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού “απειλούν” την υγεία των ανθρώπων, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και ο Πειραιάς.

Απεντόμωση σπιτιών

Κλείστε την πόρτα στα έντομα, η απεντόμωση σπιτιών για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α επιβάλλετε να γίνεται δύο (2) φορές στο έτος, ιδανικές περίοδοι είναι η Άνοιξη και το φθινόπωρο, Ο ψεκασμός στο σπίτι γίνεται σε φρεάτια, κλιμακοστάσιο, κουζίνα, υπόγειο και σε χώρους σκοτεινούς με υγρασία, έντομα όπως οι κατσαρίδες μεταφέρουν μικρόβια από τις αποχετεύσεις.

Απολύμανση σπιτιού ζήσε την καθαριότητα..

Απολύμανση σπιτιών - απεντόμωση σπιτιών - ψεκασμός σπιτιών στην Αθήνα.

Νιώσε ασφαλής..

Στην απολύμανση σπιτιού νιώθεις ασφαλείς, σίγουρος και απαλλαγμένος από μικρόβια, ιούς, βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Απολύμανση σπιτιών με παιδιά ή κατοικίδια…

Απολύμανση σπιτιού με παιδιά

Η απολύμανση σπιτιών με παιδιά θεωρείτε ακίνδυνη, θα πρέπει όμως να τηρούνται βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας:

 • Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απολύμανση σπιτιού το παιδί θα πρέπει να βρίσκετε στον εξωτερικό χώρο.
 • Μετά την εφαρμογή και για μισή ώρα το παιδί παραμένει εκτός του χώρου που απολυμάνθηκε
 • Το παιδί δεν πρέπει να αγγίξει τον ψεκασμένο χώρο ή αντικείμενα που έχουν ψεκαστεί.
 • Εάν το παιδί είναι αλλεργικό θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία πριν από την απολύμανση του σπιτιού.

Απολύμανση σπιτιού με κατοικίδια

Η απολύμανση σπιτιών με κατοικίδια είναι απόλυτα ασφαλείς, τα κατοικίδια δεν αγγίζουν και δεν γλύφουν ψεκασμένες επιφάνειες, στην διάρκεια της εφαρμογής βγάζουμε εκτός του χώρου το κατοικίδιο και το επιστρέφουμε μόλις στεγνώσει ο ψεκασμένος χώρος.

Στην απεντόμωση σπιτιού και μυοκτονία θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στο κατοικίδιο να πλησιάσει τα δολώματα που τοποθετούνται για τα ποντίκια, έχει παρατηρηθεί ότι στην προσπάθεια να παίξουν με τα δολώματα μπορεί να καταπιούν μικρή ποσότητα δολώματος.

Απολύμανση σπιτιών μαζί μας.

Απολύμανση σπιτιών και απεντόμωση σπιτιών σε όλη την Αθήνα

Απολύμανση σπίτια εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση σπιτιών και απεντόμωση σπιτιών

Απολύμανση σπιτιών με παιδιά και κατοικίδια με ασφάλεια και αποτέλεσμα κ.α.

Απολύμανση σπιτιών με πιστοποίηση

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολυμάνσεις για σπίτια και διαμερίσματα.

Απολύμανση σπιτιών και απεντόμωση σπιτιών οικολογική και με ασφάλεια

Οικολογική.. απολυμάνσεις σε σπίτια με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση σπιτιών… χρηστικές συμβουλές…

Πότε πρέπει να γίνετε η απολύμανση σπιτιού

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν το χρόνο που πρέπει να γίνετε η απολύμανση σπιτιού, οι τακτικές ετήσιες απολυμάνσεις θα πρέπει να γίνονται δύο φορές το έτος στις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο, όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγονται που διαφοροποιούν τα χρονικά διαστήματα όπως:

 • Η μόλυνση του σπιτιού του διαμερίσματος από κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια οι συγκεκριμένες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται με την εμφάνιση των εντόμων.
 • Η εμφάνιση ποντικιών, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνει με την εμφάνιση των τρωκτικών άσχετα με την χρονική περίοδο.
 • Προσβολή από μικρόβια και ιούς, όπως κοξάκκι, μηνιγγίτιδα, κορονοϊός (covid 19), σαλμονέλα κ.α η απολύμανση σπιτιών για τους παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να γίνει όταν υπάρξει προσβολής.

Κατά βάση η προληπτική απολύμανση σπιτιών θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος στις συγκεκριμένες εποχές που έχουμε και την εμφάνιση των κατσαρίδων.

Απολύμανση σπιτιού τι να προσέξουμε..

Τα εντομοκτόνα κατά κανόνα είναι σκευάσματα που διαλύονται σε νερό με αντίστοιχη αναλογία, τα εντομοκτόνα ψεκάζονται σε συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να εξοντωθούν τα έντομα, μετά την απολύμανση στο σπίτι θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα να μην καθαρίσουμε τους χώρους που έγινες η εφαρμογή απολύμανσης.

Μετά την απολύμανση σπιτιών ο χώρος θα πρέπει να μην ξεπλυθεί τουλάχιστον για μία εβδομάδα, όσο περισσότερο αφήνουμε τα εντομοκτόνα να δράσουν τόσο περισσότερο αποτέλεσμα θα έχουμε μετά την απολύμανση του σπιτιού.

Στην περίπτωση της μυοκτονίας δεν αγγίζουμε τα δολώματα των ποντικιών και δεν τα μετακινούμε από τους χώρους που έχουν τοποθετηθεί.

Ιδανική εποχή για την απολύμανση σπιτιών

Ιδανική εποχή για την απολύμανση σπιτιών είναι η Άνοιξη και συγκεκριμένα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος.

Πόσο διαρκεί η απολύμανση των σπιτιών

Τα αποτελέσματα από την απολύμανση στα σπίτια έχει διάρκεια περίπου πέντε (5) με έξη (6) μήνες.

Χρονική διάρκεια της εφαρμογής

Για να ολοκληρωθεί η απολύμανση σε σπίτι έως 250 τετραγωνικά μέτρα θα χρειασθούν 30 με 45 λεπτά της ώρας.

Απολύμανση σπιτιών σε όλη την Αθήνα..

απολύμανση σπιτιών με παιδιά και κατοικίδια στην Αθήνα

Επιλογή συνεργείου για την απολύμανση σπιτιών

Η απεντόμωση σπιτιών γίνεται με χημικά εντομοκτόνα σκευάσματα, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κατασκευαστές των σκευασμάτων.

Σύμφωνα με την νομοθεσία και την λογική η εφαρμογές για την απολύμανση σπιτιών θα πρέπει να γίνονται από εταιρείες ή απολυμαντές που έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια νομοθεσία οι αδειούχες εταιρείες θα πρέπει να απασχολούν επιστήμονες για την παρασκευή των δόσεων απολύμανσης καθώς και για την επιλογή, αγορά των σκευασμάτων.

Προσοχή στις εταιρείες ή απολυμαντές που διενεργούν απολύμανση σπιτιών με πολύ χαμηλό κόστος.. οι περισσότεροι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπους και κατοικίδια.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολύμανση σπιτιών - απεντομώσεις σπιτιών δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Απολύμανση σπιτιών - απεντομώσεις σπιτιών δείτε απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Απολύμανση σπιτιών - απεντομώσεις σπιτιών δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση σπιτιών - απεντομώσεις σπιτιών δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση σπιτιών - απεντομώσεις σπιτιών δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απολύμανση σπιτιών - απεντομώσεις σπιτιών δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Απολύμανση σπιτιών.. κάντε την μόνοι σας..

 • Κάντε μόνοι σας “απολύμανση σπιτιών”, τα περισσότερα σπίτια δεν έχουν σίτες στα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες με αποτέλεσμα να έχουν τακτικές επισκέψεις από  έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α  τοποθετήστε σίτες στα παράθυρα και κρατήστε τις σίτες κλειστές.
 • Καθαρίστε μετά το φαγητό ή την προετοιμασία του φαγητού σχολαστικά την κουζίνα του σπιτιού από ψίχουλα, τροφές, γλυκαντικές ουσίες και μικροσκουπίδια, έλκουν τα έντομα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια.
 • Πετάμε καθημερινά τα σκουπίδια, δεν αφήνουμε σκουπίδια στο μπαλκόνι ή την βεράντα, τα σκουπίδια επίσης έλκουν κατσαρίδες, μυρμήγκια και ποντίκια.
 • Κλείνουμε ερμητικά το καπάκι του κάδου όσο κρατάμε τα σκουπίδια στην βεράντα ή το μπαλκόνι, τα σκουπίδια έλκουν κατσαρίδες, μυρμήγκια, ποντίκια.
 • Ελέγχουμε σχολαστικά τα κατοικίδια μετά από την βόλτα στα πάρκο ή την εξοχή, μπορεί να τα έχουν επισκεφτεί τσιμπούρια και σε μικρό χρονικό διάστημα να πολλαπλασιαστούν μέσα στο σπίτι.
 • Σκουπίζουμε σχολαστικά τα λιμνάζοντα νερά στην βεράντα, αποστραγγίζουμε τα νερά που τυχών υπάρχουν στον κήπο, στις γλάστρες, τα λιμνάζοντα νερά και η υγρασία προσελκύει κουνούπια να κάνουν φωλιές.
 • Επισκεπτόμαστε τον κτηνίατρο προκειμένου να μας δώσει σχετικά σκευάσματα για τα κατοικίδια μας, απομακρύνουν τσιμπούρια και ψύλλους από τα κατοικίδια.

…έντομα που θα συναντήσουμε στο σπίτι ή τον κήπο…

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε