Απολύμανση πολυκατοικίας στην Αθήνα από 40€

Απολύμανση σπιτιών στην Αθήνα

Αποτελεσματική, με χαμηλές τιμές, απολύμανση πολυκατοικίας, διαμερισμάτων και απεντόμωση πολυκατοικίας στην Αθήνα, καταπολεμάμε με αποτέλεσμα κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλου, κορονοϊό και άλλα επιβλαβή μικρόβια και έντομα με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Απολύμανση πολυκατοικίας για κορονοϊό – covid 19

Απολύμανση πολυκατοικίας - απεντόμωση πολυκατοικίας στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Απολυμάνσεις πολυκατοικιών στην Αθήνα

Απολύμανση πολυκατοικίας στην Αθήνα με την Fast Service…

Ασφάλεια.. H Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001, παρέχει ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες.

Εμπειρία.. H Fast Service διενεργεί απολυμάνσεις πολυκατοικιών και διαμερισμάτων για έντομα, μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια από το 1995.

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στην απολύμανση πολυκατοικιών διατηρούμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου εφαρμογές απολύμανσης.

Αποτέλεσμα.. H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί αποτελεσματικές απολυμάνσεις πολυκατοικιών, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Απολύμανση πολυκατοικίας δεν την αμελούμε…

Απολύμανση πολυκατοικίας

Οι πολυκατοικίες είναι χώροι που διέρχονται και συναθροίζονται πολλά άτομα, Η Fast Service διενεργεί απολύμανση για μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα η απολύμανση πολυκατοικίας είναι επιβεβλημένη και ταυτόχρονα πολύ σημαντική, διατηρεί την υγιεινή του κοινόχρηστου χώρου και προσφέρει καθαριότητα.  Ασθένειες, επιδημίες,  και μικρόβια συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού “απειλούν” καθημερινά την υγεία των ανθρώπων, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και ο Πειραιάς.

Απεντόμωση πολυκατοικίας

Κλείστε την πόρτα στα έντομα, οι πολυκατοικίες έχουν μεγάλο δίκτυο αποχέτευσης με αποτέλεσμα η εμφάνιση των κατσαρίδων να είναι διαρκείς η απεντόμωση πολυκατοικιών για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α επιβάλλετε να γίνεται δύο (2) φορές στο έτος, ιδανικές περίοδοι είναι η Άνοιξη και το φθινόπωρο, Ο ψεκασμός στην πολυκατοικία γίνεται σε φρεάτια, στην αποχέτευση, το κλιμακοστάσιο, το υπόγειο και σε χώρους σκοτεινούς με υγρασία, έντομα όπως οι κατσαρίδες μεταφέρουν μικρόβια από τις αποχετεύσεις.

Απολύμανση πολυκατοικίας ζήσε την καθαριότητα..

Απολύμανση πολυκατοικίας - απεντόμωση πολυκατοικίας στην Αθήνα

Νιώσε ασφαλής..

Στην απολύμανση πολυκατοικίας νιώθεις σίγουρος και ταυτόχρονα απαλλαγμένος από έντομα, μικρόβια, ιούς, βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Απολύμανση πολυκατοικίας με παιδιά ή κατοικίδια…

Απολύμανση πολυκατοικίας με παιδιά

Η απολύμανση πολυκατοικίας με παιδιά θεωρείτε εντελώς ακίνδυνη, θα πρέπει όμως να τηρούνται βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας:

 • Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απολύμανση πολυκατοικίας τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκτός του χώρου που διενεργείτε η απολύμανση.
 • Μετά την εφαρμογή και για μισή ώρα τα παιδιά παραμένουν εκτός του χώρου που απολυμάνθηκε
 • Τα παιδιά δεν πρέπει να αγγίξουν τον ψεκασμένο χώρο ή αντικείμενα που έχουν ψεκαστεί.
 • Εάν υπάρχει αλλεργικό παιδί στην πολυκατοικία θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία πριν από την απολύμανση της πολυκατοικίας ή του κτιρίου.

Απολύμανση πολυκατοικίας με κατοικίδια

Η απολύμανση πολυκατοικιών με κατοικίδια είναι απόλυτα ασφαλείς, τα κατοικίδια δεν αγγίζουν και δεν γλύφουν ψεκασμένες επιφάνειες, στην διάρκεια της εφαρμογής κρατάμε εκτός του χώρου που γίνετε η εφαρμογή το κατοικίδιο και το επιστρέφουμε μόλις στεγνώσει ο ψεκασμένος χώρος.

Στην απεντόμωση πολυκατοικίας και μυοκτονία θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στο κατοικίδιο να πλησιάσει τα δολώματα που τοποθετούνται για τα ποντίκια, έχει παρατηρηθεί ότι στην προσπάθεια να παίξουν με τα δολώματα μπορεί να καταπιούν μικρή ποσότητα δολώματος.

Απολύμανση πολυκατοικίας μαζί μας.

Απολύμανση πολυκατοικίας και απεντόμωση πολυκατοικίας σε όλη την Αθήνα

Απολύμανση σπίτια εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Ασφαλείας απολύμανση πολυκατοικίας και απεντόμωση πολυκατοικίας με φθηνές τιμές

Απολύμανση πολυκατοικιών με παιδιά και κατοικίδια με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

Πιστοποιημένη απολύμανση πολυκατοικίας

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση για πολυκατοικίες και διαμερίσματα.

Οικολογική απολύμανση πολυκατοικίας με φθηνές τιμές

Οικολογική.. απολυμάνσεις σε πολυκατοικίες με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση πολυκατοικίας… χρηστικές συμβουλές…

Πότε πρέπει να γίνετε η απολύμανση πολυκατοικίας

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν το χρόνο που πρέπει να γίνετε η απολύμανση πολυκατοικίας, οι τακτικές ετήσιες απολυμάνσεις θα πρέπει να γίνονται δύο φορές το έτος στις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο, όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγονται που διαφοροποιούν τα χρονικά διαστήματα όπως:

 • Η μόλυνση της πολυκατοικίας ή του διαμερίσματος από κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια οι συγκεκριμένες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται με την εμφάνιση των εντόμων.
 • Η εμφάνιση ποντικιών, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνει με την εμφάνιση των τρωκτικών άσχετα με την χρονική περίοδο.
 • Προσβολή από μικρόβια και ιούς, όπως κοξάκκι, μηνιγγίτιδα, κορονοϊός (covid 19), σαλμονέλα κ.α η απολύμανση πολυκατοικίας για τους παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να γίνει όταν υπάρξει προσβολής.

Κατά βάση η προληπτική απολύμανση πολυκατοικιών θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος στις συγκεκριμένες εποχές που έχουμε και την εμφάνιση των κατσαρίδων.

 

Εκτός των προληπτικών απολυμάνσεων στις πολυκατοικίες, υπάρχουν και οι απολυμάνσεις που διενεργούνται μετά από την εμφάνιση επιβλαβών εντόμων όπως ο κοριός ο ψύλλος τα τσιμπούρια και μια σειρά άλλων εντόμων, οι συγκεκριμένες απολυμάνσεις διενεργούνται ανεξάρτητα της εποχής και δεν μπορούν να γίνουν προληπτικά, πριν από την εμφάνιση των συγκεκριμένων εντόμων.

Απολύμανση πολυκατοικίας τι να προσέξουμε..

Τα εντομοκτόνα κατά κανόνα είναι σκευάσματα που διαλύονται σε νερό με αντίστοιχη αναλογία, τα εντομοκτόνα ψεκάζονται σε συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να εξοντωθούν τα έντομα, μετά την απολύμανση στην πολυκατοικία θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα να μην καθαρίσουμε τους χώρους που έγινες η εφαρμογή απολύμανσης.

Μετά την απολύμανση πολυκατοικιών ο χώρος θα πρέπει να μην ξεπλυθεί τουλάχιστον για μία εβδομάδα, όσο περισσότερο αφήνουμε τα εντομοκτόνα να δράσουν τόσο περισσότερο αποτέλεσμα θα έχουμε μετά την απολύμανση της πολυκατοικίας.

Στην περίπτωση της μυοκτονίας δεν αγγίζουμε τα δολώματα των ποντικιών και δεν τα μετακινούμε από τους χώρους που έχουν τοποθετηθεί.

Ιδανική εποχή για την απολύμανση πολυκατοικιών

Ιδανική εποχή για την απολύμανση πολυκατοικιών είναι η Άνοιξη και συγκεκριμένα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος, και το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα ο Σεπτέμβριος και Οκτώβριος.

Πόσο διαρκεί η απολύμανση των πολυκατοικιών

Τα αποτελέσματα από την απολύμανση στις πολυκατοικίες έχουν διάρκεια περίπου πέντε (5) με έξη (6) μήνες.

Χρονική διάρκεια της εφαρμογής

Για να ολοκληρωθεί η απολύμανση σε πολυκατοικίες έως 20 διαμερίσματα θα χρειασθούν 30 με 45 λεπτά της ώρας.

Απολύμανση πολυκατοικιών και κτιρίων σε όλη την Αθήνα..

Απολύμανση πολυκατοικιών - ψεκασμός πολυκατοικιών με φθηνές τιμές

Επιλογή συνεργείου για την απολύμανση πολυκατοικιών

Η απεντόμωση γίνεται με χημικά εντομοκτόνα σκευάσματα, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κατασκευαστές των σκευασμάτων.

Σύμφωνα με την νομοθεσία και την λογική η εφαρμογές για την απολύμανση πολυκατοικιών και κτιρίων θα πρέπει να γίνονται από εταιρείες ή απολυμαντές που έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το αρμόδιο υπουργείο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια νομοθεσία οι αδειούχες εταιρείες θα πρέπει να απασχολούν επιστήμονες για την παρασκευή των δόσεων απολύμανσης καθώς και για την επιλογή, αγορά των σκευασμάτων.

Προσοχή στις εταιρείες ή απολυμαντές που διενεργούν απολύμανση πολυκατοικιών με πολύ χαμηλό κόστος.. οι περισσότεροι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπους και κατοικίδια.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολύμανση πολυκατοικιών και απεντόμωση πολυκατοικιών δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Απολύμανση πολυκατοικιών και απεντόμωση πολυκατοικιών δείτε απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Απολύμανση πολυκατοικιών και απεντόμωση πολυκατοικιών δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση πολυκατοικιών και απεντόμωση πολυκατοικιών δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση πολυκατοικιών και απεντόμωση πολυκατοικιών δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απολύμανση πολυκατοικιών και απεντόμωση πολυκατοικιών δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Απολύμανση πολυκατοικιών.. κάντε την μόνοι σας..

 • Κάντε μόνοι σας “απολύμανση πολυκατοικίας”, αρκετά διαμερίσματα δεν έχουν σίτες στα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες με αποτέλεσμα να έχουν τακτικές επισκέψεις από  έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α  τοποθετήστε σίτες στα παράθυρα και κρατήστε τις σίτες κλειστές.
 • Καθαρίστε μετά το φαγητό ή την προετοιμασία του φαγητού σχολαστικά την κουζίνα του σπιτιού από ψίχουλα, τροφές, γλυκαντικές ουσίες και μικροσκουπίδια, έλκουν τα έντομα όπως κατσαρίδες και μυρμήγκια.
 • Πετάμε καθημερινά τα σκουπίδια, δεν αφήνουμε σκουπίδια στο μπαλκόνι ή την βεράντα, τα σκουπίδια επίσης έλκουν κατσαρίδες, μυρμήγκια και ποντίκια.
 • Κλείνουμε ερμητικά το καπάκι του κάδου όσο κρατάμε τα σκουπίδια στην βεράντα ή το μπαλκόνι, τα σκουπίδια έλκουν κατσαρίδες, μυρμήγκια, ποντίκια.
 • Ελέγχουμε σχολαστικά τα κατοικίδια μετά από την βόλτα στα πάρκο ή την εξοχή, μπορεί να τα έχουν επισκεφτεί τσιμπούρια και σε μικρό χρονικό διάστημα να πολλαπλασιαστούν μέσα στο σπίτι.
 • Σκουπίζουμε σχολαστικά τα λιμνάζοντα νερά στην βεράντα, αποστραγγίζουμε τα νερά που τυχών υπάρχουν στον κήπο, στις γλάστρες, τα λιμνάζοντα νερά και η υγρασία προσελκύει κουνούπια να κάνουν φωλιές.
 • Επισκεπτόμαστε τον κτηνίατρο προκειμένου να μας δώσει σχετικά σκευάσματα για τα κατοικίδια μας, απομακρύνουν τσιμπούρια και ψύλλους από τα κατοικίδια.

…έντομα που θα συναντήσουμε στην πολυκατοικία την βεράντα ή το μπαλκόνι…

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε