Απολύμανση καφετέριας – Εστιατορίου στην Αθήνα από 30€

Απολύμανση καφετέριας – εστιατορίων.

Απολύμανση καφετέριας – εστιατορίων με την χρήση ασφαλών μη τοξικών σκευασμάτων η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις, απεντομώσεις, σε καφετέριες, εστιατόρια, σνακ μπαρ με εφαρμογές χαμηλής τοξικότητας που παρέχουν ασφάλεια.

Απολύμανση καφετέριας και εστιατορίου για κορονοϊό – covid 19

Απολύμανση καφετέριας - εστιατορίου στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Απολυμάνσεις καφετέριας – εστιατορίων.

Απολύμανση καφετέριας – Εστιατορίου με την Fast Service…

Ασφάλεια.. απολύμανση για κορονοϊό, μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

Εμπειρία.. απεντόμωση για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, σφήκες, κουνούπια με ασφάλεια από το 1995.

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στις απολυμάνσεις καφετέριας και εστιατορίων έχουμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου παροχή.

Αποτέλεσμα.. H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί απολυμάνσεις, απεντομώσεις σε καφετέριες και εστιατόρια με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Πιστοποιημένη απολύμανση καφετέριας και εστιατορίου

Απολύμανση εστιατορίων με ISO:9001

Από τις πρώτες εταιρείες απολυμάνσεων πιστοποιηθήκαμε με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, παρέχουμε στα στις καφετέριες, εστιατόρια, σνακ μπαρ, ασφαλείς και εξειδικευμένες οικολογικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Για τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες απασχολούμε ειδικούς επιστήμονες (γεωπόνους, επόπτες δημόσιας υγείας κ.α.) διαθέτουμε άδεια καταπολέμησης εντόμων σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η επιλογή, αγορά των σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια, με γνώμονα την ασφάλεια την φιλικότητα των οικολογικών απολυμάνσεων σε ανθρώπους, ζώα και οικοσύστημα.

Απολυμάνσεις καφετεριών με χαμηλή πίεση

Σε επαγγελματικούς χώρους όπως τα καφετέριες τα εστιατόρια συστήνετε οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις να γίνετε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, το εντομοκτόνο διάλυμα διοχετεύεται στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν.

Ψεκάζονται οι γωνίες οι σχισμές τα φρεάτια και γενικότερα οι επιφάνειες με εμφανή σημάδια ύπαρξης εστιών εντόμων.

Το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού, εφαρμόζετε με την χρήση ασφαλών εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, έχουν την δυνατότητα να καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τόσο άνθρωπο όσο και το περιβάλλον.

Απολύμανση ζήσε την καθαριότητα..

Απολύμανση καφετέριας - εστιατορίου για κορονοϊό covid-19 στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Νιώσε ασφαλής..

Απολύμανση για ιούς, μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς, κρατήστε ασφαλείς τους πελάτες σας, απαλλάξτε τον χώρος από μικρόβια, ιούς, έντομα και ποντίκια.

Απολύμανση καφετέριας και εστιατορίου δεν την αμελούμε…

Απολύμανση καφετέριας

Απολύμανση για μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς σε καφετέριες, εστιατόρια, bar, snak bar κ.α. είναι επιβεβλημένη και πολύ σημαντική, διατηρεί την υγιεινή του επαγγελματικού χώρου και προσφέρει καθαριότητα. Ασθένειες, επιδημίες, και μικρόβια συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού “απειλούν” την υγεία των ανθρώπων, ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους.

Απεντόμωση εστιατορίων

Κλείστε την πόρτα στα έντομα, η απεντόμωση σε καφετέριες, εστιατόρια, bar, snak bar για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α επιβάλλετε να γίνεται κατ ελάχιστο δύο (2) φορές στο έτος, ιδανικές περίοδοι είναι η Άνοιξη και το φθινόπωρο, Ο ψεκασμός στην καφετέρια ή το εστιατόριο γίνεται σε φρεάτια, στο χώρο του καταστήματος και σε χώρους σκοτεινούς με υγρασία, έντομα όπως οι κατσαρίδες μεταφέρουν μικρόβια από τις αποχετεύσεις.

Απολύμανση καφετέριας και εστιατορίου μαζί μας.

Απολύμανση καφετέριας - απεντόμωση καφετέριας

Απολύμανση εστιατορίου εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση εστιατορίου - απεντόμωση εστιατορίου

Απολύμανση καφετέριας γρήγορα, με ασφάλεια και αποτέλεσμα

Απολύμανση - απεντόμωση καφετέριας και εστιατορίων με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση για καφετέριες, εστιατόρια, snak bar, bar.

Απολύμανση για ποντίκια σε καφετέριες και εστιατόρια

Οικολογική.. απολύμανση σε καφετέριες και εστιατόρια με χαμηλή τοξικότητα και αποτέλεσμα.

Απολύμανση καφετέριας – εστιατορίων… χρηστικές συμβουλές…

Πότε πρέπει να γίνετε η απολύμανση καφετέριας

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν το χρόνο που πρέπει να γίνετε η απολύμανση καφετεριών – εστιατορίων και bar οι τακτικές ετήσιες απολυμάνσεις θα πρέπει να γίνονται δύο φορές το έτος στις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο, όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγονται που διαφοροποιούν τα χρονικά διαστήματα όπως:

  • Η μόλυνση του επαγγελματικού χώρου από κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια οι συγκεκριμένες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται με την εμφάνιση των εντόμων.
  • Η εμφάνιση ποντικιών, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνει με την εμφάνιση των τρωκτικών άσχετα με την χρονική περίοδο.
  • Προσβολή από μικρόβια και ιούς, όπως κοξάκκι, μηνιγγίτιδα, κορονοϊός (covid 19), σαλμονέλα κ.α η απολύμανση στον επαγγελματικό χώρο για τους παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να γίνει όταν υπάρξει προσβολής.

Κατά βάση η προληπτική απολύμανση καφετεριών και εστιατορίων θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος στις συγκεκριμένες εποχές που έχουμε και την εμφάνιση των κατσαρίδων.

Ο προληπτικές απολυμάνσεις που γίνεται 2 φορές το έτος δεν ισχύουν για όλους του επαγγελματικούς χώρους. Επαγγελματικοί χώροι όπως εστίαση, τροφίμων, ξενοδοχείων, κουρείων κ.α. οι συχνότητα των προληπτικών απολυμάνσεων προβλέπονται από την υγειονομική νομοθεσία.

Απολύμανση καφετέριας τι να προσέξουμε..

Τα εντομοκτόνα κατά κανόνα είναι σκευάσματα που διαλύονται σε νερό με αντίστοιχη αναλογία, τα εντομοκτόνα ψεκάζονται σε συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να εξοντωθούν τα έντομα, μετά την απολύμανση στην επιχείρηση θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα να μην καθαρίσουμε τους χώρους που έγινε η εφαρμογή απολύμανσης.

Μετά την απολύμανση καφετέριας η εστιατορίου θα πρέπει να μην ξεπλυθεί τουλάχιστον για μία εβδομάδα, όσο περισσότερο αφήνουμε τα εντομοκτόνα να δράσουν τόσο περισσότερο αποτέλεσμα θα έχουμε μετά την απολύμανση της επιχείρησης.

Στην περίπτωση της μυοκτονίας δεν αγγίζουμε τα δολώματα των ποντικιών και δεν τα μετακινούμε από τους χώρους που έχουν τοποθετηθεί.

Ιδανική εποχή για την απολύμανση καφετέριας ή εστιατορίου

Ιδανική εποχή για την απολύμανση καφετέριας ή εστιατορίου είναι η Άνοιξη και συγκεκριμένα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος.

Πόσο διαρκεί η απεντόμωση σε επιχειρήσεις

Τα αποτελέσματα από την απεντόμωση επαγγελματικών χώρων - επιχειρήσεων έχει διάρκεια περίπου πέντε (5) με έξη (6) μήνες.

Χρονική διάρκεια της εφαρμογής

Για να ολοκληρωθεί η απολύμανση καφετέριας, εστιατορίου, bar, snak bar έως 150 τετραγωνικά μέτρα θα χρειασθούν 25 με 35 λεπτά της ώρας.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολύμανση για ποντίκια σε καφετέρια με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Μυοκτονίες καφετέριας - δείτε απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Απολύμανση καφετέριας με φθηνές τιμές - δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απεντόμωση καφετέριας - απεντόμωση εστιατορίου - Δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απεντόμωση καφετέριας με φθηνές τιμές - δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απολύμανση καφετέριας - απολύμανση εστιατορίου - Δείτε καθαρισμούς

Καθαρισμοί

Καλέστε
Scroll to Top