Απολύμανση – απολυμάνσεις στην Αθήνα από 35€

Απολύμανση για ιούς, μικρόβια, μικροοργανισμούς

Από το 1995 η εταιρεία Fast Service δραστηριοποιείτε στις απολυμάνσεις για ιούς, μικρόβια και μικροοργανισμούς στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Η απολύμανση καταπολεμά επιτυχώς βακτήρια, ιούς και παθογόνους οργανισμούς. Η απολύμανση (απολυμάνσεις) είναι η χρήση ειδικών σκευασμάτων ικανά να καταπολεμήσουν ή να καταστρέψουν μικροοργανισμούς, ιούς και μικρόβια (κορονοϊός, μηνιγγίτιδα, ιός κοξάκι κ.α) σε χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Δείτε τιμές

Απολύμανση σπιτιού με παιδιά στην Αθήνα

Απολύμανση πολυκατοικιών ενδεικτικές τιμές

  • Απεντόμωση έως 5 διαμερίσματα από 45€
  • Απεντόμωση από 5 έως 10 διαμερίσματα από 55€
  • Απεντόμωση από 10 έως 20 από διαμερίσματα 65€
  • Απεντόμωση από 20 έως 30 από διαμερίσματα 75€

Οι παραπάνω τιμές είναι αρχικές, για περισσότερα των 30 διαμερισμάτων κατόπιν συμφωνίας, οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Απολύμανση σπιτιών και διαμερισμάτων

Εφαρμογές απολυμάνσεων σε σπίτια, διαμερίσματα για μικρόβια

Ο ψεκασμός για μικρόβια σε σπίτια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, σχολεία, καφετέριες είναι η εφαρμογή που σταματά την διασπορά, εξάπλωση των μικροβίων.

Ορισμένα μικρόβια είναι ανθεκτικά και επικίνδυνα για άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Ο ψεκασμός για αυτά τα μικρόβια γίνεται τόσο προληπτικά όσο και εάν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι ψεκασμοί γίνονται σε χώρους, αντικείμενα, επιφάνειες με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση – καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία.

 

Απολύμανση σπιτιού με παιδιά και κατοικίδια στην Αθήνα

Απολύμανση με την Fast Service…

Ασφάλεια..H Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001, παρέχει ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις.

Εμπειρία.. H Fast Service διενεργεί απολυμάνσεις για, μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια από το 1995.

Αποτέλεσμα..H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί αποτελεσματικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με πιστοποιημένα σκευάσματα..

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στις απολυμάνσεις διατηρούμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου εφαρμογές στην απολύμανση.

Απολύμανση με εγγύηση και φθηνές τιμές…

Ψεκασμός με οικολογικά φάρμακα.

Οι οικολογική ψεκασμοί με σεβασμό στο περιβάλλον αποτελούν για την FAST SERVICE πρωταρχικό σκοπό, η αυστηρή επιλογή απολυμαντικών σκευασμάτων γίνεται με κριτήριο την χαμηλή τοξικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αποτελεσματικότητα.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα που προμηθεύεται η εταιρεία έκτος από την έγκριση που φέρουν από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους έχουν και πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας.

Η πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας κάνει τις απολυμάνσεις μας αφενός φιλικές στον άνθρωπο αφετέρου οικολογικές ως προς το περιβάλλον.

Δίνουμε εγγύηση.

Στις  εφαρμογές απολυμάνσεων δίνουμε εγγύηση. Η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις βασισμένες σε αυστηρά πρωτόκολλα.

Μπορούμε και εγγυόμαστε την κάθε εφαρμογή, στην περίπτωση που δεν έχει το αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί η εταιρεία σου παρέχει δωρεάν επαναληπτικές εφαρμογές.

Χώροι εφαρμογών απολύμανσης

Όλοι οι κατοικημένοι και μη χώροι είναι εν δυνάμει μολυσμένοι με ιούς, βακτήρια και μικρόβια, ειδικά κοινόχρηστοι χώροι ή συνάθροισης πολλών ατόμων όπως: πολυκατοικίες, σπίτια, πλοία - σκάφη, επαγγελματικοί χώροι, σχολεία, ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, γηροκομεία συνήθως παρουσιάζουν υψηλό ιικό φορτίο.

Η απολύμανση δεν είναι απεντόμωση

Εσφαλμένα αναφέρεται ο όρος απολύμανση στην καταπολέμηση εντόμων, για την καταπολέμηση εντόμων εφαρμόζουμε απεντόμωση, η απολύμανση είναι η εφαρμογή καταπολέμησης μικροβίων, ιών και παθογόνων μικροοργανισμών.

Τι καταπολεμά η απολύμανση

Η χρονική διάρκεια του ψεκασμού εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου, έως 250 τ.μ η μέση διάρκεια εφαρμογής είναι 30 λεπτά της ώρας, σε μεγαλύτερους χώρους ο χρόνος για την ολοκλήρωση του ψεκασμού εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα που θα πρέπει να ψεκαστούν.

Απολύμανση σπιτιών και διαμερισμάτων

Απολύμανση-επαγγελματικών-χώρων - σχολείων - ξενοδοχείων - εστιατορίων με φθηνές τιμές

Χώροι υψηλής επικινδυνότητας

Χώροι υψηλής επικινδυνότητας σε μικρόβια και ιούς είναι οι σχολικές μονάδες, οι κλινικές,  τα νοσοκομεία, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η εστίαση όπως τα εστιατόρια, καφετέριες τα ξενοδοχεία κ.α. Οι συγκεκριμένοι χώροι εμφανίζουν υψηλό ιικό φορτίο και χρειάζονται τακτικές απολυμάνσεις.

Παθογόνοι Μικροοργανισμοί

Όλοι οι μικροοργανισμοί είτε παθογόνοι είτε όχι βρίσκονται σε όλους τους χώρους, με την διαδικασία της απολύμανσης μπορούμε να περιορίσουμε ή να θέσουμε υπό έλεγχο τoν πληθυσμό των βακτηρίων, ιών και παθογόνων μικροοργανισμών.

Η απολύμανση δεν είναι απεντόμωση..!!!

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε εσφαλμένα ότι οι απολυμάνσεις γίνονται για την καταπολέμηση εντόμων, η καταπολέμηση εντόμων αφορά αποκλειστικά εφαρμογές απεντόμωσης.

Σε εμάς θα βρείτε..

Απολύμανση - απολυμάνσεις στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Πιστοποίηση εργασιών με ISO:9001

 

Οικολογικά σκευάσματα απολυμάνσεων

 

Επιτήρηση απολυμάνσεων από επιστήμονες

 

Επιτυχία στην απολύμανση 100%

 

Εργαζόμενοι με εμπειρία και τεχνογνωσία

Απολύμανση με παιδιά ή κατοικίδια…

Απολύμανση με παιδιά ή κατοικίδια.

Ο ψεκασμός σε σπίτια ή διαμερίσματα που κατοικούν παιδιά ή κατοικίδια είναι εντελώς ακίνδυνος.

Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ψεκασμός  ίσως  θέση σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών ή των κατοικίδιων τους, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προμηθεύονται από μόνοι τους αμφιβόλου προελεύσεως απολυμαντικά σκευάσματα προκειμένου να απολυμάνουν το σπίτι η το διαμέρισμα που κατοικούν.

Η προμήθεια αμφιβόλου προελεύσεως απολυμαντικών σκευασμάτων ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των ενηλίκων, των παιδιών καθώς και των κατοικίδιων.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την καταπολέμηση των ιών και των μικροβίων είναι εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους και απόλυτα ασφαλή.

 

Απολύμανση με παιδιά και κατοικίδια

Εφαρμογές απολυμάνσεων με ασφάλεια..

Σκεύασμα υγειονομικής σημασίας.

Η επιλογή σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας για τις απολυμάνσεις, όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια.

Η διαδικασία επιλογής και η εκπαίδευση γίνεται για να μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικές απολυμάνσεις στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Απολυμάνσεις χαμηλού κόστους.

Μεγάλη προσοχή στις  εταιρείες απολυμάνσεων με χαμηλό κόστους οφείλουν να δείχνουν οι καταναλωτές όταν τις επιλέγουν για τις εφαρμογές απεντομώσεων ή απολυμάνσεων.

Στις συγκεκριμένες απολυμάνσεις χρησιμοποιούνται απολυμαντικά & υγειονομικά σκευάσματα αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπους και κατοικίδια.

Ψεκασμός με χαμηλή πίεση

Στις απολυμάνσεις με ψεκασμό χαμηλής πίεσης διοχετεύεται υγειονομικό διάλυμα στις επιφάνειες όπου τα βακτήρια η μύκητες & τα μικρόβια “κατοικούν”. Το συνεργείο απολύμανσης ψεκάζει σε όλες τις επιφάνειες όπου υπάρχουν πιθανές εστίες μικροβίων..

Απολυμάνσεις με υψηλή πίεση.

Οι απολυμάνσεις με μηχάνημα υψηλής πίεσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση μικροβίων, βακτηρίων & παθογόνων μικροοργανισμών σε βιομηχανικούς και χώρους μεγάλης έκτασης.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα έχουν επιλεκτική δράση καταπολεμούν μόνο τα μικρόβια, για τα οποία εφαρμόζεται ο ψεκασμός.

Απολυμάνσεις λύνουμε τις απορίες σας..

Περίοδο απολυμάνσεων

Οι ψεκασμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται 2 φορές ανά έτος, ειδικά μετά την εφαρμογή για την καταπολέμηση εντόμων όπως οι κατσαρίδες.

Στην περίπτωση κρούσματος ή μόλυνσης από μικρόβια ή ιούς οι απολυμάνσεις γίνονται με την εμφάνιση του κρούσματος.

Ασφάλεια απολυμάνσεων.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται από το συνεργείο απολύμανσης για τις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για κατοικημένους χώρους, και απόλυτα ασφαλή τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα κατοικίδια.

Τα σκευάσματα για την καταπολέμηση μικροβίων έχουν χαμηλή τοξικότητα και είναι φιλικά στο περιβάλλον

Χρόνος εφαρμογής απολύμανσης

Η χρονική διάρκεια για την εφαρμογή είναι περίπου μισή ώρα για χώρους έως και 250 τ.μ.

Απομάκρυνση από τον χώρο

Τόσο στην διάρκεια που εφαρμόζονται οι απολυμάνσεις όσο και μετά δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο

Αποτελέσματα εφαρμογής απολύμανσης

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας (γεωπόνοι – συνεργείο απολύμανσης) είναι διαθέσιμο να λύσει οριστικά οποιαδήποτε πρόβλημα από μικροοργανισμούς έχετε, το συνεργείο απολύμανσης της εταιρείας είναι έμπειρο με μεγάλη τεχνογνωσία

Χώροι εφαρμογής απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις μπορούμε να κάνουμε σε όλους τους κατοικημένους χώρους.

Απολυμάνσεις διάρκεια.

Οι απολυμάνσεις σε αντίθεση με τις απεντομώσεις δεν έχουν διάρκεια τριών ή έξη μηνών, οι απολυμάνσεις καταπολεμούν τα μικρόβια την ώρα του ψεκασμού και μερικές ώρες αργότερα.

Τι μικρόβια καταπολεμούν.

Τα μικρόβια και τους ιούς που καταπολεμούν οι εφαρμογές απολυμάνσεων είναι πολλά με τα ποιο γνωστά αυτό της μηνιγγίτιδας, κοξάκι, σαλμονέλας, σταφυλόκοκκου, κορονοϊού και πολλών άλλων.

Ξενοδοχεία.. Ψεκασμός για κορονοϊό, μηνιγγίτιδα, Η1Ν1 και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών άμεσα και οικονομικά με ειδικές συμβάσεις.

Εστιατόρια .. ειδικές οικονομικές συμβάσεις απολυμάνσεων για τακτικές εφαρμογές σε χώρους εστιατορίων και καφετέριες.

Σχολεία.. ψεκασμός για μικρόβια με απόλυτα ασφαλή σκευάσματα για τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Σπίτια.. διενεργούμαι ψεκασμό για κορονοϊό και άλλα παθογόνα μικρόβια και ιούς οικονομικά και με ασφάλεια.

Δείτε άλλους ιούς, μικρόβια και μικροοργανισμούς.

Μηνιγγίτιδα

Οι περισσότερες των περιπτώσεων μηνιγγίτιδας προκαλούνται από κάποια ιογενή λοίμωξη, αλλά και από βακτηριακές ή μυκητιακές λοιμώξεις που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε αυτήν.

Απολύμανση μικροβίων στην Αθήνα

Η διάρκεια ζωής ποικίλει ανάλογα με την μόλυνση, η μηνιγγίτιδα μπορεί να περάσει από μόνη της σε μερικές εβδομάδες.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί πολύ απειλητική για τη ζωή του ατόμου που έχει μολυνθεί, και να απαιτεί επείγουσα θεραπεία με αντιβιοτικά.

Κολοβακτηρίδια

Οι συγκεκριμένες λοιμώξεις έχουν συμπτώματα με τσούξιμο κατά την ούρηση, συχνουρία, πυρετό, δέκατα, ναυτία, κοιλιακό πόνο, εμετό, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να μην έχουν κανένα σύμπτωμα και να αποκαλύπτονται μόνο μετά από εξέταση ούρων.

Ιός της γρίπης Η1Ν1

Η γρίπη που ονομάζεται Η1Ν1 οφείλεται σε ιό που εμφανίστηκε το 2009 και προσβάλλει ως επί το πλείστων τους ανθρώπους. Η γρίπη ονομάστηκε γρίπη των χοίρων, γιατί ο ιός περιέχει γονίδια από τον ιό της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων σε έναν συνδυασμό που δεν είχε εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

Τα συμπτώματα του Η1Ν1 περιλαμβάνουν αιφνίδια έναρξη υψηλού πυρετού, βήχα, πόνο στους μύες και στις αρθρώσεις, μπορεί να εμφανιστεί καταρροή, πονόλαιμος, πονοκέφαλος, ρίγη, αίσθημα κόπωσης, διάρροια και έμετοι.

Σταφυλόκοκκος.

Περισσότερο από τριάντα διαφορετικά είδη βακτηρίων του σταφυλόκοκκου προκαλούν λοιμώξεις, ο πιο κοινός προκαλείται από το βακτήριο Staphylococcus aureus.

Όταν τα βακτήρια εισέλθουν μέσα στο σώμα, είτε μέσω μιας πληγής είτε μέσω της αναπνευστικής οδού, προκαλούν σοβαρές μολύνσεις.

Σαλμονέλα.

Η λοίμωξη από το βακτήριο της σαλμονέλας (Salmonella) είναι μια κοινή βακτηριακή ασθένεια που επηρεάζει την εντερική οδό.

Τo βακτήριο της σαλμονέλας ζει συνήθως στο εντερικό σύστημα των ζώων και των ανθρώπων, αποβάλλονται μέσω των περιττωμάτων. Οι άνθρωποι μολύνονται συχνότερα μέσω μολυσμένου νερού ή τροφίμων.

Ιός κοξάκι.

Ο ιός Κοξάκι είναι μέλος της οικογένειας των εντεροϊών, ζει στο ανθρώπινο πεπτικό σωλήνα.

Μεταδίδεται από άτομο σε άτομο συνήθως όταν δεν πλένουμε καλά τα χέρια μας και τις επιφάνειες που έχουν μολυνθεί από περιττώματα. Σε αυτές τις επιφάνειες ο ιός Κοξάκι μπορεί να επιζήσει για αρκετές ημέρες.

 

Επιλέξτε άλλη εργασία.

Απολύμανση - απολυμάνσεις - καυστήρες

Καυστήρες

Απολύμανση- απολυμάνσεις - απεντομώσεις

Απεντομώσεις

απολυμάνσεις - Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση - απολυμάνσεις - κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση- απολυμάνσεις - Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απολύμανση- απολυμάνσεις - καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Συνεργείο απολυμάνσεων για ακάρεα

Ακάρεα σκόνης αντιμετώπιση

Τα ακάρεα ευθύνονται για το παιδικό άσθμα. Μελέτες επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πνευμονολογίας στην Ελλάδα, που υποστηρίζουν ότι τα ακάρεα ευθύνονται για άσθμα σε παιδιά σε ποσοστό 7-10%.

Τα στρώματα από την χρήση γεμίζουν με ακάρεα σκόνης. Σε τακτικά διαστήματα θα πρέπει τα απολυμάνουμε προκειμένου να απαλλαγούμε. Τα ακάρεα ευθύνονται για πολλών ειδών αλλεργίες, και το ποιο συμπαντικό για την ψώρα. Το συνεργείο απολυμάνσεων της εταιρείας χρησιμοποιεί δραστικές μεθόδους και σκευάσματα για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος.

Στρώμα και μαξιλάρι προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την αναπαραγωγή των ακάρεων. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ακάρεων ζουν στα στρώματα. Από την πρώτη χρήση το στρώμα φιλοξενεί περίπου 20.000 ακάρεα, σε σύντομο χρονικό διάστημα 2 με 3 μήνες τα ο πληθυσμός των ακάρεων θα φτάσει το μισό εκατομμύριο (500.000) και στο έτος περίπου δύο εκατομμύρια (2.000.000). Η βασική τροφή των ακάρεων είναι τα νεκρά ανθρώπινα κύτταρα και οι τρίχες, βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη και αναπαραγωγή του πληθυσμού είναι η θερμοκρασία και η υγρασία, οι συγκεκριμένες συνθήκες ευνοούν στην ταχύτατη ανάπτυξη των ακάρεων.

Τα ακάρεα είναι αόρατα με γυμνό μάτι και πολλές φορές οι άνθρωποι τα μπερδεύουν με τους κοριούς, δεδομένου ότι τα συναντάμε στα ίδια σημεία συνήθως σε έναν χώρο, όπως είναι τα στρώματα, οι καναπέδες και τα χαλιά. Τα ακάρεα υπάρχουν στην βιόσφαιρα του πλανήτη μας, σε βάθος έως και δέκα μέτρα μέσα στο έδαφος, σε πολικές και τροπικές περιοχές και σε ερήμους.Επίσης υπάρχουν ακόμα και σε θαλάσσια βάθη φτάνοντας εώς και τα 5.000 μέτρα.

Έχουν καταγραφεί περίπου τα 48.200 είδη ακάρεων από το σύνολο του ενός εκατομμυρίου ειδών που ζουν σήμερα. Φαίνεται να είναι από τους πιο παλαιούς οργανισμούς στον πλανήτη και εμφανίστηκαν πριν από τετρακόσια εκατομμύρια χρόνια.

Ακάρι ψώρας

Ακάρι ψώρας χαρακτηριστικά

Όταν ένας άνθρωπος προσβληθεί από ψώρα έχει έντονη φαγούρα, στο σώμα δημιουργούνται εξανθήματα λόγω της φλεγμονώδους αντίδρασης του δέρματος που προσπαθεί να αποβάλει το παράσιτο.

Το συγκεκριμένο άκαρι προτιμά σημεία του δέρματος λεπτά και άτριχα, και αποφεύγει περιοχές με υψηλή πυκνότητα τριχών, ο λόγος, επειδή παρεμποδίζουν την άνετη πορεία του στην επιδερμίδα για να εισέλθει.

Η μετάδοση της ψώρας από μολυσμένο ανθρώπου στο δέρμα ενός υγιούς γίνεται με ευκολία όταν υπάρξει άμεση επαφή, αρκεί δύο άτομα να μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι. Όσο πιο στενή και παρατεταμένη είναι αυτή η επαφή, τόσο πιο μεγάλη είναι η πιθανότητα μόλυνσης, αντίθετα, κατά την στιγμιαία επαφή όπως για παράδειγμα με την χειραψία, είναι εξαιρετικά απίθανη η μετάδοση.

Μικρόβια.. που τα φιλοξενούμε..

Μπάνιο και κουζίνα..

Σίγουρα θα πιστεύετε ότι τα περισσότερα μικρόβια τα φιλοξενούμαι στο μπάνιο…!!, λάθος…!! Σημαντικές εστίες μικροβίων είναι στο πληκτρολόγιο, στην κουζίνα, τα βακτήρια στην κουζίνα βρίσκουν πάντα τροφή από τα δικά μας τρόφιμα.

Από τα ποιο μολυσμένα αντικείμενα είναι το σφουγγάρι των πιάτων της κουζίνας, μια σταγόνα υγρού από σφουγγάρι πιάτων μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 350 εκατομμύρια βακτήρια. Η πλειονότητα των βακτηρίων που προτιμούν το σφουγγάρι μας δεν είναι επικίνδυνα… όμως ανάμεσά τους εντοπίζονται και κάποιοι πολύ εχθρικοί μικροοργανισμοί, όπως ψευδομονάδες, σαλμονέλα, σταφυλόκοκκος.

Tο μπάνιο δεν θεωρείτε και τόσο αθώο, κρύβει και αυτό πολλές εκπλήξεις, η λεκάνη της τουαλέτας αποτελεί ένα από πιο καθαρά σημεία, καθώς καθαρίζετε πολύ συχνά, πράγμα που δεν συμβαίνει με τις βρύσες.

Η λεκάνη της τουαλέτας σε κανονικές συνθήκες υγιεινής μπορεί να φιλοξενεί περίπου 50 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό της επιφάνειάς της, σε αντίθεση με την βρύση του μπάνιου που ο αριθμός ανέρχεται περίπου στα 1.800 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό.

Πετσέτες μπάνιου

Άλλαζε καθημερινά τις πετσέτες.

Οι πετσέτες μπορεί είναι εξαιρετικά φιλικές σε μικρόβια και βακτήρια αναλόγως των συνθηκών, σε υγρό περιβάλλον μπάνιου και όσο πιο βρεγμένες οι πετσέτες τόσο το καλύτερο για τα βακτήρια.

Να σημειωθεί ότι πρέπει να κλείνουμε το καπάκι της τουαλέτας προτού τραβήξουμε το καζανάκι. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι σταγόνες του νερού που διαφεύγουν εκτοξεύουν μικρόβια και βακτήρια στην γύρω περιοχή της λεκάνης.

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε