Απολύμανση Αργυρούπολη από 25€ – απεντόμωση Αργυρούπολη

Απολύμανση Αργυρούπολη με την Fast Service

Η FAST SERVICE δραστηριοποιείται στην Αργυρούπολη σε απολυμάνσεις (καταπολέμηση μικροοργανισμών), απεντομώσεις (αντιμετώπιση εντόμων) και μυοκτονίες (καταπολέμηση ποντικιών) με αξιοπιστία και οικονομικές τιμές από το 1995. Διαθέτει άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πιστοποίηση ISO:9001. Παρέχει στους πελάτες της ασφάλεια με τη χρήση πιστοποιημένων σκευασμάτων και εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών.

Απολύμανση-Αργυρούπολη-απεντόμωση-Αργυρούπολη-με-φθηνές-τιμές

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη | Άμεσα και οικονομικά

Απολυμάνσεις με αποτέλεσμα και οικονομικές τιμές. Ραντεβού άμεσα και εύκολα.

Απολύμανση, απεντόμωση επαγγελματικών χώρων

Απολύμανση Αργυρούπολη | Επαγγελματικοί χώροι

Απολύμανση Αργυρούπολη: διενεργείται εφαρμογή καταπολέμησης παθογόνων μικροοργανισμών, όπως βακτήρια, ακάρεα, ιοί ( Covid 19). Η απολύμανση γίνεται προληπτικά και η συχνότητά της εξαρτάται από την υγειονομική υπηρεσία ή μετά την εμφάνιση κάποιου κρούσματος.

Ξενοδοχεία, καφετέριες, σκάφη, κομμωτήρια, σχολεία, super market, είναι χώροι που παρατηρείται συγχρωτισμός με πολλά άτομα όπως εργαζόμενοι, παιδιά κ.α. Η απολύμανση σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνεται απαραίτητη για την διασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος.

H Fast Service διενεργεί απολύμανση με την μέθοδο του ψεκασμού χαμηλής πίεσης με πιστοποιημένα απολυμαντικά υγρά. Εγγυάται την καταπολέμηση των παθογόνων μικροοργανισμών σε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες.

Απεντόμωση Αργυρούπολη | Επαγγελματικοί χώροι

Απεντόμωση Αργυρούπολη: είναι η εφαρμογή αντιμετώπισης επιβλαβών εντόμων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως κατσαρίδες, ψύλλοι, κοριοί. Τα επιβλαβή έντομα μπορούν να μεταφέρουν στον άνθρωπο διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς και να προκαλέσουν από τροφικές δηλητηριάσεις έως σοβαρές ασθένειες.

Η Fast Service ΕΤΕ διενεργεί απεντομώσεις σε επαγγελματικούς χώρους στην Αργυρούπολη, παρέχει φάκελο παρασιτοκτονίας σύμφωνα με την υπ αρ. 2718/08-10/2013, καλύπτει άμεσα όλες τις ανάγκες με οικονομικές τιμές και ασφάλεια.

Στο προσωπικό της απασχολούνται έμπειροι απολυμαντές και επιστήμονες γεωπόνοι. Εξασφαλίζει την ποιότητα σε κάθε εφαρμογή με χρήση πιστοποιημένων σκευασμάτων από τον ΕΟΦ.

Aπoλύμανση Αργυρούπολη | Απεντόμωση Αργυρούπολη

Απολύμανση Αργυρούπολη - απεντομώσεις Αργυρούπολη με φθηνές τιμές

Απολυμάνσεις..
σε όλη την Αργυρούπολη.

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη - απεντομώσεις Αργυρούπολη με φθηνές τιμές

Απεντομώσεις..  σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Απολύμανση Αργυρούπολη - απεντόμωση Αργυρούπολη με οικολογικά φάρμακα

Ψεκασμοί.. με οικολογικά σκευάσματα.

Απεντόμωση Αργυρούπολη - ψεκασμός- μυοκτονία Αργυρούπολη

Πιστοποιημένες.. απολυμάνσεις με ISO:9001.

Απολύμανση, απεντόμωση ιδιωτικών χώρων

Απολύμανση Αργυρούπολη πολυκατοικιών

Απολύμανση Αργυρούπολη: Ο ψεκασμός για παθογόνους μικροοργανισμούς σε σπίτια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες είναι η εφαρμογή που σταματά την εξάπλωση των μικροβίων. Ασθένειες, επιδημίες (Covid 19), μικρόβια απειλούν καθημερινά την υγεία όλων και περισσότερο των κλειστών χώρων.

Σε περίπτωση κρούσματος επικίνδυνης ασθένειας στο σπίτι ή την πολυκατοικία διενεργούμε απολύμανση σε όλους τους χώρους, τα αντικείμενα και τις επιφάνειες με την βοήθεια πιστοποιημένης εταιρείας απολυμάνσεων.

Στο σπίτι υπάρχουν τα ακάρεα σκόνης τα οποία ζουν και αναπαράγονται στα στρώματα, τα χαλιά και τους καναπέδες. Τα ακάρεα σκόνης προκαλούν αλλεργίες, ψώρα και παιδικό άσθμα. Απολυμαίνουμε συχνά ώστε να απαλλαγούμε από το πρόβλημα.

Απεντόμωση Αργυρούπολη κατοικημένων χώρων

Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διενεργούμε απεντόμωση για κατσαρίδες τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Στις πολυκατοικίες γίνεται ψεκασμός για κατσαρίδες στους κοινόχρηστους χώρους, τα φρεάτια, το λεβητοστάσιο. Στα διαμερίσματα ψεκάζονται τα σιφώνια, τα μπαλκόνια και πιθανές εστίες μόλυνσης.

Τα μυρμήγκια και τα κουνούπια εμφανίζονται κάθε χρόνο και διενεργούμε κατάλληλες εφαρμογές μέχρι να απαλλαγούμε από το πρόβλημα.

Ο κοριός μεταφέρεται από άλλο μολυσμένο χώρο ενώ ο ψύλλος και το τσιμπούρι συνήθως μεταφέρονται στο χώρο με τα κατοικίδια. Η απεντόμωση γίνεται με την εμφάνιση του παρασίτου και μέχρι την ολική εξάλειψη του.

Απολύμανση Αργυρούπολη & απεντόμωση.. με παιδιά

Απολύμανση Αργυρούπολη με παιδιά

Απολύμανση Αργυρούπολη: είναι μια ακίνδυνη διαδικασία κατά την οποία δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί κανείς από τον χώρο, εκτός και αν υπάρχει κάποιο ιατρικό θέμα (όπως άσμα) λόγο λίγο έντονης μυρωδιάς του απολυμαντικού υγρού.

Μετά την εφαρμογή και για περίπου μισή ώρα αερίζεται ο χώρος και χρησιμοποιείται κανονικά απαλλαγμένος από μικρόβια και ιούς.

Απεντόμωση Αργυρούπολη με κατοικίδια

Η απεντόμωση σε κατοικίες είναι ασφαλής όταν γίνεται από επαγγελματίες. Η Fast Service χρησιμοποιεί οικολογικά σκευάσματα που καθιστούν την απεντόμωση «φιλική» προς τον άνθρωπο και τα ζώα.

Οι καταρτισμένοι απολυμαντές της εταιρείας διενεργούν τις εφαρμογές με ακρίβεια και προσοχή. Το επιστημονικό προσωπικό ενημερώνει για κάθε εφαρμογή και δίνει ειδικές οδηγίες όπου κρίνεται απαραίτητο.

Κατά την διάρκεια της απεντόμωσης πρέπει να προστατεύουμε τις ευάλωτες ομάδες και τα κατοικίδια, θα πρέπει να βρίσκονται έκτος του χώρου. Μετά την εφαρμογή προσέχουμε τα παιδιά να μην ακουμπούν τις ψεκασμένες επιφάνειες. Τα ζώα δεν πλησιάζουν επειδή έχουν αυξημένη την αίσθηση της όσφρησης.

Αν κάποιο άτομο είναι αλλεργικό θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία.

Απολύμανση Αργυρούπολη.. με οικονομικές τιμές

Απολυμάνσεις Αργυρούπολη | Απεντομώσεις Αργυρούπολη… με τα πακέτα εργασιών

Στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, το άριστο αποτέλεσμα και οι οικονομικές τιμές. Για τον λόγο αυτό η Fast Service δημιούργησε τα πακέτα εργασιών για πολυκατοικίες.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν έκδοση κοινοχρήστων, συντήρηση πυροσβεστήρων, καυστήρα, απεντόμωση και απολύμανση του κτιρίου.

Επιλέγοντας το πακέτο εργασιών σας κάνουμε δώρο μία απεντόμωση, μία απολύμανση, μία βλάβη καυστήρα το χρόνο και έχετε δωρεάν ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους.

Απολύμανση Αργυρούπολη - απεντόμωση Αργυρούπολη στο σπίτι με φθηνές τιμές- ψεκασμός Αργυρούπολη

Μυοκτονία Αργυρούπολη.. με την Fast Service

Μυοκτονίες Αργυρούπολη

Τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) εισέρχονται στα κτίρια σε αναζήτηση τροφής, η παρουσία τους γίνεται αντιληπτή από τα περιττώματα που αφήνουν, την έντονη και ασυνήθιστη μυρωδιά, τις φθαρμένες συσκευασίες τροφίμων και τις τρύπες που δημιουργούν σε ξύλινες επιφάνειες.

Μυοκτονία Αργυρούπολη: είναι η διαδικασία αντιμετώπισης και καταπολέμησης τρωκτικών. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι έχουν την ικανότητα να αναρριχώνται σε πολλά είδη επιφανειών. Διαθέτουν ελαστικό σώμα που τους επιτρέπει να περνούν μέσα από μικρές οπές και χαραμάδες.

Αναπαράγονται με ταχύς ρυθμούς και προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος. Αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία, καθώς είναι φορείς ποικίλων ασθενειών.

Για την καταπολέμηση τους χρησιμοποιούνται δολωματικοί σταθμοί που περιέχουν φάρμακο για τα τρωκτικά. Οι δολωματικοί σταθμοί είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό και ανοίγουν με ειδικό κλειδί για έλεγχο ή αντικατάσταση του δολώματος.

Τα ποντικοφάρμακα είναι νέας γενιάς, χαρακτηρίζονται ως αντιπηκτικά ενός γεύματος εγκεκριμένα για κατοικημένες περιοχές και καθιστούν τους σταθμούς κατάλληλούς για τοποθέτηση σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Απολύμανση Αργυρούπολη & απεντόμωση.. όλες οι εφαρμογές

Απολύμανση και απεντόμωση με ψεκασμό

Ψεκασμός με χαμηλή πίεση

Πραγματοποιείται με ψεκασμό και υδατοδιαλυτά σκευάσματα. Τα εντομοκτόνα διοχετεύονται σε όλες τις επιφάνειες που περνούν τα έντομα ή κάνουν φωλιές, ενώ τα απολυμαντικά σκευάσματα διοχετεύονται σε όλους τους χώρους, τα αντικείμενα και τις επιφάνειες. Για τα έντομα ο ψεκασμός εσωτερικά γίνεται σε αποθηκευτικούς χώρους, σε τουαλέτες και σιφώνια, εξωτερικά γίνεται περιμετρικά και στα φρεάτια.

Ψεκασμός με υψηλή πίεση

Πραγματοποιείται με βενζινοκίνητα μηχανήματα και ενδείκνυται για μεγάλες καλλιέργειες και υπαίθριους χώρους.

Νεφελοψεκασμός

Πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα (fogger), το εντομοκτόνο διασπάται σε μικροσταγονίδια και δημιουργείται ψυχρό νέφος. Το νέφος έχει την ικανότητα να εισχωρεί σε δυσπρόσιτα σημεία. Η μέθοδος είναι κατάλληλη για βιομηχανικούς χώρους, μεγάλες αποθήκες και χώρους με έντονη προσβολή.

Εφαρμογή με gel

Το gel xρησιμοποιείται για την απεντόμωση των μυρμηγκιών και της ψιλής κατσαρίδας (γερμανική) σε εσωτερικούς χώρους. Το gel είναι άοσμο και μη τοξικό. Τοποθετείται σε εσοχές ντουλαπιών, μεντεσέδες, σωληνώσεις νιπτήρων και σημεία που συχνάζουν τα έντομα.

Υποκαπνισμός

Η μέθοδος χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων και έντομα αποθηκών. Εφαρμόζεται σε αεροστεγώς κλειστούς χώρους για να αποφεύγεται η διαρροή του καπνού. Ο υποκαπνισμός αφορά επαγγελματικούς χώρους όπως σιλό και αποθήκες.

Απεντόμωση με παγίδες κόλλας

Οι παγίδες με κόλλα είναι κατάλληλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αφορούν έρποντα ή ιπτάμενα έντομα και χρησιμοποιούνται για την σύλληψη και τον έλεγχο του πληθυσμού των εντόμων. Οι παγίδες συνήθως περιέχουν φερομόνες που έλκουν τα έντομα.

Μυοκτονία με δολωματικούς σταθμούς

Οι δολωματικοί σταθμοί είναι ανθεκτικά πλαστικά κουτιά που περιέχουν ποντικοφάρμακο. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καταπολέμηση τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους.

Σκόνη απώθησης φιδιών

Χρησιμοποιείται ως προληπτικό μέτρο για την απώθηση φιδιών, τοποθετείται περιμετρικά του χώρου που θέλουμε να προστατέψουμε. Ενδείκνυται για μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες με κήπο, εξοχικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με περιβάλλοντα χώρο.

Απολύμανση Αργυρούπολη | Απεντόμωση Αργυρούπολη… συχνές ερωτήσεις…

Απολύμανση Αργυρούπολη | ασφάλεια

Η εταιρεία χρησιμοποιεί οικολογικά σκευάσματα με χαμηλή τοξικότητα και υπολειμματική δράση, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ για κατοικημένους χώρους και ασφαλή για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Πότε κάνουμε απολύμανση;

Η απολύμανση γίνεται είτε προληπτικά είτε με την εμφάνιση κρούσματος ασθένειας, όπως κορονοϊός. Σε επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφετέριες κ.α) η συχνότητα των απολυμάνσεων ορίζεται από την Υγειονομική Υπηρεσία.

Πότε κάνουμε μυοκτονία;

Στις πολυκατοικίες, τις μονοκατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους τοποθετούνται προληπτικά ποντικοφάρμακα σε αποθήκες ή το λεβητοστάσιο. Όταν διαπιστώσουμε ύπαρξη τρωκτικού στον χώρο μας απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες για την περαιτέρω καταπολέμηση του.

Απεντόμωση Αργυρούπολη | Απομάκρυνση από τον χώρο

Κατά τις εφαρμογές απολύμανσης ή απεντόμωσης δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο. Μετά από εφαρμογή ψεκασμού αερίζεται, περιμένετε να στεγνώσει το δάπεδο ή οι επιφάνειες και χρησιμοποιείτε κανονικά το χώρο.

Πότε κάνουμε απεντόμωση για κατσαρίδες;

Η απεντόμωση για τις κατσαρίδες των φρεατίων (ασιατική) συνήθως γίνεται δύο φορές το χρόνο, άνοιξη- καλοκαίρι και φθινόπωρο.

Η απεντόμωση για το ψιλό κατσαριδάκι (γερμανική) γίνεται όλο το χρόνο με την εμφάνιση του εντόμου και μέχρι την εξάλειψη του προβλήματος.

Γιατί με την Fast Service;

Η Fast Service εξυπηρετεί την Αργυρούπολη από το 1995 στον χώρο των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Εγγυάται άμεση ανταπόκριση, άριστο αποτέλεσμα και οικονομικές τιμές. Διαθέτει έμπειρα συνεργεία απεντομώσεων και επιστήμονες γεωπόνους. Λειτουργεί με ανθρωποκεντρική αντίληψη και σεβασμό προς τον καταναλωτή.

Απολύμανση Αργυρούπολη | Απεντόμωση Αργυρούπολη: διάρκεια εφαρμογών

Η διάρκεια της εφαρμογής είτε πρόκειται για απεντόμωση είτε για απολύμανση εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου. Για χώρο 250 τετραγωνικών μέτρων ο μέσος χρόνος για την εφαρμογή είναι 30 λεπτά.

Απολύμανση Αργυρούπολη | Απεντόμωση Αργυρούπολη: χώροι εφαρμογών

Εφαρμογές απολύμανσης ή απεντόμωσης μπορούν να γίνουν σε όλους τους χώρους είτε πρόκειται για επαγγελματικούς, είτε για ιδιωτικούς. Στις μεγάλες περιοχές όπως η Αργυρούπολη κρίνονται απαραίτητες για την διατήρηση της δημόσιας υγείας.

Απολύμανση Αργυρούπολη | Απεντόμωση Αργυρούπολη

Ιστορική αναδρομή

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης του Νοτίου Τομέα Αθηνών, 9 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης.

Χωροταξικά έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

*Πηγή: wikipedia

Τελευταία άρθρα

Εργασίες απολύμανσης, απεντόμωση και μυοκτονία στην Αργυρούπολη

Απολύμανση Αργυρούπολη πότε πρέπει να γίνεται

Η εξουδετέρωση των εντόμων στην Αργυρούπολη είναι μια εργασία που συνήθως πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της άνοιξης, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία σε αυτές τις εποχές δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη εντόμων.

Είναι εξίσου σημαντικό να ελεγχθεί η παρουσία επικίνδυνων εντόμων στους εξωτερικούς χώρους, καθώς η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι εποχές κατά τις οποίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ευρέως αυτούς τους χώρους.

Οι λόγοι που κάνουν απαραίτητη την εξουδετέρωση των εντόμων και στην Αργυρούπολη είναι ποικίλοι και σημαντικοί. Καταρχάς, η εξουδετέρωση συμβάλλει στην προστασία της υγείας τόσο των ανθρώπων όσο και των κατοικιδίων, διότι πολλά έντομα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες. Επιπλέον, συμβάλλει στην πρόληψη ζημιών σε κτίρια και εξοπλισμό, καθώς ορισμένα έντομα μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές καταστροφές.

Επιπλέον, η εξουδετέρωση εντόμων συντελεί στη διατήρηση της καθαριότητας στον χώρο εργασίας και βελτιώνει την εικόνα του επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Εργασίες απεντόμωσης και απολύμανσης στην Αργυρούπολη

  • Απολύμανση και απεντόμωση για κοριούς στην Αργυρούπολη
  • Απολύμανση και απεντόμωση για ψύλλους στην Αργυρούπολη
  • Απολύμανση και απεντόμωση για τσιμπούρια στην Αργυρούπολη
  • Απολύμανση και απεντόμωση για σφήκες στην Αργυρούπολη
  • Απολύμανση και απεντόμωση για ακάρεα στην Αργυρούπολη
  • Απολύμανση και απεντόμωση για κατσαρίδες στην Αργυρούπολη
  • Απολύμανση και απεντόμωση για μυρμήγκια στην Αργυρούπολη
  • Μυοκτονίες για τρωκτικά στην Αργυρούπολη
Scroll to Top
Καλέστε