Fast service ETE

1pyrosbesthres

 

Πελάτες

1apolymansh

Άρθρα

1kaystiras

Καριέρα

1petreleo

Επικοινωνία

1koinoxrhsta

Απεντόμωση - αποικίες εντόμων PDF Εκτύπωση E-mail

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ

Η Εξολόθρευση των εντόμων είναι μια δύσκολη μέθοδος που πρέπει να γίνεται από  ειδικούς και άρτια εκπαιδευμένους υπάλληλους . Τα έντομα έχουν την τάση εύκολα να φωλιάζουν σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους και να παραμένουν εκεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω των κλιματικών συνθηκών που τα ευνοεί( υψηλές θερμοκρασίες +υγρασία ) . Παρακάτω θα βρέτει μια φόρμα ερωτοαπαντησεων που θα σας διευκολύνει στην όποια απορία σας σχετικά με την απεντόμωση, μυοκτονία , απολύμανση και μικροβιοκτονία.

Τι είναι η απεντόμωση;

Απεντόμωση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταπολεμώνται οι πληθυσμοί και οι αποικίες των εντόμων με την χρήση ειδικών σκευασμάτων εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής  Ανάπτυξης ή από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Πώς γίνεται η απεντόμωση;

Η διαδικασία της απεντόμωσης είναι εύκολη και καθόλου χρονοβόρα στα πλαίσια των εξειδικευμένων υπαλλήλων μας που μπορούν να σας επισκεφτούν στο χώρο σας σε μέρα και ώρα που σας βολεύει κατόπιν ραντεβού με την εταιρεία μας την FAST SERVICE

Μέθοδοι απεντόμωσης:

Η εταιρεία FAST SERVICE καλύπτει μεγάλο φάσμα  εφαρμογών όσο αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης  των εντόμων ανάλογα με τον χώρο και το μέγεθος του προβλήματος σας. Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε τις πιο σημαντικές και συχνότερες εφαρμογές της εταιρείας μας:

Α.Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης

Πρόκειται για μια διαδικασία σύμφωνα με την οποία ψεκάζονται οι χώροι όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και σε σημεία όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια ή ψύλλοι.

Β.Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης.

Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Επιλέγεται όταν υπάρχει σοβαρό θέμα εντόμων και απαιτείτε μεγάλη ποσότητα ψεκαστικού διαλύματος, ενώ τις περισσότερες  φορές έχει εξειδικευμένη δράση. Δηλαδή, καταπολεμά συγκεκριμένα μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται.

Γ.Νεφελοψεκασμός

Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές απεντόμωσης. Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται με τη μορφή καπνού έτσι ώστε να μπορέσει να εισχωρήσει σε σημεία και επιφάνειες που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατο. Για αυτό και επιλέγεται κατά κύριο λόγο όταν το σημείο όπου βρίσκονται τα έντομα είναι δύσκολα προσβάσιμο.

Δ.Απεντόμωση με gel

Μια από της πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές μεθόδους καταπολέμησης κυρίως  των κατσαρίδων και μυρμηγγιών. Στην ουσία είναι ένα διάλυμα σε μορφή σύριγγας που τοποθετείτε με σταγόνες στους μεντεσέδες των ντουλαπιών της κουζίνας, στο μπάνιο και σε οποιονδήποτε άλλο εσωτερικό χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Ο λόγος που αυτή η μέθοδος είναι από της πιο δημοφιλής και αποτελεσματικές είναι το γεγονός ότι  τα έντομα που θα έρθουν σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στην φωλιά και έτσι εξουδετερώνονται και τα υπόλοιπα έντομα όλης τη αποικίας.

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ;

Η διαδικασία της απεντόμωσης δεν έχει συγκεκριμένη συχνότητα εφαρμογής αλλά εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος της προσβολής . Συνήθως γίνεται μια με δυο φορές τον χρόνο και εφόσον χρειαστεί μπορεί να γίνει και παραπάνω ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ;

Η επιχείρηση  εξόντωσης των τρωκτικών κυρίως ποντικιών και αρουραίων από το σπίτι, την επιχείρηση και  τα κτίρια του δημοσίου.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ;

Η μυοκτονία είναι μια διαδικασία που γίνεται με την χρήση των δολωματικών σταθμών .Για την ακρίβεια τοποθετούμε τους δολωματικούς σταθμούς ( μαύρα κουτιά) σε εξωτερικά σημεία του σπιτιού ή της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου υπαίθριου σημείου υπάρχει το πρόβλημα έτσι ώστε το εκάστοτε τρωκτικό να εισέρχεται  μέσα στον δολωματικό σταθμό και να τρώειτην τροφή που υπάρχει εκεί μέσα. Τρώγοντας την τροφή το τρωκτικό απομακρύνεται. Η δραστική ουσία που περιέχει η τροφή η οποία είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει την τάση μετά  από κάποιο χρονικό διάστημα να μουμιοποιεί το τρωκτικό έτσι ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές στο περιβάλλον σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ;

Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία καταστρέφουμε παθογόνους και μη μικροοργανισμούς που βρίσκονται στις διάφορες επιφάνειες. Ένα προϊόν ονομάζεται «απολυμαντικό» όταν μειώνει τον αριθμό των μικροβίων κατά 1000 – 100.000 φορές (αναλόγως του είδους των μικροβίων και των προδιαγραφών μείωσης που θέτουν οι αντίστοιχες ευρωπαϊκές πρότυπες μέθοδοι δοκιμών για την αποτελεσματικότητα).Το κάθε μικρόβιο έχει το δικό του κύκλο ζωής κάτι  που το καθιστά είτε εύκολο είτε δύσκολο στην καταπολέμηση του . Γενικά, τα βακτήρια και κάποιοι ιοί είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν ενώ μύκητες, σπόροι βακτηρίων και άλλοι ιοί είναι πιο δύσκολο.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ;

Η απολύμανση γίνεται από έμπειρους τεχνικούς με μεγάλη τεχνογνωσία στο αντικείμενο για την εξάλειψη όλων των μικροβίων και μικροοργανισμών . Η διαδικασία είναι σε μορφή ψεκασμού είναι τέτοιο το παρασκεύασμα που μπορεί να γίνει ψεκασμός και σε υφάσματα ανάλογα το είδος του προβλήματος.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ;

Από την στιγμή που ανακαλύψετε στο χώρο σας ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως έντομα,  τρωκτικά, ερπετά και τα έχετε καταπολεμήσει το επόμενο βήμα σας είναι να εξουδετερώσετε όλα εκείνα τα μικρόβια που μετέφεραν στον χώρο σας χωρίς την θέληση σας . Αυτό επιτυγχάνετε μόνο μέσω της απολύμανσης. Επίσης το φάσμα της απολύμανσης συμπεριλαμβάνει και την μικροβιοκτονία που είναι δυο συνυφασμένες έννοιες απολύμανση δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την μικροβιοκτονία και το αντίθετο.

Η εταιρία μας η FAST SERVICE είναι έτοιμη να σας βοηθήσει σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσετε , το εξειδικευμένο τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στην διάθεση σας.

Περισσότερα για την απεντόμωση εδώ