Fast service ETE

1pyrosbesthres

 

Πελάτες

1apolymansh

Άρθρα

1kaystiras

Καριέρα

1petreleo

Επικοινωνία

1koinoxrhsta

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝApofraxis A
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΟΥ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ  
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ
 • ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

Αποφράξεις  σε Αθήνα και Πειραιά

Τιμή απόφραξης απο 50 ευρώ

Δείτε το νέο ιστότοπο της εταιρείας εδώ

Όλες οι εργασίες της πολυκατοικίας σε ένα πακέτο με πολλά δώρα paketo-dorou Aδείτε το εδώ

Η εταιρεία δραστηριοποιείτε στον τομέα τον αποφράξεων από το 2001, σε όλη την Αττική. 

Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μπορούν να εγγυηθούν τόσο την ποιότητα στην εργασία, όσο και την αποτελεσματικότητα, δίνοντας άμεση λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν οι πελάτες της εταιρείας.

Αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις αποχετεύσεων του δικτύου ,  όπως οριζοντίων και καθέτων σωληνώσεων, επίσης γίνονται αποφράξεις σε νιπτήρες , μπανιέρες  , υδρορροές κλπ

Πέρα από τις αποφράξεις αποχετεύσεων, όσον αφορά τη συντήρηση αποχετεύσεων, για να προλάβουμε το φράξιμο, sifoniπραγματοποιούμε επιθεωρήσεις – προληπτικούς καθαρισμούς – συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης. 

Παράλληλα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς στηλών αποχέτευσης δικτύων απορροής όμβριων και σιφωνίων. Και για να μη βουλώνουν και ξεχειλίζουν λεκάνες, νεροχύτες κ.λπ. αναλαμβάνουμε εκτός από την απόφραξη τον καθαρισμό σε ολόκληρη την κάθετη στήλη της αποχέτευσης.

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ, μπορούμε συγχρόνως να πραγματοποιήσουμε άντληση υδάτων από μικρές ή μεγάλες επιφάνειες.

Η Fast Service ΕΤΕ έχει στη διάθεση της όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για την αντιμετώπιση αποφράξεων και βουλωμάτων της αποχέτευσης, των φρεατίων και των αγωγών, που προέρχονται από ρίζες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα απόφραξης και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα το κατάλληλο προσωπικό με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Με ένα τηλεφώνημα βρισκόμαστε δίπλα σας για να λύσουμε κάθε πρόβλημα απόφραξης, και με τιμή απόφραξης βάση τιμοκαταλόγου χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ, η αρτιότητα εκπαίδευσης στις αποφραξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τυπικές παρεμποδίσεις στο αποχετευτικό σύστημα της πολυκατοικίας σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ, με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφραξεις υδρορροών και σας εξυπηρετούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης αντιμετωπίζοντας άμεσα το πρόβλημα της αποχέτευσης.

idroroiΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ, φροντίζουμε πάντα ώστε να χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στις αποφραξεις αποχετεύσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση κατάλληλων μηχανημάτων για κάθε εργασία.

Γενικά, μια σωστή απόφραξη μπορεί να κρατήσει το δίκτυο της αποχέτευση για μεγαλύτερο διάστημα μακριά από φθορές και την ανάγκη συνεχών αποφράξεων. Όταν λοιπόν επιλέγετε επιχείρηση που εκτελεί αποφραξεις, να είστε προσεκτικοί και να εμπιστεύεστε επαγγελματίες με τα κατάλληλα μηχανήματα και την ανάλογη εμπειρία.

Τα πιεστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι τα καλύτερα στον χώρο των αποφράξεων και τα πιο αποτελεσματικά.

Με τα πιεστικά μας μηχανήματα καθαρίσουμε τους σωλήνες και να τους προστατεύσουμε από την παρουσία λιπών ή των ριζών που μπορεί να τους έχουν φράξει.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΟΥ, εκτός από την αντιμετώπιση του προβλήματος, η αποφρακτική εργασία που σας παρέχουμε θα συμβάλει σημαντικά και θετικά στην αποφυγή δημιουργίας του ίδιου προβλήματος στο μέλλον.

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ   
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ
autokinito apofraxi lekanis sifoni
 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ  ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

idroroi

antlisi idaton sintirisi Apoxeteuseon

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, λόγο πλημμελούς συντήρησης της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Μηνιαίες, εξάμηνες ή ετήσιες συντηρήσεις, εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή του. Με την συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό κόστος επισκευής.

Εκτός των αποφράξεων, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε, Ετήσια, Εξαμηνιαία, Τετραμηνιαία, Τριμηνιαία ή Μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΠΑΝΙΟΥΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΙΠΤΗΡΑ  
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ