Οικολογικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις από 25€

Οικολογικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις

Με την χρήση ασφαλών μη τοξικών σκευασμάτων η εταιρεία διενεργεί οικολογικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις, σε κατοικημένους χώρους με εφαρμογές χαμηλής τοξικότητας που παρέχουν ασφάλεια σε ένοικους, παιδιά, κατοικίδια και φυτά.

Ασφαλή απολύμανση για κορονοϊό – covid 19

Οικολογικές απολυμάνσεις για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, κορονοϊό, κουνούπια

Οικολογικές απολυμάνσεις σπιτιών και πολυκατοικιών.

Οικολογικές απολυμάνσεις – απεντομώσεις με την Fast Service…

Ασφάλεια.. Οικολογική απολύμανση για κορονοϊό, μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια.

Εμπειρία.. Οικολογική απεντόμωση για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, σφήκες, κουνούπια με ασφάλεια από το 1995.

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στις οικολογικές απολυμάνσεις έχουμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου παροχή.

Αποτέλεσμα.. H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί οικολογικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις σε σπίτια και πολυκατοικίες με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Πιστοποιημένες οικολογικές απολυμάνσεις

Οικολογικές απολυμάνσεις με ISO:9001

Από τις πρώτες εταιρείες απολυμάνσεων πιστοποιηθήκαμε με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, παρέχουμε στους πελάτες μας, ασφαλείς και εξειδικευμένες οικολογικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Για τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες απασχολούμε ειδικούς επιστήμονες (γεωπόνους, επόπτες δημόσιας υγείας κ.α.) διαθέτουμε άδεια καταπολέμησης εντόμων σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η επιλογή, αγορά των σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια, με γνώμονα την ασφάλεια την φιλικότητα των οικολογικών απολυμάνσεων σε ανθρώπους, ζώα και οικοσύστημα.

Οικολογικές απολυμάνσεις με χαμηλή πίεση

Σε σπίτια, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους συστήνετε οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις να γίνετε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, το εντομοκτόνο διάλυμα διοχετεύεται στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν.

Ψεκάζονται οι γωνίες οι σχισμές τα φρεάτια και γενικότερα οι επιφάνειες με εμφανή σημάδια ύπαρξης εστιών εντόμων.

Το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού, εφαρμόζετε με την χρήση ασφαλών εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, έχουν την δυνατότητα να καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τόσο άνθρωπο όσο και το περιβάλλον.

Απολύμανση ζήσε την καθαριότητα..

Οικολογικές απολυμάνσεις σε σπίτια, πολυκατοικίες με φθηνές τιμές

Νιώσε ασφαλής..

Στην οικολογική απολύμανση έχουμε ευχαριστημένους πελάτες σε σπίτια, πολυκατοικίες σε επαγγελματίες και δημόσιες υπηρεσίες και σίγουρο αποτέλεσμα.

Οικολογική απολύμανση με παιδιά ή κατοικίδια

Οικολογική απολύμανση με παιδιά

Η απολύμανση σπιτιών, διαμερισμάτων επαγγελματικών χώρων με παιδιά θεωρείτε ακίνδυνη, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας:

  • Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απολύμανση σπιτιού, διαμερίσματος ή επαγγελματικού χώρου τα παιδιά θα πρέπει να μην παρευρίσκονται στον χώρο που διενεργείται η εφαρμογή.
  • Μετά την εφαρμογή και για μισή ώρα τα παιδιά παραμένουν εκτός του χώρου που απολυμάνθηκε
  • Τα παιδιά δεν πρέπει να αγγίξουν τον ψεκασμένο χώρο ή αντικείμενα που έχουν ψεκαστεί.
  • Εάν υπάρχει αλλεργικό παιδί στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο (παιδικό σταθμό, σχολείο, παιδότοπο κ.α) θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία πριν από την απολύμανση.

Οικολογική απολύμανση με ζώα

Η απολύμανση χώρων με ζώα είναι απόλυτα ασφαλείς, τα ζώα δεν αγγίζουν και δεν γλύφουν ψεκασμένες επιφάνειες, στην διάρκεια της εφαρμογής κρατάμε εκτός του χώρου που γίνετε η εφαρμογή τα ζώα ή περιορισμένα στα κλουβιά τους και επιτρέπουμε να κινηθούν μόλις στεγνώσει ο ψεκασμένος χώρος.

Στην απεντόμωση και μυοκτονία θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στα ζώα να πλησιάσουν τα δολώματα που τοποθετούνται για τα ποντίκια, έχει παρατηρηθεί ότι στην προσπάθεια να παίξουν με τα δολώματα μπορεί να καταπιούν μικρή ποσότητα δολώματος.

Οικολογική απολύμανση – απεντόμωση είναι ασφαλή μαζί μας σε…

Οικολογική απολύμανση με παιδιά

Παιδιά

Οικολογική απολύμανση με κατοικίδια.

Κατοικίδια

Οικολογική απολύμανση με ασφάλεια στο περιβάλλον.

Περιβάλλον

Οικολογική απολύμανση με φθηνές τιμές

Οικοσύστημα.

Δωρεάν οικολογικές απεντομώσεις πολυκατοικιών με τα πακέτα εργασιών

Δωρεάν οικολογικές απεντομώσεις με τα πακέτα της εταιρείας

Πακέτα εργασιών για πολυκατοικίες, προσφέρουν λύσεις, οικονομία, ταχύτητα, και δωρεάν εργασίες, κερδίστε δωρεάν απεντομώσεις και εξοικονομήστε χρήματα για την πολυκατοικία.

Με χαμηλό κόστος σας προσφέρουν δύο απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες ανά έτος απλά, οικονομικά και με ασφάλεια, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία με ISO: 9001.

Εκτός από τις απεντομώσεις το πακέτο εργασιών για πολυκατοικίες περιλαμβάνει την συντήρηση πυροσβεστήρων, την έκδοση κοινοχρήστων, την συντήρηση του καυστήρα   την απολύμανση για μικροοργανισμούς.

Οι απεντομώσεις του πακέτου εργασιών αναφέρονται στον ψεκασμό, και όχι την χρήση τζελ ή άλλον μεθόδων απεντόμωσης.

Με τα πακέτα εργασιών η εταιρεία ευελπιστεί να βοηθήσει ουσιαστικά τα κτίρια και τις πολυκατοικίες στην χαμηλότερη κατανομή των μηνιαίων εξόδων, και ταυτόχρονα να καλύπτει όλες τις αναγκαίες για το κτίριο υπηρεσίες.

Επιλέξτε άλλη εργασία.

Οικολογικές απολυμάνσεις σπιτιών - Δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Οικολογικές απολυμάνσεις πολυκατοικιών - δείτε απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Οικολογικές απολυμάνσεις με παιδιά ή κατοικίδια - δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Οικολογικές απολυμάνσεις με φθηνές τιμές - δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Οικολογικές απολυμάνσεις επαγγελματικών χώρων - δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Οικολογικές απολυμάνσεις στην Αθήνα - δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Οικολογική απολύμανση… χρηστικές συμβουλές…

Πότε πρέπει να γίνετε η απολύμανση

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν το χρόνο που πρέπει να γίνετε η απολύμανση σε σπίτια, πολυκατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους, οι τακτικές ετήσιες απολυμάνσεις θα πρέπει να γίνονται δύο φορές το έτος στις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο, όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγονται που διαφοροποιούν τα χρονικά διαστήματα όπως:

  • Η μόλυνση του σπιτιού της πολυκατοικίας ή του διαμερίσματος από κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια οι συγκεκριμένες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται με την εμφάνιση των εντόμων.
  • Η εμφάνιση ποντικιών, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνει με την εμφάνιση των τρωκτικών άσχετα με την χρονική περίοδο.
  • Προσβολή από μικρόβια και ιούς, όπως κοξάκκι, μηνιγγίτιδα, κορονοϊός (covid 19), σαλμονέλα κ.α η απολύμανση πολυκατοικίας για τους παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να γίνει όταν υπάρξει προσβολής.

Κατά βάση η προληπτική απολύμανση σε σπίτια, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος στις συγκεκριμένες εποχές που έχουμε και την εμφάνιση των κατσαρίδων.

 

Εκτός των προληπτικών απολυμάνσεων στις πολυκατοικίες, υπάρχουν και οι απολυμάνσεις που διενεργούνται μετά από την εμφάνιση επιβλαβών εντόμων όπως ο κοριός ο ψύλλος τα τσιμπούρια και μια σειρά άλλων εντόμων, οι συγκεκριμένες απολυμάνσεις διενεργούνται ανεξάρτητα της εποχής και δεν μπορούν να γίνουν προληπτικά, πριν από την εμφάνιση των συγκεκριμένων εντόμων.

Οικολογική απολύμανση τι να προσέξουμε..

Τα εντομοκτόνα κατά κανόνα είναι σκευάσματα που διαλύονται σε νερό με αντίστοιχη αναλογία, τα εντομοκτόνα ψεκάζονται σε συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να εξοντωθούν τα έντομα, μετά την απολύμανση θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα να μην καθαρίσουμε τους χώρους που έγινες η εφαρμογή απολύμανσης.

Μετά την απολύμανση ο χώρος θα πρέπει να μην ξεπλυθεί τουλάχιστον για μία εβδομάδα, όσο περισσότερο αφήνουμε τα εντομοκτόνα να δράσουν τόσο περισσότερο αποτέλεσμα θα έχουμε μετά την απολύμανση της πολυκατοικίας.

Στην περίπτωση της μυοκτονίας δεν αγγίζουμε τα δολώματα των ποντικιών και δεν τα μετακινούμε από τους χώρους που έχουν τοποθετηθεί.

Οικολογική απολύμανση ποια είναι η ιδανική εποχή

Ιδανική εποχή για την απολύμανση σε σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα κ.α. είναι η Άνοιξη και συγκεκριμένα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος, και το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα ο Σεπτέμβριος και Οκτώβριος.

Πόσο διαρκεί η απολύμανση

Τα αποτελέσματα από την απολύμανση έχουν διάρκεια περίπου πέντε (5) με έξη (6) μήνες.

Χρονική διάρκεια της απολύμανσης

Για να ολοκληρωθεί η απολύμανση σε χώρο έως 250τ.μ θα χρειασθούν 30 με 45 λεπτά της ώρας, για μεγαλύτερους χώρους ο χρόνος είναι αντίστοιχος των τετραγωνικών μέτρων που πρέπει να απολυμανθούν .

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε