Απολύμανση πλοίων – σκαφών

Απολύμανση πλοίων – σκαφών

Με την απολύμανση πλοίων για κορονοϊό (Covid19) επιτυγχάνουμε την καταπολέμηση του ιού σε όλες τις επιφάνειες. Διενεργούμε απολύμανση για κορονοϊό προληπτικά ή με την εμφάνιση κρούσματος. Σε κάθε εφαρμογή δημιουργείται νέο πρωτόκολλο εργασιών και πιστοποιητικό απολύμανσης & στην αγγλική γλώσσα.

Απολύμανση πλοίων – σκαφών για κορονοϊό – covid 19

Απολύμανση πλοίων και απεντόμωση πλοίων και σκαφών

Απολύμανση πλοίων – σκαφών στην Αθήνα

Απολύμανση πλοίων – σκαφών στην Αθήνα με την Fast Service…

Ασφάλεια.. H Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001, παρέχει ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις σε πλοία και σκάφη.

Εμπειρία.. H Fast Service διενεργεί απολυμάνσεις πλοίων, σκαφών, και κότερων για έντομα, μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια από το 1995.

Οικονομία.. Για περισσότερα από πέντε χρόνια στην απολύμανση πλοίων διατηρούμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου εφαρμογές απολύμανσης.

Αποτέλεσμα.. H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί αποτελεσματικές απολυμάνσεις σκαφών – πλοίων, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Απολύμανση πλοίων και απεντόμωση με πιστοποίηση ISO:9001

Απολύμανση πλοίων με την Fast Service

Η Fast Service ΕΤΕ δραστηριοποιείται στην απολύμανση σκαφών , απεντόμωση και μυοκτονία για περισσότερα από 20 χρόνια. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO και άδεια εφαρμογής απολυμάνσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στο προσωπικό της απασχολούνται επιστήμονες γεωπόνοι και καταρτισμένοι απολυμαντές.

Συμβαδίζει με την τεχνολογία, δημιούργει καινοτομίες και εξασφαλίζει την ποιότητα σε κάθε εφαρμογή. Στο πελατολόγιο της εντάσσονται ιδιώτες, επαγγελματίες, σχολεία, ξενοδοχεία, εργοστάσια, στρατιωτικές μονάδες, δημόσιες υπηρεσίες. Έχει ανθρωποκεντρική αντίληψη για τους πελάτες που την εμπιστεύονται και συνεργάζονται μαζί της.

Η απολύμανση πλοίων είναι η διενέργεια εφαρμογής για την καταπολέμηση ιών, μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών. Εφαρμόζετε όταν το πλοίο βρίσκετε σε ακινησία και καταπολεμά οριστικά μικρόβια και ιούς. Για την εφαρμογή απολύμανσης χορηγείται πιστοποιητικό στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Απεντόμωση πλοίων, απεντόμωση σκαφών

Απεντόμωση πλοίων, είναι η εφαρμογή καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους , όπως κατσαρίδες, ψύλλοι, κοριοί. Τα επιβλαβή έντομα μεταφέρουν στον άνθρωπο παθογόνους μικροοργανισμούς που μπορούν να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις, αλλεργίες, γαστρορραγίες. Μεταφέρονται στα πλοία μέσω των αποσκευών, του φορτίου, των προμηθειών του πλοίου, γρήγορα εξαπλώνονται και φωλιάζουν σε οποιοδήποτε σημείο του πλοίου.

Η απεντόμωση πλοίων είναι απαραίτητη για την διατήρηση υγιούς περιβάλλοντος για επισκέπτες και προσωπικό, στην Ελληνική νομοθεσία είναι υποχρεωτική. Η βασική μέθοδος καταπολέμησης των εντόμων είναι ο ψεκασμός χαμηλής πίεσης με υδατοδιαλυτά φάρμακα.

Η απεντόμωση πλοίων διενεργείται σε ώρες ακινησίας χωρίς επιβατικό κοινό και διαρκεί κατά μέσο όρο τρεις ώρες. Τα εντομοκτόνα φάρμακα για τις απεντομώσεις πλοίων και σκαφών έχουν πιστοποίηση από τον ΕΟΦ και έγκριση για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, είναι χαμηλής τοξικότητα και δεν απαιτείται η απομάκρυνση του προσωπικού από τον χώρο.

Απολύμανση πλοίων και σκαφών σε μόλις 2 ώρες..

Απολυμάνσεις πλοίων για covid-19 στην Αθήνα

Νιώσε ασφαλής..

Απολύμανση πλοίων γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις καταπολεμάμε ιούς, μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Απολύμανση πλοίων για κορονοϊό – covid 19

Απολύμανση σκαφών, απολύμανση πλοίων

Στην απολύμανση πλοίων διενεργείται εφαρμογή καταπολέμησης παθογόνων μικροοργανισμών σε όλους τους χώρους, τα αντικείμενα και τις επιφάνειες. Οι απολυμάνσεις σκαφών και πλοίων, είναι απαραίτητη διαδικασία για την διατήρηση υψηλού επιπέδου υγιεινής και μείωση μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, όπως ο Covid-19.

Στην απολύμανση σκαφών εστιάζουμε στους χώρους συνάθροισης κοινού και στις πιθανές εστίες μόλυνσης. Η απολύμανση καταπολεμά με επιτυχία ιούς, βακτήρια, ακάρεα. Η μέθοδος εφαρμογής εξαρτάται από τις απαιτήσεις του χώρου. Συνήθως διενεργείται ψεκασμός πλοίων με ειδικά απολυμαντικά υγρά.

Ο μέσος χρόνος εφαρμογής για τις απολυμάνσεις πλοίων είναι τρεις ώρες. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται κατά τον ψεκασμό των σκαφών είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και δεν απαιτείται η απομάκρυνση του προσωπικού.

Χορηγούμε πιστοποιητικό απολύμανσης και εκδίδουμε πρωτόκολλο εργασιών για κάθε απολύμανση σκάφους ή πλοίου.

Στις απολυμάνσεις πλοίων δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία του χώρου, τα απολυμαντικά υγρά δεν προκαλούν ζημιές σε ηλεκτρονικές συσκευές ή άλλα είδη . Μετά την εφαρμογή, αφήνουμε το απολυμαντικό υγρό να δράσει περίπου μισή ώρα και χρησιμοποιούμε κανονικά τον χώρο.

Απολύμανση πλοίων – σκαφών μαζί μας.

Απολύμανση πλοίων - απεντόμωση πλοίων - μυοκτόνια πλοίων με φθηνές τιμές

Απολύμανση πλοίων εξυπηρετούμε όλα τα πλοία, εμπορικά, κρουαζερόπλοια, και πλοία γραμμής.

Απολύμανση πλοίων - απεντόμωση πλοίων - μυοκτόνια πλοίων

Απολύμανση πλοίων γρήγορα με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

Απολύμανση πλοίων - απεντόμωση πλοίων - μυοκτόνια πλοίων με ISO

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση για πλοία και σκάφη.

Απολύμανση πλοίων - απεντόμωση πλοίων - μυοκτόνια πλοίων οικολογικά

Οικολογική.. απολυμάνσεις σε πλοία με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση πλοίων… με εμπειρία…

Στις απολυμάνσεις πλοίων και απεντομώσεις παρέχουμε..

  • Πιστοποιητικό απεντόμωσης.
  • Εφαρμογές με πρωτόκολλα ISO.
  • Έκθεση παρασιτοκτονίας.
  • Δωρεάν ολοκλήρωση φακέλου παρασιτοκτονίας.
  • Ετήσια σύμβαση απεντόμωσης και μυοκτονίας.
  • Επισήμανση δολωματικών σταθμών σε κάτοψη χώρου.
  • Έλεγχο πληθυσμού εντόμων.
  • Πιστοποιήμενα εντομοκτόνα.
  • Άριστο αποτέλεσμα, υπευθυνότητα, συνέπεια.
  • Σταθερές τιμές.

Πόση ώρα διαρκεί η απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία;

Ο χρόνος εφαρμογής εξαρτάται από το μέγεθος του πλοίου, κατά μέσο όρο διαρκεί δύο ώρες.

Πιστοποίηση εφαρμογών.

Η εταιρεία μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδει πιστοποιητικό απολύμανσης και ISO:9001,που αναφέρονται αναλυτικά τα σκεύασματα, οι δραστικές ουσίες, ο απολύμαντής που έκανε την εργασία και ο υπεύθυνος επιστήμονας που την επιμελήθηκε.

Απομάκρυνση από τον χώρο.

Κατά την διάρκεια των εφαρμογών ή μετά δεν χρειάζεται να απομακρυνθεί το προσωπικό του σκάφους ή οι επιβάτες. Σαφώς η διαδικασία ολοκληρώνεται πιο γρήγορα σε ένα ελεύθερο πλοίο.

Απολύμανση πλοίων… άμεσα και με ασφάλεια..

Απεντόμωση πλοίων και σκαφών

Απολυμάνσεις
Δείτε περισσότερα
Απολύμανση σκαφών και πλοίων, απαλλαγείτε από μικρόβια και ιούς

Απολύμανση πλοίων και σκαφών

Απεντομώσεις
Δείτε περισσότερα
Απεντόμωση πλοίων και σκαφών, τα έντομα μεταφέρουν μικρόβια.

Μυοκτονίες πλοίων και σκαφών - απολυμάνσεις για κορονοϊό covid 19

Μυοκτονίες
Δείτε περισσότερα
Μυοκτονίες πλοίων, απαλλαγείτε από τα ποντίκια

Απολύμανση πλοίων για κορονοϊό - covid 19

Κορονοϊός. Δείτε περισσότερα
Απολύμανση πλοίων και σκαφών, για κορονοϊό – covid 19.

Μυοκτονία πλοίων – σκαφών με εμπειρία…

Απολύμανση σκαφών-απεντόμωση πλοίων-ποντίκια-μυοκτονία-μυοκτονίες

Μυοκτονία πλοίων, μυοκτονίες σκαφών

Μυοκτονία πλοίων είναι η διαδικασία καταπολέμησης τρωκτικών, όπως ποντίκια και αρουραίοι. Τα τρωκτικά χαρακτηρίζονται από γρήγορους ρυθμούς αναπαραγωγής, προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Έχουν την ικανότητα να περνούν από μικρές οπές και να αναρριχώνται σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες. Είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία καθώς είναι φορείς ασθενειών, όπως η σαλμονέλα, η λεπτοσπείρωση, ο τύφος. Μετά από κάθε μυοκτονία πλοίων ακολουθεί απολύμανση για τους παθογόνους μικροοργανισμούς και απεντόμωση για τα παράσιτα των τρωκτικών.

Στα πλοία δημιουργούν προβλήματα κυρίως στα αποθηκευμένα προϊόντα, στο μεταφερόμενο φορτίο, στους χώρους της κουζίνας. Στην μυοκτονία χρησιμοποιούνται δολωματικοί σταθμοί, είναι ανθεκτικές πλαστικές θήκες με πλαϊνές οπές που επιτρέπουν μόνο στα τρωκτικά να εισέλθουν για να τραφούν με το δόλωμα (ποντικοφάρμακο). Το δόλωμα που χρησιμοποιείται στην μυοκτονία είναι ισχυρό αντιπηκτικό φάρμακο ενός γεύματος. Κατά την μυοκτονία η τοποθέτηση των δολωματικών σταθμών γίνεται από τα έμπειρα συνεργεία της εταιρείας.

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε