Απολύμανση κομμωτηρίων – κουρείων στην Αθήνα από 30€

Απολύμανση κομμωτηρίων – κουρείων.

Απολύμανση κομμωτηρίων – κουρείων με την χρήση ασφαλών μη τοξικών σκευασμάτων η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις, απεντομώσεις, σε κομμωτήρια – κουρεία με εφαρμογές χαμηλής τοξικότητας που παρέχουν ασφάλεια.

Απολύμανση κομμωτηρίων για κορονοϊό – covid 19

Απολύμανση κομμωτηρίων - κουρείων στην Αθήνα για κορονοϊό - covid-19

Απολυμάνσεις κομμωτηρίων – κουρείων.

Απολύμανση κομμωτηρίων – κουρείων με την Fast Service…

Ασφάλεια.. απολύμανση για κορονοϊό, μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

Εμπειρία.. απεντόμωση για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, σφήκες, κουνούπια με ασφάλεια από το 1995.

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στις  απολυμάνσεις κομμωτηρίων έχουμε χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου παροχή.

Αποτέλεσμα.. H Fast Service έχει την εμπειρία και διενεργεί απολυμάνσεις, απεντομώσεις σε κομμωτήρια και κουρεία με νέας γενιάς πιστοποιημένα σκευάσματα.

Πιστοποιημένη απολύμανση κομμωτηρίων

Απολύμανση κομμωτηρίων με ISO:9001

Από τις πρώτες εταιρείες απολυμάνσεων πιστοποιηθήκαμε με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, παρέχουμε στα κομμωτήρια, ασφαλείς και εξειδικευμένες οικολογικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Για τις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες απασχολούμε ειδικούς επιστήμονες (γεωπόνους, επόπτες δημόσιας υγείας κ.α.) διαθέτουμε άδεια καταπολέμησης εντόμων σε κατοικημένους χώρους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η επιλογή, αγορά των σκευασμάτων υγειονομικής σημασίας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια, με γνώμονα την ασφάλεια την φιλικότητα των οικολογικών απολυμάνσεων σε ανθρώπους, ζώα και οικοσύστημα.

Απολυμάνσεις κομμωτηρίων με χαμηλή πίεση

Σε επαγγελματικούς χώρους όπως τα κομμωτήρια και τα κουρεία συστήνετε οι απολυμάνσεις, απεντομώσεις να γίνετε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης, το εντομοκτόνο διάλυμα διοχετεύεται στις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν.

Ψεκάζονται οι γωνίες οι σχισμές τα φρεάτια και γενικότερα οι επιφάνειες με εμφανή σημάδια ύπαρξης εστιών εντόμων.

Το συγκεκριμένο είδος ψεκασμού, εφαρμόζετε με την χρήση ασφαλών εντομοκτόνων υψηλής υγειονομικής σημασίας και υψηλών προδιαγραφών, έχουν την δυνατότητα να καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να επιβαρύνουν τόσο άνθρωπο όσο και το περιβάλλον.

Απολύμανση ζήσε την καθαριότητα..

Απολύμανση κομμωτηρίων για κορονοϊό με χαμηλές τιμές.

Νιώσε ασφαλής..

Απολύμανση για ιούς, μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς, κρατήστε το κομμωτήριο καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια και ιούς.

Απολύμανση κομμωτηρίων δεν την αμελούμε…

Απολύμανση κομμωτηρίων

Απολύμανση για μικρόβια, ιούς και παθογόνους μικροοργανισμούς σε κομμωτήρια και κουρεία, είναι επιβεβλημένη και πολύ σημαντική, διατηρεί την υγιεινή του επαγγελματικού χώρου και προσφέρει καθαριότητα. Ασθένειες, επιδημίες, και μικρόβια συμπεριλαμβανομένου και του κορονοϊού “απειλούν” την υγεία των ανθρώπων, ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους.

Απεντόμωση κομμωτηρίων

Κλείστε την πόρτα στα έντομα, η απεντόμωση κομμωτηρίων για κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, κουνούπια κ.α επιβάλλετε να γίνεται κατ ελάχιστο δύο (2) φορές στο έτος, ιδανικές περίοδοι είναι η Άνοιξη και το φθινόπωρο, Ο ψεκασμός στο κομμωτήριο γίνεται σε φρεάτια, στο χώρο του καταστήματος και σε χώρους σκοτεινούς με υγρασία, έντομα όπως οι κατσαρίδες μεταφέρουν μικρόβια από τις αποχετεύσεις.

Απολύμανση κομμωτηρίων μαζί μας.

Απολύμανση κομμωτηρίων - απεντόμωση κομμωτηρίων

Απολύμανση κομμωτηρίων εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση κομμωτηρίων με χαμηλές τιμές

Απολύμανση κομμωτηρίων γρήγορα, με ασφάλεια και αποτέλεσμα

Απολύμανση - απεντόμωση κουρείων

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση για κομμωτήρια και κουρεία.

Απολύμανση για ποντίκια σε κομμωτήρια

Οικολογική.. απολύμανση σε κομμωτήρια και κουρεία με χαμηλή τοξικότητα.

Απολύμανση κομμωτηρίων – κουρείων… χρηστικές συμβουλές…

Πότε πρέπει να γίνετε η απολύμανση κομμωτηρίων

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που διαφοροποιούν το χρόνο που πρέπει να γίνετε η απολύμανση κομμωτηρίων – κουρείων οι τακτικές ετήσιες απολυμάνσεις θα πρέπει να γίνονται δύο φορές το έτος στις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο, όμως, υπάρχουν και άλλοι παράγονται που διαφοροποιούν τα χρονικά διαστήματα όπως:

  • Η μόλυνση του επαγγελματικού χώρου από κοριούς, ψύλλους, τσιμπούρια, κουνούπια οι συγκεκριμένες απεντομώσεις θα πρέπει να γίνονται με την εμφάνιση των εντόμων.
  • Η εμφάνιση ποντικιών, η μυοκτονία θα πρέπει να γίνει με την εμφάνιση των τρωκτικών άσχετα με την χρονική περίοδο.
  • Προσβολή από μικρόβια και ιούς, όπως κοξάκκι, μηνιγγίτιδα, κορονοϊός (covid 19), σαλμονέλα κ.α η απολύμανση στον επαγγελματικό χώρο για τους παθογόνους μικροοργανισμούς θα πρέπει να γίνει όταν υπάρξει προσβολής.

Κατά βάση η προληπτική απολύμανση κομμωτηρίων θα πρέπει να γίνετε δύο φορές το έτος στις συγκεκριμένες εποχές που έχουμε και την εμφάνιση των κατσαρίδων.

Ο προληπτικές απολυμάνσεις που γίνεται 2 φορές το έτος δεν ισχύουν για όλους του επαγγελματικούς χώρους. Επαγγελματικοί χώροι όπως εστίαση, τροφίμων, ξενοδοχείων, κουρείων κ.α. οι συχνότητα των προληπτικών απολυμάνσεων προβλέπονται από την υγειονομική νομοθεσία.

Απολύμανση κoμμωτηρίων τι να προσέξουμε..

Τα εντομοκτόνα κατά κανόνα είναι σκευάσματα που διαλύονται σε νερό με αντίστοιχη αναλογία, τα εντομοκτόνα ψεκάζονται σε συγκεκριμένους χώρους προκειμένου να εξοντωθούν τα έντομα, μετά την απολύμανση στην επιχείρηση θα πρέπει για κάποιο χρονικό διάστημα να μην καθαρίσουμε τους χώρους που έγινε η εφαρμογή απολύμανσης.

Μετά την απολύμανση επαγγελματικών χώρων θα πρέπει να μην ξεπλυθεί τουλάχιστον για μία εβδομάδα, όσο περισσότερο αφήνουμε τα εντομοκτόνα να δράσουν τόσο περισσότερο αποτέλεσμα θα έχουμε μετά την απολύμανση της επιχείρησης.

Στην περίπτωση της μυοκτονίας δεν αγγίζουμε τα δολώματα των ποντικιών και δεν τα μετακινούμε από τους χώρους που έχουν τοποθετηθεί.

Απολύμανση κομμωτηρίων για ιούς

Αναλαμβάνουμε την απολύμανση κομμωτηρίων - κουρείων για μικρόβια, ιούς, κορονοϊό (covid 19) με οικονομικές τιμές, οριστικό αποτέλεσμα, πιστοποίηση ISO: 9001

Πόσο διαρκεί η απολύμανση σε επιχειρήσεις

Τα αποτελέσματα από την απολύμανση επαγγελματικών χώρων - επιχειρήσεων έχει διάρκεια περίπου πέντε (5) με έξη (6) μήνες.

Χρονική διάρκεια της εφαρμογής

Για να ολοκληρωθεί η απολύμανση κομμωτηρίου έως 50 τετραγωνικά μέτρα θα χρειασθούν 15 με 25 λεπτά της ώρας.

Ιδανική εποχή για την απολύμανση κομμωτηρίων

Ιδανική εποχή για την απολύμανση επαγγελματικών χώρων είναι η Άνοιξη και συγκεκριμένα οι μήνες Απρίλιος και Μάιος.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολύμανση για ποντίκια σε κομμωτήρια με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Μυοκτονίες κομμωτηρίων - δείτε απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Απολύμανση κομμωτηρίων με φθηνές τιμές - δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απεντόμωση κομμωτηρίων - απεντόμωση κουρείων - Δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απεντόμωση κομμωτηρίων με φθηνές τιμές - δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απολύμανση κομμωτηρίων - απολύμανση κουρείων - Δείτε καθαρισμούς

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε