Απολύμανση για σφήκες – καταπολέμηση από 40€

Απολύμανση για σφήκες

Στόχος της εταιρείας είναι η αποτελεσματική και πιστοποιήμενη απολύμανση για σφήκες, σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, με ασφάλεια και χαμηλές τιμές.

Απολύμανση για σφήκες - ψεκασμός για σφήκες με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Απολύμανση για σφήκες.. δίνουμε λύση..

Στην FAST SERVICE, έχουμε εμπειρία στην καταπολέμηση σφηκών (απολυμάνσεις για σφήκες) από το 1995, διενεργούμε εφαρμογές για σφήκες με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Απολύμανση για σφήκες από το 1995..

Ασφάλεια.. Πιστοποιημένη εταιρεία απολυμάνσεων με ISO: 9001, παρέχει ασφαλείς και αποτελεσματικές απολυμάνσεις για σφήκες.

Εμπειρία.. Διενεργεί απεντόμωση για σφήκες, απολυμάνσεις για παθογόνους μικροοργανισμούς και μυοκτονίες με ασφάλεια από το 1995.

Αποτέλεσμα.. Στην απολύμανση για σφήκες χρησιμοποιεί πιστοποιήμενα σκευάσματα νέας γενιά, οι εφαρμογές βασίζονται σε πρωτόκολλα εργασίας.

Οικονομία.. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια στην καταπολέμηση σφηκών και άλλων εντόμων διατηρεί χαμηλές τιμές και υψηλού επιπέδου εφαρμογές απολύμανσης.

Απολύμανση για σφήκες δεν την αμελούμε…

Καταπολέμηση σφηκών και προσβολή

Οι σφήκες κατασκευάζουν φωλιές σε απρόβλεπτα μέρη, προτιμούν σημεία με άμεση πρόσβαση σε τροφή και νερό. Όλοι οι χώροι είναι στόχοι των σφηκών όπως σπίτια, πολυκατοικίες, αποθήκες, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, κήποι, πάρκα. Για να έχουμε οριστικό αποτέλεσμα στην απολύμανση για σφήκες θα πρέπει να βρεθεί η φωλιά τους.

Παρατηρώντας τις πτήσεις τους και τα σημεία που δημιουργούν όχληση, εύκολα οδηγούμαστε στις φωλιές και τα σημεία που πρέπει να εστιάσουμε κατά τον ψεκασμό για σφήκες. Μπορούν να γίνουν επιθετικές υπερασπίζοντας την φωλιά τους, φροντίζουμε να μην πλησιάσουμε χωρίς κατάλληλη ενδυμασία και προστασία.

Τσίμπημα σφήκας

Η σφήκα δεν μεταφέρει ασθένειες στον άνθρωπο, το τσίμπημα της είναι επώδυνο, προκαλεί οίδημα και φλεγμονή από τις μολυσμένες πηγές τροφής της. Τα αλλεργικά, στο δηλητήριο της σφήκας, άτομα αντιμετωπίζουν κίνδυνο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο από αναφυλακτικό σοκ.

Έμμεση αλλεργική αντίδραση μπορεί να προκληθεί από το τσίμπημα αν το άτομο είναι αλλεργικό σε κάτι που ‘επισκέφτηκε΄’ η σφήκα νωρίτερα. Τα συμπτώματα σε αλλεργικά άτομα είναι υπερβολικό οίδημα, εξανθήματα, κνησμός σε όλο το σώμα, ζάλη, δύσπνοια, πτώση της αρτηριακής πίεσης. Άμεσα χορηγούνται στο άτομο οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρεται στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Απολύμανση για σφήκες σε σπίτια και διαμερίσματα…

Απολύμανση για σφήκες - ψεκασμός για σφήκες στην Αθήνα

Απολυμάνσεις για σφήκες σε σπίτια και διαμερίσματα

Τις σφήκες θα τις συναντήσουμε σε όλους τους χώρους όπως σπίτια, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, στάβλους, super markets, αποθήκες, εργοστάσια, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, πάρκα, κήποι κλπ. αυτοί οι χώροι μπορεί ανά πάσα στιγμή να προσβληθούν από σφήκες.

Αποφύγετε να πλησιάσετε την φωλιά, και σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσετε να την καταστρέψετε, οι σφήκες όταν αισθανθούν απειλή γίνονται επιθετικές.

Οι σφήκες αναπαράγονται με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς, η λήψη μέτρων καταπολέμησης είναι απαραίτητη και στις περισσότερες φορές επιβεβλημένη.

Η απολύμανση για σφήκες θα πρέπει να περιλαμβάνει και την καταστροφή της φωλιάς, στην περίπτωση που δεν καταστραφεί η φωλιά το πρόβλημα δεν θα λυθεί.

 

Απολύμανση για σφήκες με παιδιά ή κατοικίδια…

Απολύμανση για σφήκες με παιδιά ή κατοικίδια

Η καταπολέμηση σφηκών με παιδιά θεωρείτε εντελώς ακίνδυνη, θα πρέπει όμως να τηρούνται βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας:

 • Στην διάρκεια που εφαρμόζετε η απολύμανση για σφήκες τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκτός του χώρου που διενεργείτε.
 • Μετά την εφαρμογή και για μισή ώρα τα παιδιά παραμένουν εκτός του χώρου που απολυμάνθηκε.
 • Τα παιδιά δεν πρέπει να αγγίξουν τον ψεκασμένο χώρο ή αντικείμενα που έχουν ψεκαστεί.
 • Εάν υπάρχει αλλεργικό παιδί θα πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία πριν από την απολύμανση.

Τα κατοικίδια, όπως οι γάτες, έχουν την τάση να κυνηγούν τις σφήκες. Πριν την απολύμανση για σφήκες φροντίζουμε να τα απομακρύνουμε από τον προσβεβλημένο χώρο για να αποτρέψουμε πιθανή ‘επίθεση’ των σφηκών στα κατοικίδια.

Η καταπολέμηση σφηκών με κατοικίδια είναι απόλυτα ασφαλής διαδικασία, τα κατοικίδια δεν αγγίζουν και δεν γλύφουν ψεκασμένες επιφάνειες. Κατά την διάρκεια του ψεκασμού κρατάμε το κατοικίδιο εκτός του χώρου που γίνετε η εφαρμογή και το επιστρέφουμε μόλις στεγνώσει το εντομοκτόνο.

Απολύμανση για σφήκες με φθηνές τιμές με παιδιά ή κατοικίδια

Χαρακτηριστικά σφηκών & επικινδυνότητα σφηκών

Χαρακτηριστικά σφηκών

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο, κεντροφόρο. Οι σφήκες έχουν ελάχιστο τρίχωμα με πολύ έντονο χρωματισμό. Οι σφήκες σε σχέση με τις μέλισσες δείχνουν πάνοπλες και είναι κυνηγοί άλλων εντόμων, μεταξύ αυτών και των μελισσών. Η σφήκα σε αντίθεση με την μέλισσα επιβιώνει μετά από τσίμπημα.

Δημιουργούν κι αυτές φωλιές που μοιάζουν με εξάγωνα κελιά όπως και οι μέλισσες οι οποίες είναι γκρίζες. Σχηματίζουν κοινωνίες αλλά πολύ μικρότερες σε πληθυσμό από αυτές των μελισσών.

Όπως και σε άλλα υμενόπτερα έτσι και στις σφήκες τα φύλα είναι πολύ διαφορετικά γενετικά. Ανατομικά επίσης υπάρχει παραλλαγή μεταξύ των διαφορετικών ειδών σφήκας. Όπως όλα τα έντομα έτσι και οι σφήκες έχουν εξωτερικό εξωσκελετό, ο οποίος καλύπτει τρία μέρη, το κεφάλι, το μετάσωμα και το μεσόσωμα. Οι σφήκες έχουν μεταξύ των τριών αυτών μερών του σώματός τους μια συνδετική περιοχή όπου ενώνει τα τρία αυτά μέρη, γνωστός ως μίσχος.

Επικινδυνότητα σφηκών

Το δηλητήριο της σφήκας δεν θεωρείται επικίνδυνο εκτός εάν το άτομο είναι αλλεργικό, το τσούξιμο είναι από τα πρώτα συμπτώματα που προκαλεί το τσίμπημα, ακολουθούν ο πόνος, και το οίδημα που θα προκαλέσει η φλεγμονή από το τσίμπημα, κίνδυνο μπορεί να αντιμετωπίσουν άτομα αλλεργικά στο τσίμπημα της σφήκας.

Σε άτομα που έχουν αλλεργία στο τσίμπημα της σφήκας μπορεί να οδηγήσει έως και στον θάνατο από αναφυλακτικό σοκ. Αμέσως μετά το τσίμπημα το άτομο θα εμφανίσει οίδημα σε υπερβολικό βαθμό, εξανθήματα, κνησμό γενικευμένο σε όλο το σώμα, ζάλη, και δύσπνοια, επίσης μπορεί να υπάρχει η αίσθηση σφιξίματος στο στήθος, με αποτέλεσμα να πέφτει η αρτηριακή πίεση του ατόμου.

Μετά από τσίμπημα σφήκας προσπαθήστε να αφαιρέσετε το κεντρί, μειώνει το πρήξιμο και την φλεγμονή, στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό τοποθετήστε στην περιοχή του τσιμπήματος ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Οικολογική απολύμανση για σφήκες με ασφάλεια…

Απολύμανση για σφήκες - ψεκασμός για σφήκες με φθηνές τιμές

Εφαρμογές για την απολύμανση σφηκών

Η απολύμανση για σφήκες σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους γίνεται με υδατοδιαλυτά φάρμακα με την μέθοδο του ψεκασμού. Κατά την εφαρμογή ψεκάζεται το σημείο όπου υπάρχει ή φωλιά.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απεντόμωση σφηκών, είναι νέας γενιάς και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους, είναι πολύ φιλικά και δεν χρειάζεται να απομακρυνθούμε από το χώρο κατά την διάρκεια της εφαρμογής.

Τα εντομοκτόνα φάρμακα έχουν χαμηλή τοξικότητα, ελάχιστη υπολειμματική δράση και χαρακτηρίζονται ως οικολογικά.

Απολύμανση για σφήκες (ψεκασμός) σε Αθήνα και Πειραιά…

Απολύμανση για σφήκες - ψεκασμός για σφήκες με παιδιά

Απολύμανση για σφήκες
εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση για σφήκες - ψεκασμός για σφήκες σε σπίτια - διαμερίσματα - πολυκατοικίες

Απολύμανση για σφήκες με ασφάλεια σε σπίτια, διαμερίσματα με παιδιά ή κατοικίδια.

Απολύμανση για σφήκες - ψεκασμός για σφήκες σε όλη την Αθήνα

Πιστοποιημένη με ISO:9001 απολύμανση για σφήκες με την μέθοδο του ψεκασμού.

Απολύμανση για σφήκες - ψεκασμός για σφήκες με κατοικίδια

Οικολογική.. απεντόμωση σφηκών με χαμηλή τοξικότητα.

Διαφορές σφήκας και μέλισσας

Χαρακτηριστικά μέλισσας

Απολυμάνσεις για σφήκες –απεντόμωση για σφήκες-απεντόμωση σφηκών

 • Το σώμα της είναι χνουδωτό, με ήπιο κίτρινο και μαύρο χρώμα.
 • Δεν είναι αρπαχτικό έντομο, δεν αποτελεί εχθρό άλλου εντόμου.
 • Ζει σε οργανωμένες κοινωνίες, έως και 40.000 άτομα.
 • Συλλέγει νέκταρ και τρέφεται με μέλι.
 • Μετά το τσίμπημα αποκολλάται το κεντρί της με τον σάκο δηλητηρίου και πεθαίνει.
 • Απαγορεύεται η απολύμανση για μέλισσες, απευθυνόμαστε σε μελισσοκόμους αν εντοπίσουμε φωλιά τους.

Χαρακτηριστικά σφήκας

Απεντομώσεις για σφήκες- απεντομώσεις σφηκών- απολύμανση σφηκών

 • Το σώμα της έχει ελάχιστο τρίχωμα με έντονο κίτρινο και μαύρο χρώμα.
 • Είναι αρπαχτικό έντομο αποτελεί εχθρό για πολλά είδη, όπως και την μέλισσα.
 • Ζει σε μικρότερες κοινωνίες ή μοναχικά.
 • Τρέφεται με υπολείμματα τροφών, νεκρά ζώα, κρέας, γλυκαντικές ουσίες.
 • Μετά το τσίμπημα δεν χάνει το κεντρί της, μπορεί να τσιμπήσει πολλές φορές τον στόχο της.
 • Η απολύμανση για σφήκες δεν απαγορεύεται.

Επαγγελματική απεντόμωση για σφήκες.. περισσότερη ενημέρωση..

Επαγγελματική απεντόμωση

Μετά από την διαπίστωση ύπαρξης σφηκών στον χώρο, θα πρέπει να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία απεντόμωσης η οποία να ειδικεύεται στην αντιμετώπιση τους για να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Η σωστή διαδικασία είναι να γίνεται απολύμανση για σφήκες στον χώρο και ταυτόχρονα καταστροφή της φωλιάς προκειμένου να έχουμε οριστική καταπολέμηση των σφηκών.

Μετά την απολύμανση απομακρύνουμε τα κατοικίδια, οι γάτες και οι σκύλοι έχουν την τάση να θέλουν να παίξουν με τις σφήκες όταν βρίσκονται στο έδαφος λίγο πριν ψοφήσουν.

Μετά την αποξήλωση της φωλιάς και εφόσον έχουν περάσει 45 λεπτά της ώρας σκουπίζουμε σχολαστικά τις ψόφιες σφήκες που βρίσκονται στο έδαφος.

Τσίμπημα σφήκας

Το δηλητήριο της σφήκας δεν είναι επικίνδυνο, μετά το τσίμπημα αυτό που ενοχλεί είναι το τσούξιμο, ο πόνος, και το οίδημα που θα προκαλέσει η φλεγμονή από το τσίμπημα, κίνδυνο μπορεί να αντιμετωπίσουν άτομα αλλεργικά στο τσίμπημα της σφήκας.

Αλλεργία στο τσίμπημα της σφήκας

Σε άτομα που έχουν αλλεργία στο τσίμπημα της σφήκας μπορεί να οδηγήσει έως και στον θάνατο από αναφυλακτικό σοκ.

Απεντόμωση με την Fast Service

Στόχος της εταιρείας είναι η αποτελεσματική και πιστοποιημένη απολύμανση για σφήκες, σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, με ασφάλεια και χαμηλές τιμές.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολυμάνσεις για σφήκες | ψεκασμός για σφήκες | καυστήρες

Καυστήρες

Απεντόμωση για σφήκες | απεντομώσεις για σφήκες | απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Ψεκασμος σφηκών | Απολύμανση για σφήκες στο σπίτι |\Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση σφηκών | απολυμάνσεις σφηκών | κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση για σφήκες | απεντόμωση σφήκες | Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απεντόμωση σφηκών | απεντομώσεις σφηκών | καθαρισμοί

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε