Απολύμανση για ποντίκια – Μυοκτονία από 20€

Μυοκτονία με την Fast Service

Η FAST SERVICE δραστηριοποιείται στην Αθήνα σε απολύμανση για ποντίκια (μυοκτονία) για την καταπολέμηση ποντικιών & αρουραίων με αξιοπιστία από το 1995 με οικονομικές τιμές. Με την χρήση ανθεκτικών πλαστικών δολωματικών σταθμών και αξιόπιστα δολώματα πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα.

Απολύμανση για ποντίκια και μυοκτονία στην Αθήνα από 20 ευρώ

Δωρεάν απολύμανση για ποντίκια και μυοκτονία σε πολυκατοικίες

Κερδίστε δωρεάν απολύμανση για ποντίκια και μυοκτονία με τα πακέτα εργασιών τις εταιρείας, δείτε περισσότερα

Η απολύμανση για ποντίκια γίνετε 2 φορές στο έτος…

Τα ποντίκια ..
μεταφέρουν στον άνθρωπο επικίνδυνες ασθένειες, μπορεί να προκαλέσουν τροφικές δηλητηριάσεις, αλλεργίες ακόμη και θάνατο.

Tο δάγκωμα.. από ποντίκι θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο αφού μπορεί να μεταφέρει στον άνθρωπο λεπτοσπείρωση.

Η μυοκτονία.. γίνεται με την εμφάνιση των ποντικιών ή με τον εντοπισμό περιττωμάτων.

Συνεργείο μυοκτονίας.. η Fast Service διενεργεί πιστοποιημένες μυοκτονίες και απολυμάνσεις για ποντίκια, ασφαλείς για ενήλικες, παιδιά ή κατοικίδια.

Απολύμανση για ποντίκια στο σπίτι ή την πολυκατοικία

Απολύμανση για ποντίκια, δολωματικοί σταθμοί.

Στην μυοκτονία χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς. Ιδιαίτερα ανθεκτικές συσκευές από άθραυστο πλαστικό

Οι δολωματικοί σταθμοί τροφοδοτούνται με ιδιαίτερα ελκυστική τροφή για τα ποντίκια τροφή (ποντικοφάρμακο) τοποθετούνται σε όλους τους κατοικημένους χώρους όπως σπίτια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, καταστήματα, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί κλειδώνουν και είναι αδύνατη η πρόσβαση από ενήλικους, παιδιά ή κατοικίδια στην τοξική ουσία που περιέχουν, χρειάζονται ειδικό κλειδί για να ανοίξουν τον σταθμό.

Από τις πλαϊνές οπές, επιτρέπουν την είσοδο στα ποντίκια για να τραφούν το δόλωμα (ποντικοφάρμακο). Η ανατροφοδότηση με ποντικοφάρμακο γίνεται με το ειδικό κλειδί.

Τα ποντικοφάρμακα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για ποντίκια – μυοκτονία είναι νέας γενιάς, ιδιαίτερα ελκυστικά στα ποντίκια, ασφαλή και εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους.

Μετά από τις μυοκτονία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την απολύμανση για ποντίκια, καταπολεμά μικρόβια, ιούς και ασθένειες που μεταφέρουν τα ποντίκια.

Απολύμανση για ποντίκια με τα πακέτα εργασιών

Απολύμανση για ποντίκια με τα πακέτα της εταιρείας

Πακέτα εργασιών για πολυκατοικίες, προσφέρουν λύσεις, οικονομία, ταχύτητα, και δωρεάν εργασίες, κερδίστε δωρεάν απεντομώσεις και εξοικονομήστε χρήματα για την πολυκατοικία.

Με χαμηλό κόστος σας προσφέρουν δύο απεντομώσεις, απολυμάνσεις και μυοκτονίες ανά έτος απλά, οικονομικά και με ασφάλεια, είμαστε πιστοποιημένη εταιρεία με ISO: 9001.

Εκτός από τις απολυμάνσεις για ποντίκια το πακέτο εργασιών για πολυκατοικίες περιλαμβάνει την συντήρηση πυροσβεστήρων, την έκδοση κοινοχρήστων, την συντήρηση του καυστήρα   την απολύμανση για μικροοργανισμούς.

Οι απεντομώσεις του πακέτου εργασιών αναφέρονται στον ψεκασμό, και όχι την χρήση τζελ ή άλλον μεθόδων απεντόμωσης.

Με τα πακέτα εργασιών η εταιρεία ευελπιστεί να βοηθήσει ουσιαστικά τα κτίρια και τις πολυκατοικίες στην χαμηλότερη κατανομή των μηνιαίων εξόδων, και ταυτόχρονα να καλύπτει όλες τις αναγκαίες για το κτίριο υπηρεσίες.

Απολύμανση για ποντίκια – μυοκτονία σε όλη την Αθήνα…

Απολύμανση για ποντίκια - μυοκτονία με φθηνές τιμές

Μυοκτονία
για τρωκτικά σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση για ποντίκια με παιδιά ή κατοικίδια

Απολύμανση για ποντίκια σε σπίτια, πολυκατοικίες επαγγ. χώρους με παιδιά ή κατοικίδια

Μυοκτονία - Μυοκτονίες στην αθήνα

Πιστοποιημένες.. απολυμάνσεις για ποντίκια σε σπίτια & πολυκατοικίες.

Απολύμανση για ποντίκια στην αθήνα

Μυοκτονίες από έμπειρα συνεργεία με οικολογικά σκευάσματα.

Ισχυρά δολώματα ποντικιών.. αποτελεσματικές μυοκτονίες

Δολώματα ποντικιών στις μυοκτονίες

Αντιπηκτικά δολώματα ποντικιών, ενός γεύματος, πολύ δραστικά για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Κατάλληλα στην μυοκτονία για ποντίκια ή αρουραίους χρησιμοποιούνται σε σπίτια, αποθήκες, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσιους χώρους, χωράφια κ.α.

Διατίθεται ετοιμόχρηστο σε μορφή καραμέλας (κόκκινης πάστας) και τοποθετείται εντός των δολωματικών σταθμών πριν την μυοκτονία

Η δολωματικοί σταθμοί στις μυοκτονίες πωλούνται μαζί με τα δολώματα και τοποθετούνται από τα συνεργεία μυοκτονίας της εταιρείας σε σημεία που υπάρχει πρόβλημα.

Αξιοσημείωτο των δολωμάτων στην μυοκτονία είναι ότι οι ποντικοί δεν μυρίζουν όταν ψοφήσουν, έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα κακοσμίας ή μικροβίων με την κατάποση των δολωμάτων από τα ποντίκια.

Στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών που έχουν οι επαγγελματικοί χώροι, παρέχουμε φάκελο παρασιτοκτονίας για κάθε επαγγελματία, το επιστημονικό προσωπικό μελετά και συντάσσει τον φάκελο και τον παραδίδει έτοιμο στον πελάτη για κάθε υγειονομικό έλεγχο.

Τα ποντίκια μεταφέρουν ασθένειες

Ασθένειες από ποντίκια.

Το δάγκωμα ή επαφή με ποντικό δεν είναι αθώα.. οι επιπτώσεις μπορεί να είναι μέχρι και θανατηφόρες για τον άνθρωπο.

Τα ποντίκια μεταφέρουν σοβαρές έως θανατηφόρες ασθένειες, είτε με το δάγκωμα του ποντικού, είτε μέσω ορισμένων ξενιστών όπως ο ψύλλος ή μέσω επιμόλυνσης που προκαλούν με τα κόπρανα και τα ούρα τους στα τρόφιμα.

  • Λεπτοσπείρωση.
  • Tυφοειδή πυρετό.
  • Πανώλη.
  • Σαλμονέλωση.

Εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα χάρη στην εμπειρία της εταιρείας, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν από το συνεργείο μυοκτονίας. Στην μυοκτονία πολύτιμη είναι και η δική σας καλή συνεργασία, ακολουθώντας τις συμβουλές των επιστημονικών συνεργατών θα έχουμε άριστο αποτέλεσμα.

Είδη δολωματικών σταθμών…

Απολύμανση ποντικιών στην Αθήνα με τριγωνικούς δολωματικούς σταθμούς

Απολύμανση για ποντίκια
με τριγωνικούς δολωματικούς σταθμούς.

Απολύμανση ποντικιών στην Αθήνα με κυλινδρικούς δολωματικούς σταθμούς.

Απολύμανση για ποντίκια με κυκλικούς δολωματικούς σταθμούς.

Απολύμανση ποντικιών στην Αθήνα με τετράγωνους δολωματικούς σταθμούς.

Απολύμανση για ποντίκια.. με τριγωνικούς τετράγωνους σταθμούς.

Μυοκτονίες - μυοκτονία στην Αθήνα με τετράγωνους δολωματικούς σταθμούς με κλειδί.

Απολύμανση για ποντίκια με τριγωνικούς δολωματικούς σταθμούς με κλειδί.

Χαρακτηριστικά ποντικιών

Απολύμανση για ποντίκια με παιδιά ή κατοικίδια.

Χαρακτηριστικά ποντικιών – αρουραίων

Το ποντίκια είναι μικρά ζώα της κλάσης των θηλαστικών και της τάξης των τρωκτικών.

Τα ποντίκια είναι το πιο γνωστά και το πιο διαδεδομένα τρωκτικά στον κόσμο. Το ποντίκια είναι συνήθως χρώματος γκρι, καφέ και μαύρο. Το μήκος του σώματος ενός ενήλικου ποντικού, κυμαίνεται από 6 έως 10 εκ.

Η ουρά τους συνήθως είναι λίγο μεγαλύτερη από το μισό μήκος του σώματός τους. Τα μουστάκια του ποντικού λειτουργούν σαν όργανα αφής και του δίνουν την πλήρη αίσθηση του χώρου στον οποίο βρίσκεται και κινείται.

Το ποντίκι είναι πολύ γόνιμο, και μπορεί να αναπαραχθεί καθ ‘όλη την διάρκεια του έτους. Το θηλυκό γεννά 4 έως 8 φορές το χρόνο, από 7 έως 10 μικρά κάθε φορά.

Συχνές ερωτήσεις πελατών..

Απολύμανση για ποντίκια, αποτέλεσμα

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας στην μυοκτονία είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο στο να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά τρωκτικά που έχουν εισβάλει στον χώρο σας. Με καλή συνεργασία και από εσάς, ακολουθώντας τις οδηγίες μας, θα έχετε μια άριστη μυοκτονία.

Ραντεβού για μυοκτονία

Για την καταπολέμηση ποντικιών – αρουραίων με τηλεφωνική κλήση στην εταιρεία μας μπορείτε να ορίσετε ορισμένη ώρα και ημέρα που σας εξυπηρετεί για την πραγματοποίηση της εφαρμογής στον χώρο.

Κόστος μυοκτονίας

Το κόστος για μια μυοκτονία ξεκινά από 20€ αλλά δεν είναι σταθερό, διαμορφώνετε ανάλογα το πρόβλημα και τα τετραγωνικά, συνεπώς ανάλογα το πρόβλημα ίσως χρειασθούν περισσότερες από μια μυοκτονία.

Μυοκτονία με χαμηλές τιμές

Στην καταπολέμηση των ποντικιών και των αρουραίων και στην απολύμανση για ποντίκια διατηρούμε χαμηλές τιμές με εξειδικευμένα σκευάσματα

Η προληπτική μυοκτονίες

Προλαμβάνουμε.. με την προληπτική μυοκτονία προλαμβάνουμε την εμφάνιση των ποντικιών, είναι σημαντικό να τοποθετούμε ειδικά δολώματα (ποντικοφάρμακο) σε "ύποπτους" χώρους.

Τρόπος καταπολέμησης των ποντικιών

α)Ποντικοφάρμακα. Η αντιμετώπιση των ποντικιών με δολώματα είναι η πιο ουσιαστική λύση, τα αιμολυτικά δολώματα είναι πολύ ελκυστικά για τα τρωκτικά και έχουν άμεσο αποτέλεσμα. β) Δολωματικοί σταθμοί Ιδιαίτερα ανθεκτικοί πλαστικοί σταθμοί προστατεύουν το δόλωμα από τις καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα κρατούν μακριά κατοικίδια και παιδιά

Επιλέξτε άλλη εργασία.

Απολύμανση για ποντίκια - Μυοκτονίες με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε καυστήρες

Καυστήρες

Απολύμανση για ποντίκια - Μυοκτονίες με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Απολύμανση για ποντίκια - Μυοκτονίες με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση για ποντίκια - Μυοκτονίες με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση για ποντίκια - Μυοκτονίες με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απολύμανση για ποντίκια - Μυοκτονίες με φθηνές τιμές στην Αθήνα - δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Τελευταία άρθρα
Scroll to Top
Καλέστε