Απολύμανση για κατσαρίδες – απεντόμωση από 20€

Απολύμανση για κατσαρίδες

Απολύμανση για κατσαρίδες από την Fast Service με φθηνές τιμές, άμεσα και με πιστοποίηση. Το επιστημονικό προσωπικό και οι εκπρόσωποι της εταιρείας είναι στην διάθεση σας να λύσουν οποιαδήποτε απορία.

Φθηνή απεντόμωση κατσαρίδων στο σπίτι με παιδιά ή κατοικίδια

Απεντόμωση κατσαρίδων.. δίνουμε λύση..

Στην Fast Service ΕΤΕ χρησιμοποιούμε ασφαλή σκευάσματα για το αστικό περιβάλλον και τους χώρους που εκτελούνται οι εφαρμογές για την απεντόμωση κατσαρίδων.

Απολύμανση για κατσαρίδες…

Ασθένειες..
οι κατσαρίδες ευθύνονται για την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, για τροφικές δηλητηριάσεις και αναπνευστικά προβλήματα.

Εφαρμογή.. σε μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα και ο Πειραιάς, εφόσον παρατηρηθεί κρούσμα, η απολύμανση για κατσαρίδες γίνεται άμεσα.

Περίοδος εφαρμογής.. Η απεντόμωση κατσαρίδων στο σπίτι γίνεται δύο φορές το χρόνο, συνήθως άνοιξη και φθινόπωρο. Σε επαγγελματικούς χώρους γίνεται πιο συχνά.

Απολύμανση.. διενεργούμε την κατάλληλη εφαρμογή απεντόμωσης κατσαρίδων, ανάλογα με το είδος που έχει εισβάλει στον χώρο.

Απολύμανση για κατσαρίδες … με παιδιά ή κατοκίδια

Απολύμανση για κατσαρίδες με παιδιά και κατοικίδια - ψεκασμός για κατσαρίδες

Απολύμανση για κατσαρίδες με παιδιά ή κατοικίδια

Η απολύμανση για κατσαρίδες στο σπίτι, με παιδιά ή ζώα, είναι ακίνδυνη όταν γίνεται από επαγγελματίες και πιστοποιημένα συνεργεία απεντομώσεων. Χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις και κατάλληλα εντομοκτόνα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μόνοι μας σε απολύμανση κατσαρίδων στο σπίτι.

Στην Fast Service ΕΤΕ βάζουμε αυστηρά κριτήρια στην επιλογή φαρμάκων για τις απεντομώσεις κατσαρίδων. Τα εντομοκτόνα φάρμακα πρέπει να είναι κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ., με χαμηλή τοξικότητα και ‘φιλικά’ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι απολυμαντές της εταιρείας διαθέτουν εμπειρία ετών και τεχνικές γνώσεις στις εφαρμογές απεντόμωσης κατσαρίδων. Το επιστημονικό προσωπικό είναι διαθέσιμο να λύσει κάθε απορία για την σωστή απολύμανση.

 

Απολύμανση για κατσαρίδες με την Fast Service

Περιγραφή κατσαρίδων

Το χρώμα των κατσαρίδων ποικίλλει από ανοιχτόχρωμο καφέ έως μαύρο, με στίγματα ή γραμμές. Το μεγαλύτερο είδος που έχει καταγραφεί είναι 8cm και το μικρότερο 2mm. Στο στόμα φέρουν μόρια μασητικού τύπου που τις καθιστούν παμφάγα έντομα.

Στο κεφάλι εκφύονται δύο μακριές κεραίες, οι οποίες ξεπερνούν το μήκος του σώματός τους, έχουν σύνθετους οφθαλμούς. Οι ταρσοί των ποδιών είναι πενταμερείς και τους επιτρέπουν το γρήγορο τρέξιμο. Φέρουν δύο ζεύγη πτερύγων οι μπροστινές είναι δερματοειδείς και οι οπίσθιες μεμβρανώδεις, δεν έχουν όλα τα είδη την ικανότητα να πετούν.

Στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί είκοσι είδη κατσαρίδων, τρία είναι τα βασικά είδη που δημιουργούν πρόβλημα, σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους, και προχωράμε σε απολύμανση για κατσαρίδες.

Απολύμανση για κατσαρίδες, η γερμανική κατσαρίδα..

Blattella germanica

Η γερμανική κατσαρίδα (ψιλό κατσαριδάκι) εισέρχεται στο σπίτι με τις σακούλες από το super market, Απεντομώσεις κατσαρίδων - απολυμάνσεις κατσαρίδωνμε χάρτινες συσκευασίες ηλεκτρικών ειδών, με νάιλον ή χάρτινες συσκευασίες τροφίμων και ποτών. Αρχικά εμφανίζεται στην κουζίνα και το μπάνιο και γρήγορα εξαπλώνεται σε όλο το σπίτι. To ψιλό κατσαριδάκι δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό, όταν το δούμε σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος πληθυσμός και χρειαζόμαστε επαγγελματική βοήθεια για την καταπολέμησή του.

Η απολύμανση για κατσαρίδα αυτού του τύπου γίνεται με εφαρμογή gel. Η αποτελεσματική του δράση συνίσταται στην αλυσιδωτή εξόντωση που προκαλούν τα μολυσμένα έντομα από το gel στον υγιή πληθυσμό. Το gel προκαλεί κανιβαλισμό μεταξύ των εντόμων.

 

Απολύμανση για κατσαρίδες σε Αθήνα και Πειραιά

 

Η απολύμανση για κατσαρίδες θα πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένα πρωτόκολλα και εξατομικευμένα εντομοκτόνα σκευάσματα για να έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα

Το μέγεθος της γερμανικής κατσαρίδας είναι περίπου 1cm, συχνά αναφέρεται ως ψιλό κατσαριδάκι ή κατσαριδάκι της κουζίνας. Είναι το πιο παραγωγικό είδος κατσαρίδας, ζει περίπου έξι μήνες και γεννά 30 – 40 αυγά ανά 20 με 30 μέρες.

Γρήγορα μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Μόλις αντιληφθούμε την παρουσία τους κάνουμε άμεσα απολύμανση για κατσαρίδες με πιστοποιημένα συνεργεία. Προτιμούν τα ζεστά μέρη για προστασία και αναπαραγωγή, τις βρίσκουμε πίσω από ψυγεία, μέσα σε ντουλάπια με τρόφιμα, κάτω από φούρνους, μέσα σε ηλεκτρικές συσκευές.

 

Aπoλύμανση για κατσαρίδες σε όλη την Αθήνα

Ψεκασμός για κατσαρίδες στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Ψεκασμός
για κατσαρίδες σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Απολύμανση για κατσαρίδες με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Απολύμανση για κατσαρίδες σε σπίτια με παιδιά ή κατοικίδια

Οικολογική απεντόμωση κατσαρίδων στην Αθήνα

Απεντόμωση κατσαρίδων από έμπειρα συνεργεία

Απεντομώσεις κατσαρίδων - ψεκασμός κατσαρίδων στην Αθήνα με παιδιά ή κατοικίδια

Πιστοποιημένες.. απολυμάνσεις κατσαρίδων.

Απολύμανση για κατσαρίδες, η ασιατική κατσαρίδα..

Blatta orientalis

Η ασιατική κατσαρίδα (μαύρη κατσαρίδα) προτιμά να φωλιάζει σε υγρά και σκοτεινά μέρη,Αντιμετώπιση κατσαρίδων - καταπολέμηση κατσαρίδας όπως τα φρεάτια των πολυκατοικιών, τα υπόγεια και τις αποχετεύσεις. Εισχωρεί στο σπίτι από τις ρωγμές των τοίχων, τις σωληνώσεις, τα σιφώνια.

Στις πολυκατοικίες ή τις μονοκατοικίες, για την απεντόμωση κατσαρίδων, κάνουμε ψεκασμό με εξειδικευμένα υδατοδιαλυτά φάρμακα στους κοινόχρηστους χώρους, τα φρεάτια, το λεβητοστάσιο. Στα διαμερίσματα γίνεται ψεκασμός για κατσαρίδες στα μπαλκόνια, τα σιφώνια και όπου υπάρχουν πιθανές εστίες μόλυνσης.

 

Η απολύμανση για κατσαρίδες γίνεται δύο φορές το χρόνο

 

Η ασιατική κατσαρίδα φτάνει σε μήκος τα 2,5cm, έχει σκούρο καφέ χρώμα προς μαύρο, συχνά αναφέρεται ως κατσαρίδα των φρεατίων ή μαύρη κατσαρίδα. Η διάρκεια ζωής των θηλυκών εντόμων είναι 2 χρόνια, γεννούν περίπου 18 φορές έως 18 αυγά την φορά.

Η διάρκεια επώασης των αυγών είναι 1 με 2 μήνες και φτάνουν σε ενηλικίωση μετά από 12 μήνες. Ο πληθυσμός εξαπλώνεται πολύ γρήγορα ειδικά σε θερμοκρασίες άνω των 270C. Κάνουμε απεντόμωση κατσαρίδων τουλάχιστον 2 φορές το έτος, άνοιξη –καλοκαίρι και φθινόπωρο.

Απολύμανση για κατσαρίδες, η αμερικάνικη κατσαρίδα..

Periplaneta americana

Η αμερικάνικη κατσαρίδα (καφέ ιπτάμενη κατσαρίδα) είναι νυχτόβιο έντομο και δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από τον άνθρωπο.Απεντόμωση κατσαρίδων - απολύμανση για κατσαρίδες Κρύβεται σε ζεστά, υγρά και σκοτεινά μέρη όπως το αποχετευτικό δίκτυο. Εισέρχεται με διάφορους τρόπους στο σπίτι αφού έχει την ικανότητα να πετάει ή να αναρριχείται.

Η απολύμανση για κατσαρίδες αυτού του είδους γίνεται με ψεκασμό χαμηλής πίεσης με κατάλληλα εντομοκτόνα φάρμακα, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε όλες τις πιθανές εστίες μόλυνσης.

 

Απολύμανση για κατσαρίδες με χαμηλές τιμές

 

Η αμερικάνικη κατσαρίδα μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 4cm, είναι χρώματος καφέ και συχνά αναφέρεται ως ιπτάμενη κατσαρίδα. Η διάρκεια ζωής των θηλυκών εντόμων είναι 1,5 χρόνο και γεννούν 9 με 10 φορές . Η διάρκεια επώασης των αυγών είναι 6 με 8 βδομάδες και φτάνουν σε ενηλικίωση μετά από 6 μήνες.

Η ιδανική θερμοκρασία αναπαραγωγής είναι οι 29 0C , το χειμώνα αναπαράγονται σε ζεστά και υγρά μέρη, όπως τα λεβητοστάσια των πολυκατοικιών, ενώ το καλοκαίρι αναπαράγονται και σε εξωτερικούς χώρους. Διενεργούμε απολύμανση για κατσαρίδες τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο για να αποφύγουμε την αύξηση του πληθυσμού.

Απολύμανση για κατσαρίδες.. με πιστοποίηση

Απολύμανση για κατσαρίδες-ψεκασμός κατσαρίδων με φθηνές τιμές στην Αθήνα

Πιστοποίηση ISO & απολύμανση για κατσαρίδες

Τα εντομοκτόνα σκευάσματα που επιλέγουμε για τις απεντομώσεις κατσαρίδων, έκτος από την έγκριση που φέρουν από τον Ε.Ο.Φ. για κατοικημένους χώρους, έχουν και πιστοποίηση χαμηλής τοξικότητας. Η Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία με ISO:9001 και διαθέτει άδεια απεντομώσεων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Απολυμάνσεις για κατσαρίδες & εγγύηση

Στις απεντομώσεις κατσαρίδων έχεις εγγύηση. Η εταιρεία διενεργεί απολυμάνσεις κατσαρίδων βασισμένες σε πρωτόκολλα, για την κάθε εφαρμογή ανοίγεται νέο πρωτόκολλο εργασίας.

 

Συχνές ερωτήσεις πελατών..

Χώροι εφαρμογής & απολύμανση για κατσαρίδες

Η κατσαρίδα είναι πολύ ανθεκτικό έντομο με μεγάλη προσαρμοστικότητα. Όλοι οι χώροι μπορούν να προσβληθούν από κατσαρίδες, επαγγελματικοί ή ιδιωτικοί. Προτιμούν ζεστά, υγρά και σκοτεινά μέρη για επιβίωση και αναπαραγωγή, σε αυτά εστιάζουμε κατά την απολύμανση για κατσαρίδες.

Απομάκρυνση κατά την εφαρμογή απεντόμωσης κατσαρίδων

Κατά την διάρκεια της απολύμανσης για κατσαρίδες ή μετά την εφαρμογή δεν χρειάζεται να απομακρυνθείτε από τον χώρο σας. Χρειάζεται μόνο προσοχή στις ψεκασμένες επιφάνειες να μην πλησιάσουν μικρά παιδιά.

Διάρκεια απολύμανσης για κατσαρίδες

Η διάρκεια της απεντόμωσης κατσαρίδων εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου. Για ένα χώρο 250 τ.μ η διάρκεια εφαρμογής είναι περίπου 30 λεπτά, σε μεγαλύτερες επιφάνειες ο χρόνος για την ολοκλήρωση του ψεκασμού εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα.

Εισβολή κατσαρίδων στο σπίτι

Η ασιατική κατσαρίδα (μαύρη κατσαρίδα) ζει στα φρεάτια και ανεβαίνει στο σπίτι κυρίως από τις σωληνώσεις. Η γερμανική κατσαρίδα (ψιλό κατσαριδάκι) έρχεται στο σπίτι με πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες από το super market ή τις ηλεκτρικές συσκευές. Η αμερικάνικη κατσαρίδα (καφέ κατσαρίδα), εισέρχεται στο σπίτι με διάφορους τρόπους αφού έχει την ικανότητα να πετά και να αναρριχείται.

Πότε γίνεται η απεντόμωση κατσαρίδων;

Ο ψεκασμός για κατσαρίδες γίνεται δύο φορές τον χρόνο, άνοιξη- καλοκαίρι και φθινόπωρο. Το gel για το ψιλό κατσαριδάκι (γερμανική κατσαρίδα) γίνεται όλο το χρόνο προληπτικά ή με την εμφάνιση του εντόμου.

Απολύμανση κατσαρίδων με την Fast Service

Η Fast Service διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο των απεντομώσεων, πιστοποίηση ISO και χαμηλές τιμές. Με την δική σας συνεργασία εγγυάται άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε άλλη εργασία

Απολυμάνσεις για κατσαρίδες - ψεκασμός για κατσαρίδες -καυστήρες

Καυστήρες

Απεντόμωση για κατσαρίδες- απεντομώσεις για κατσαρίδες-απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Ψεκασμος κατσαρίδων- Απολύμανση για κατσαρίδες στο σπίτι -Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Απολύμανση κατσαρίδων- απολυμάνσεις κατσαρίδων κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Απολύμανση για κατσαρίδες- απεντόμωση κατσαρίδων-Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Απεντόμωση κατσαρίδων- απεντομώσεις κατσαρίδών- καθαρισμοί

Καθαρισμοί

Καλέστε
Scroll to Top