Πυροσβεστήρες, αναγόμωση πυροσβεστήρων στην Αθήνα από 5€

Αναγόμωση πυροσβεστήρων όλων των ειδών

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση και αναγόμωση πυροσβεστήρων ξηράς σκόνης, αφρού, διοξειδίου του άνθρακα (CO2) & wet chemical με συνέπεια στην Αθήνα και τον Πειραιά από το 1997. Η Fast Service είναι πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας με ISO 9001 για να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλή ποιότητα εργασιών, στην εταιρεία εργάζονται έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί πυρασφάλειας.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - γέμισμα πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Δωρεάν πυροσβεστήρες σε πολυκατοικίες

Κερδίστε δωρεάν πυροσβεστήρες στην πολυκατοικία με τα πακέτα εργασιών τις εταιρείας, δείτε περισσότερα

Ο έλεγχος των πυροσβεστήρων γίνετε ανά έτος…

Το τεχνικό τμήμα ..
της εταιρείας απαρτίζεται από αδειούχους τεχνίτες πυρασφάλειας με πολυετή παρουσία στον χώρο.

Βλάβη πυροσβεστήρα.. Οι τεχνικοί μας είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε κάθε βλάβη πυροσβεστήρα καθώς και στην αναγόμωση πυροσβεστήρων άμεσα και με αξιοπιστία.

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων.. πρέπει να γίνεται ανά πέντε (5) έτη, και ο έλεγχος μια φορά (1) το έτος.

Έλεγχος πυροσβεστήρων.. είναι σημαντικός προλαμβάνει το πέτρωμα της σκόνης και την απώλεια πίεσης.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων και πώληση

Αναγόμωση πυροσβεστήρων συντήρηση πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Πυροσβεστήρα ξηράς σκόνη 6 κιλών

Αυτόματος πυροσβεστήρας λεβητοστασίου στην Αθήνα

Αυτόματος πυροσβεστήρα λεβητοστασίου 12 κιλών

Πυροσβεστήρα αυτοκινήτου με φθηνές τιμές

Πυροσβεστήρας αυτοκινήτου ξηράς σκόνης 2 κιλών

Τροχήλατος πυροσβεστήρας για βενζινάδικα Στην Αθήνα

Πυροσβεστήρας κουζίνας CO2 2κιλών

Πυροσβεστήρας διοξειδίου c02 με φθηνές τιμές στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Τροχήλατος πυροσβεστήρας 50 κιλών

Δωρεάν πυροσβεστήρες 6 κιλών σε πολυκατοικίες

Δωρεάν πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης 6 kg

Η Εταιρεία Fast Service δημιούργησε την υπηρεσία «Χρησηδανεισμός πυροσβεστήρων», βοηθώντας έτσι κάθε ιδιώτη στην Αθήνα που επιθυμεί να διατηρήσει ή να βελτιώσει την πυρασφάλεια του χώρο του.

Η υπηρεσία σας απαλλάσσει τόσο από το κόστος αγοράς όσο και από το κόστος αντικατάστασης του πυροσβεστικού εξοπλισμού σας, σας παρέχει Δωρεάν Πυροσβεστήρες φορητούς Ξηράς κόνεως 6 κιλών χωρίς περιορισμό στην ποσότητα.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σε ιδιόκτητα εργαστήρια

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες Αθήνα

Εργαστήρια πυροσβεστήρων της Fast Service

Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα εργαστήρια για την αναγόμωση πυροσβεστήρων την συντήρηση και την υδραυλική δοκιμή. Στα εργαστήρια της Fast Service κάθε πυροσβεστήρας περνά τον προ-εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να καταγραφεί η ταυτότητα του και να αξιολογηθεί η υλική του κατάσταση.

Ακολουθεί ο εργαστηριακός έλεγχος καταλληλόλητας με βάση το έτος κατασκευής, που περιλαμβάνει την εργασία είτε της συντήρησης είτε της αναγόμωσης είτε της υδραυλικής δοκιμής..

 

Πυροσβεστήρες και είδη κατασβεστικών υλικών

Πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης.

Η ξηρά σκόνη ενδείκνυνται για την καταπολέμηση πυρκαγιών κατηγορίας A Β C Ε. Η σκόνη ως κατασβεστικό υλικό χρησιμοποιείται με αυτόματους, φορητούς και τροχήλατους πυροσβεστήρες χαμηλής πίεσης.

Η σκόνη είναι κακός αγωγός του ηλεκτρικού ρεύματος, έχει άριστα αποτελέσματα σε Πυρκαγιές στερεών, υγρών & αερίων καυσίμων.

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων ξηράς σκόνη ή συντήρηση πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας μια φορά το έτος.

Πυροσβεστήρες Δ. Άνθρακα CO2.

Οι πυροσβεστήρες Δ. Άνθρακα (CO2) διαθέτουν ως κατασβεστικό υλικό το διοξειδίου του άνθρακα, είναι ιδανικοί για την καταπολέμηση πυρκαγιών κατηγορίας Β, C & E .

Η κατάσβεση βασίζεται στην κατάψυξη. Το διοξείδιο του άνθρακα κάνει οριστική κατάσβεση χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας.

Πυροσβεστήρες Αφρού & Νερού.

Ο Πυροσβεστήρας Αφρού & Νερού είναι κατάλληλος για πυρκαγιές των κατηγοριών Α & Β. Όπως και οι διοξειδίου δεν αφήνουν κατάλοιπα μετά την κατάσβεση.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση σε ηλεκτρικό ρεύμα και ηλεκτρικές συσκευές. Διακρίνονται σε φορητούς & τροχήλατους.

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων αφρού ή νερού πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας μια φορά το έτος.

Πυροσβεστήρες αυτοκινήτου.

Ο πυροσβεστήρας αυτοκινήτου πρέπει να είναι τύπου ξηράς κόνεως κατάλληλος για τις κατηγορία πυρκαγιάς A, B, C και ηλεκτρικό ρεύμα τάσης έως 1000 V κατασβεστική ικανότητα 8Α, 34Β, C.

Όλοι οι πυροσβεστήρες που προμηθεύουμε στους πελάτες είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων για τα αυτοκίνητα ή συντήρηση πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένη εταιρεία πυρασφάλειας μια φορά το έτος.

Πυροσβεστήρες για το σπίτι και την κουζίνα

Πυροσβεστήρες για το σπίτι και την κουζίνα

Η εταιρεία εξυπηρετεί στην πυρασφάλεια σπίτια και διαμερίσματα, κάθε σπίτι ή διαμέρισμα θα πρέπει για την ασφάλεια του να έχει τον απαραίτητο αριθμό πυροσβεστήρων. Πυροσβεστήρας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι ο ξηράς σκόνης (ξηράς κόνεως) 6 kg και ο πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα 2 και 5 kg αντίστοιχα.

Ο κάθε τύπος πυροσβεστήρα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αντίστοιχα , ο πυροσβεστήρας ξηράς σκόνης λόγο του υλικού κατάσβεσης εφόσον χρησιμοποιηθεί σε κλειστό χώρο θα πρέπει να γίνει πολύ καλός καθαρισμός του χώρου, η πουδραρισμένη σκόνη εισχωρεί σε πολλά σημεία και συσκευές. Ο πυροσβεστήρας διοξειδίου του άνθρακα λόγο της φύσης του κατασβεστικού υλικού  μετά την ενδεχόμενη κατάσβεση δεν χρειάζεται καθαρισμός του χώρου.

Πυροσβεστήρες για το σπίτι και την κουζίνα

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σε Αθήνα και Πειραιά…

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σε πολυκατοικίες - κατοικίες - επαγγελματικούς χώρους

Αναγόμωση πυροσβεστήρων
εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σκόνης - διοξειδίου - λεβητοστασίου

Εξυπηρετούμε
στην αναγόμωση πυροσβεστήρων σπίτια, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - γέμισμα πυροσβεστήρων με φθηνές τιμές

Εμπειρία από το 1995, έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν την αναγόμωση πυροσβεστήρων.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων συντήρηση -πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές.

Εγγύηση.. σε κάθε εργασία σε πυροσβεστήρες που παρέχουμε.

Εξυπηρετούμε όλους τους επαγγελματικούς χώρους

Πυροσβεστήρες για επαγγελματικούς χώρους

Σε κάθε επαγγελματικό χώρο υπάρχει μελέτη πυρασφάλειας, σύμφωνα με την μελέτη τοποθετούνται πυροσβεστήρες και μέσα πυρασφάλειας, τον τύπο και το υλικό κατάσβεσης των πυροσβεστήρων προβλέπονται από την μελέτη της πυρασφάλειας που έχει γίνει αποκλειστικά για τον επαγγελματικό χώρο

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων ή η συντήρηση πυροσβεστήρων και μέσων θα πρέπει να γίνεται μια φορά το έτος. Οι πυροσβεστήρες θα πρέπει να βρίσκονται σε εμφανή σημείο και να είναι εύκολα προσβάσιμοι τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων σε επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα

Αναγόμωση πυροσβεστήρων… συχνές ερωτήσεις

Πότε γίνεται η αναγόμωση πυροσβεστήρων;

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων γίνετε ανά πέντε (5) έτη, η αναγόμωση πυροσβεστήρων περιλαμβάνει την αλλαγή του κατασβεστικού υλικού, τα κατασβεστικά υλικά είναι η ξηρά σκόνη, το διοξείδιο του άνθρακα, αφρός κ.α.

Διαφορά από την αναγόμωση πυροσβεστήρων με την συντήρηση;

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων με την συντήρηση πυροσβεστήρων έχει δύο βασικές διαφορές, στην αναγόμωση πυροσβεστήρων γίνετε η συντήρηση του πυροσβεστήρα και ταυτόχρονα η αντικατάσταση του κατασβεστικού υλικού, η εργασία της αναγόμωσης γίνετε ανά πέντε (5) έτη. Στην συντήρηση των πυροσβεστήρων η εργασία γίνετε μια φορά το έτος και δεν αντικαθιστάτε το κατασβεστικό υλικό.

Στην αναγόμωση πυροσβεστήρων αντικαθίστανται ανταλλακτικά;

Στην αναγόμωση πυροσβεστήρων μπορεί να γίνει αντικατάσταση ανταλλακτικών, σύνηθες φθαρμένα ανταλλακτικά είναι το μανόμετρο και το ελαστικό εκτόξευσης του κατασβεστικού υλικού.

Γιατί πρέπει να γίνεται η ετήσια συντήρηση πυροσβεστήρων;

Η συντήρηση πυροσβεστήρων πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση ούτως ώστε οι πυροσβεστήρες να είναι ικανοί να κάνουν κατάσβεση, ειδικά στους πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης υπάρχει ο κίνδυνος η σκόνη να πετρώσει με αποτέλεσμα στην δύσκολη στιγμή να μην μπορεί να κάνει κατάσβεση.

Πολύ σημαντικός είναι και ο έλεγχος πίεσης των πυροσβεστήρων, όλοι οι πυροσβεστήρες έχουν εγκλωβισμένη πίεση στο εσωτερικό τους, η εγκλωβισμένη πίεση βγάζει το κατασβεστικό υλικό έκτος της φιάλης και το κατευθύνει στην εστία της φωτιάς, δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ το μανόμετρο του πυροσβεστήρα δείχνει πληρότητα, το μανόμετρο είναι απλά κολλημένο και ο πυροσβεστήρας είναι άδειος.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων αυτοκινήτων και πώληση

Πυροσβεστήρες αυτοκινήτων ξηράς σκόνης

Η εταιρεία εξυπηρετεί στην πυρασφάλεια και τα αυτοκίνητα. Με ειδικούς πυροσβεστήρες καλύπτουμε και την πυρασφάλεια των αυτοκινήτων με πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης 2 ή 3 kg αντίστοιχα.

Η αναγόμωση πυροσβεστήρων αυτοκινήτου γίνεται ετήσια ή μετά από κατάσβεση, αναγόμωση πυροσβεστήρων στα αυτοκίνητα γίνετε μόνον σε πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης.

Πυροσβεστήρες αυτοκινήτων τύπου αεροζόλ

Πυροσβεστήρας που έχει την δυνατότητα αναγόμωσης είναι ο πυροσβεστήρας ξηράς σκόνη,  πυροσβεστήρες τύπου αεροζόλ ή πυροσβεστήρας μιας χρήσης Πυροσβεστήρες αυτοκινήτων - Αναγόμωση πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές δεν μπορούν να αναγομωθούν.

Μετά από κατάσβεση με πυροσβεστήρα τύπου αεροζόλ ή μίας χρήσης ο πυροσβεστήρας πετάγεται, η κατάσβεση σε πυρκαγιά αυτοκινήτου θα πρέπει να γίνεται αυστηρά στα πρώτα στάδια της πυρκαγιάς, θα πρέπει να αποφύγουμε κατάσβεση όταν η πυρκαγιά βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού ή θανάτου.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων αυτοκινήτου - πώληση πυροσβεστήρων αυτοκινήτου

Αναγόμωση πυροσβεστήρων με την Fast Service

Η εταιρεία έχει ιδιόκτητα εργαστήρια αναγόμωσης, συντήρησης και υδραυλικής δοκιμής πυροσβεστήρων, με αποτέλεσμα να μπορεί να διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα το κόστος των εργασιών.

Πιστοποιημένα κατασβεστικά υλικά

Στην αναγόμωση των πυροσβεστήρων ξηράς σκόνης, διοξειδίου του άνθρακα, wet chemical κ.α. χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα και πιστοποιημένα κατασβεστικά υλικά,

Παραλαβή πυροσβεστήρων

Η παραλαβή των πυροσβεστήρων γίνεται από τον χώρο του πελάτη, οι πυροσβεστήρες συντηρούνται στα εργαστήρια της εταιρείας και επιστρέφονται στο πελάτη.

3μήνη έλεγχοι των πυροσβεστήρων από τον ιδιοκτήτη

Έλεγχος πυροσβεστήρα από τον ιδιοκτήτη.

Όλοι οι πυροσβεστήρες έχουν στο εσωτερικό τους εγκλωβισμένη πίεση (άζωτο), το προωθητικό αέριο χρησιμοποιείτε στον πυροσβεστήρα προκειμένου να μπορέσει το κατασβεστικό υλικό να βγει από την φιάλη του πυροσβεστήρα στην κατάσβεση, ειδικά οι πυροσβεστήρες χαμηλής πίεσης στεγανοποιούν το προωθητικό αέριο με ελαστικά oring.

Μετά την αναγόμωση του πυροσβεστήρα ή την συντήρηση και μέχρι τον επόμενο έλεγχο από την εταιρεία πυρασφάλειας, ο ιδιοκτήτης του πυροσβεστικού εξοπλισμού υποχρεούται από τον νόμο σε τακτικά χρονικά διαστήματα να ελέγχει τον πυροσβεστικό εξοπλισμό που έχει στην κατοχή του, και συγκεκριμένα την ένδειξη πίεσης του μανόμετρου.

 

Αναγόμωση - γέμισμα πυροσβεστήρων στην Αθήνα με φθηνές τιμές

Επιλέξτε άλλη εργασία.

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε καυστήρες

Πυροσβεστήρες

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε κοινόχρηστα

Κοινόχρηστα

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση

Αναγόμωση πυροσβεστήρων - πυροσβεστήρες δείτε καθαρισμοί πολυκατοικιών

Καθαρισμοί

Αναγόμωση πυροσβεστήρων.. όλα τα στάδια

Στάδια για την αναγόμωση πυροσβεστήρων

Η διαδικασία για τον έλεγχο ή την αναγόμωση του πυροσβεστικού εξοπλισμού ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα, ο πελάτης είναι πάντα ενημερωμένος για όλα τα στάδια των εργασιών.

α) Τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία.

 • 1) Ο πελάτης ενημερώνετε για την τιμή.
 • 2) Ορίζετε συγκεκριμένο ραντεβού για την παραλαβή του πυροσβεστικού εξοπλισμού.

β) Παραλαβή πυροσβεστήρων από την εταιρεία.

 • 1) Αυτοκίνητο της εταιρείας έρχεται στον χώρο του πελάτη.
 • 2) Παραλαμβάνει τον πυροσβεστικό εξοπλισμό.
 • 3) Παραδίδει στον πελάτη πυροσβεστήρες ιδιοκτησία της εταιρείας για να έχει πυρασφάλεια όσο χρονικό διάστημα ο πυροσβεστικός εξοπλισμός του συντηρείται.

γ) Διαδικασία οπτικού ελέγχου.

 • 1) Ο πυροσβεστικός εξοπλισμός του πελάτη μεταφέρεται στα εργαστήρια της εταιρείας.
 • 2) Ακολουθείτε οπτικός και εσωτερικός έλεγχος από τους τεχνικούς.
 • 3) Ο πελάτης ενημερώνετε για την κατάσταση του πυροσβεστικού εξοπλισμού του.

γ) Διαδικασία συντήρησης ή αναγόμωση πυροσβεστήρων.

 • 1) Έλεγχος κατάστασης κατασβεστικού υλικού και αντικατάσταση εάν είναι φθαρμένο.
 • 2) Αντικατάσταση κατασβεστικού υλικού εφόσον έχει παρέλθει η πενταετία για πυροσβεστήρες χαμηλής πίεσης, και δεκαετία για πυροσβεστήρες υψηλής πίεσης.
 • 3) Αναγόμωση πυροσβεστήρων η συντήρηση.

δ) Ολοκλήρωση της διαδικασίας και επιστροφή στον πελάτη.

 • 1) Κλείνετε τηλεφωνικό ραν